Arkadaşlar ne olur çözüm söyleyin 1 haftadır öksüre oksure bogazlarm yirtlcak belime ağrılar girdi.. İdrarını tutamıyorum oksurdukce.göğüs hastanesine gittim bise çıkmadı kana baktılar.geniz akntsi varmış öksürük yapiyrms.neler denedysem geçmedi..kasklarim acyr artık öksürükten.bebek oksurdukce mesaneye baskı yapyrms bu yüzden idrar tutamiyrmusum. Ballı zencefller kekikli ballı cay yaptım sıcak çorbalar.. İlik sular ictm.duslar aldım.terledm banyo yaptım.tereyağ pekmez yedm bana MSN demedi....ne olur bu genz akntsi nasl geçer..cevap beklyrm..
Çok geçmiş olsun. Bende de bir ara çok öksürük vardı. İlaç kullanamadığım için göğüs hastalıkları uzmanının önerisi şöyleydi: Kara turpun içini oydum alt kısmını da biraz kesip bardağın içine oturttum. Oyduğum yere bal koyup beklettim. Bir kaç saat sonra balla birlikte turpun suyu bardağın içine akıyor. Günde iki ya da üç kez bunu içtim. Kime söylediysem çok faydasını gördü, inşallah sana da şifa olur. Gerçi turpun mevsimi geçti gibi, bulabilir misin bilmiyorum.Arkadaşlar ne olur çözüm söyleyin 1 haftadır öksüre oksure bogazlarm yirtlcak belime ağrılar girdi.. İdrarını tutamıyorum oksurdukce.göğüs hastanesine gittim bise çıkmadı kana baktılar.geniz akntsi varmış öksürük yapiyrms.neler denedysem geçmedi..kasklarim acyr artık öksürükten.bebek oksurdukce mesaneye baskı yapyrms bu yüzden idrar tutamiyrmusum. Ballı zencefller kekikli ballı cay yaptım sıcak çorbalar.. İlik sular ictm.duslar aldım.terledm banyo yaptım.tereyağ pekmez yedm bana MSN demedi....ne olur bu genz akntsi nasl geçer..cevap beklyrm..
Onu da demedim arkadsmCanim bak aklima smdi gledi. Tereyagini eritip birazda bal koyup ilik ilik kasikla yiyebilirsin oda cok iyi geliyo ozellikle bogazinin tahris olmamasina cok yardimci oluyor
Canim ayni durumu senin haftalarinda yasadim gunde 3 4 kez balli limonlu ilik su ictim faydasini gordum ben dene istersen sanada iyi gelir ins..Arkadaşlar ne olur çözüm söyleyin 1 haftadır öksüre oksure bogazlarm yirtlcak belime ağrılar girdi.. İdrarını tutamıyorum oksurdukce.göğüs hastanesine gittim bise çıkmadı kana baktılar.geniz akntsi varmış öksürük yapiyrms.neler denedysem geçmedi..kasklarim acyr artık öksürükten.bebek oksurdukce mesaneye baskı yapyrms bu yüzden idrar tutamiyrmusum. Ballı zencefller kekikli ballı cay yaptım sıcak çorbalar.. İlik sular ictm.duslar aldım.terledm banyo yaptım.tereyağ pekmez yedm bana MSN demedi....ne olur bu genz akntsi nasl geçer..cevap beklyrm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?