Geçmiyor bitmiyor 4 aydır yemek yiyemiyorum 10 gün hastanede yattım 7 kilo verip 50 oldum gün aşırı seruma gidiyorum kokudan mutfağa giremiyorum buzdolabını açamıyorum yemek yapamıyorum yemeği aklıma getirince bile midem bulanıyor sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor ne zaman geçecek bu hamile değil hasta gibiyim hâlâ tadını çıkaramadım hamileliğin..
Malesef bazen doguma kadar bile surebiliyor.
Benim 20. Haftalarda gecti.
Annemle yakin oturuyorum yemek tasidi bana aylarca evde yemek pismedi.
Bulasik makinesinin kapagini acmadim aylarca esim gelip yapti.
Allah yardimcin olsun insallah gecer seninde en kisa zamanda
Malesef bazen doguma kadar bile surebiliyor.
Benim 20. Haftalarda gecti.
Annemle yakin oturuyorum yemek tasidi bana aylarca evde yemek pismedi.
Bulasik makinesinin kapagini acmadim aylarca esim gelip yapti.
Allah yardimcin olsun insallah gecer seninde en kisa zamanda[/QUOTBen hiç yemek yiyemedim inşallah geçer benimkide tek temennim bu
Benimde çok kötüydü ilk zamanlar . 18. haftaya kadar net kustum . Şimdi de arada oluyor . çok şükür eskisi gibi değilim .
Korkma sende artık bu son demleri geçecek az kaldı
Benimde çok kötüydü ilk zamanlar . 18. haftaya kadar net kustum . Şimdi de arada oluyor . çok şükür eskisi gibi değilim .
Korkma sende artık bu son demleri geçecek az kaldı
Geçmiyor bitmiyor 4 aydır yemek yiyemiyorum 10 gün hastanede yattım 7 kilo verip 50 oldum gün aşırı seruma gidiyorum kokudan mutfağa giremiyorum buzdolabını açamıyorum yemek yapamıyorum yemeği aklıma getirince bile midem bulanıyor sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor ne zaman geçecek bu hamile değil hasta gibiyim hâlâ tadını çıkaramadım hamileliğin..