17 haftalık gebelik enfeksiyonum yüksek

gebekadnn34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
7
0
1
28
Çok fazla sancım ve kramplarım vardı tahlil yaptırdım çok yüksek dedi doktor ilaç verdi ama fayda etmiyo aprılarım geçmiyor erken doğuma sebep olabilir dedi doktor başına gelen varmı?

Çok fazla sancım ve kramplarım vardı tahlil yaptırdım çok yüksek dedi doktor ilaç verdi ama fayda etmiyo aprılarım geçmiyor erken doğuma sebep olabilir dedi doktor başına gelen varmı?
İdrar yolu enfeksiyonu mu? Kaç çıktı değerleriniz? Hangi ilaçları verdi?

Eklentiler

• 1000023535.webp
    1000023535.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 27
Kültürde üreme olmamış ama yüksek tabi siz ilaçlarınızı güzelce kullanın ve bol bol su için suyunuza limon sıkıp öyle için arada limon enfeksiyona iyi gelir geçmiş olsun kötü düşünmeyin düzelir inşallah

Kültürde üreme olmamış ama yüksek tabi siz ilaçlarınızı güzelce kullanın ve bol bol su için suyunuza limon sıkıp öyle için arada limon enfeksiyona iyi gelir geçmiş olsun kötü düşünmeyin düzelir inşallah
Peki düzelmezse gerçekten erken doğum olurmu?

kesin erken doğum değil ama keseye zarar verirse enfeksiyon doğum başlat veya zorunlu olarak bebek doğurtulur. he dediğim gibi bu kesin değil. sizin kadar yüksek olmasa da benim de 3 kez enfeksiyonum oldu gebelikte. ilaçla bir haftada gecti. günde en az 3 litre su içmeye calisin ve ilaçlarınızı saatli kullanın.

sadece erken doğum değil, aynı zamanda bebeğe de etki edebilir enfeksiyon. bir yakınımın bebeği bu yüzden ciğerlerinde enfeksiyon ile doğdu. insallah bir sorun olmaz ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Back
X