17 haftalik gebeyim 1 haftadir öksuruk acil cevap lutfen

Pakiinaz

My little Prınce
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
155
64
31
Arkadaşlar ne olur çözüm söyleyin 1 haftadır öksüre oksure bogazlarm yirtlcak belime ağrılar girdi.. İdrarını tutamıyorum oksurdukce.göğüs hastanesine gittim bise çıkmadı kana baktılar.geniz akntsi varmış öksürük yapiyrms.neler denedysem geçmedi..kasklarim acyr artık öksürükten.bebek oksurdukce mesaneye baskı yapyrms bu yüzden idrar tutamiyrmusum. Ballı zencefller kekikli ballı cay yaptım sıcak çorbalar.. İlik sular ictm.duslar aldım.terledm banyo yaptım.tereyağ pekmez yedm bana MSN demedi....ne olur bu genz akntsi nasl geçer..cevap beklyrm..

Canim benide asagi yukari senin haftalarinda kuru oksuruk tutmustu... ben kaynar su iciodum en iyi o geliodu. Bal cay corba banada hc fayda etmedi.

bende geniz akıntısıyla öksürük vardı denize gitmiştim deniz havası iyi gelmişti tuzlu su işe yarar belki

Evet onu duymustum eczanedende deniz suyu spreyi fln alablrsn burun icin. Yada belkide baska bsylerde bulursun zararsiz olan

Aynı durumdayım kuru kuru öksürüyorum doktora gittim hamilelikten ilaçta kullanılmıyor mecbur antibiyotige başladım, oksurdukçe kasıklarım ağrıyor. Ballaı zencefil limon zerdeçal ıhlamur hepsini denedim. Tek rahatlatan ılık su yudumluyorum sürekli içine limon sıkıp. Geçmiş olsun umarım biran önce iyileşiriz.

Arkadaşlar ne olur çözüm söyleyin 1 haftadır öksüre oksure bogazlarm yirtlcak belime ağrılar girdi.. İdrarını tutamıyorum oksurdukce.göğüs hastanesine gittim bise çıkmadı kana baktılar.geniz akntsi varmış öksürük yapiyrms.neler denedysem geçmedi..kasklarim acyr artık öksürükten.bebek oksurdukce mesaneye baskı yapyrms bu yüzden idrar tutamiyrmusum. Ballı zencefller kekikli ballı cay yaptım sıcak çorbalar.. İlik sular ictm.duslar aldım.terledm banyo yaptım.tereyağ pekmez yedm bana MSN demedi....ne olur bu genz akntsi nasl geçer..cevap beklyrm..

O donemde bende oldum 2haftada gecti malum gebelikte vucut direncsiz oluyor.amoklavin vermisti dok gecti.

Ben krizler basladigindan itibaren 3 hafta direndim ilac almamak icin.sonunda doktorumdan firca yedim. vucudumda enfeksyon olmasi daha kotu bi durummus o yuzden antibiyotik kullanmaliymisim. mecbur augmentin kullandim. oksurugum kesildi. bu isler bitkisel ilaclarla hallolmuyor her zaman maalesef. doktorunla konus, ilac diyorsa mutlaka kullan.

Ay canlarm yaaa denize anca temmuzda gidermek benn..deniz suyu mudur nedr onu alaym BN eczaneden denemektedir fayda var. Bebeğim allaha emanet artik:) sesinde kisilmaya baslyr

Çok geçmiş olsun. Bende de bir ara çok öksürük vardı. İlaç kullanamadığım için göğüs hastalıkları uzmanının önerisi şöyleydi: Kara turpun içini oydum alt kısmını da biraz kesip bardağın içine oturttum. Oyduğum yere bal koyup beklettim. Bir kaç saat sonra balla birlikte turpun suyu bardağın içine akıyor. Günde iki ya da üç kez bunu içtim. Kime söylediysem çok faydasını gördü, inşallah sana da şifa olur. Gerçi turpun mevsimi geçti gibi, bulabilir misin bilmiyorum.

canım ben de çok kusmaktan su içemiyordum bi ara ateşlendim.o dönemden bir öksürük kalmıştı bende.ne yaptıysam geçmedi.1 -1,5 ay sürdü benim öksürüğüm.öksürdükçe kusuyordum çok kötüydü:KK43::KK43:

Canim bak aklima smdi gledi. Tereyagini eritip birazda bal koyup ilik ilik kasikla yiyebilirsin oda cok iyi geliyo ozellikle bogazinin tahris olmamasina cok yardimci oluyor

Canim ayni durumu senin haftalarinda yasadim gunde 3 4 kez balli limonlu ilik su ictim faydasini gordum ben dene istersen sanada iyi gelir ins..

X