17 haftalık hamileyim..Doktor bebeğin aşağıda olduğunu söyledi ve progestan verdi..

lusi54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
18
0
36
Sakarya
Arkadşlar ben 17 haftalık hamileyim geçen cuma dr kontrolüne gittimde bebeğin aşağıda dedi ve progestan verdi sonra dediki idrar yollarını göremiyorum bebeğin dedi 10gün sonra tekrar sabah erkenden gel kontrole alalım dedi yat dinlen dedi yaaaa ne demek istedi anlaamdım sizin başınıza böyle bişey geldimi ya yardım edn:26:

Sanirim doktorun plasenta previa ihtimalinden bahsetmis. Benim basima gelmedi ama uzulme yukari cikabilir. Plasenta yani bebegin icinde bulundugu esi bazen kismen bazen de tamamen rahim agzini kapayabilir. Bu takip edilmesi gereken bir durum. Kanama yapabilir cunku. Ama genelde seninki gibi erken zamanlarda boyle oldu mu plasenta yukari cikiyor. Bol bol dinlen, su ic, agir kaldirma ve lekelenmen olursa doktorunu ara. Boyle olup plasentasi yukari cikmasa da saglikli dogum yapan kadinlar dolu var, sakin kafani takma. Insallah yukari cikar sen de rahatlarsin.

ay arkadşlar inşallah bişe olmaz takmamaya çalışıyorum zaten ilk bebişimm dahaaa benm ya bişe olmaz inanıyorum:26:

Hic telaslanma canim benimde öyleydi hos hala asagida karnim hic yukari cikmadi cok düsük suanda beni görenler aksam sabah dogacak belli karnin düsmüs diyor ama ilk gunden beri hic cikmadi.Sana tavsiyem dinlen bana doktorum dikkat etdemisti ki kanamalarim cok oldu sorun yok yani korkma

benimde kızmda aşağıda olmuştu.doktor 5.aya kadar çıkmazsa erken doğum yapabilirsin demişti.20 gün progestan kullanıp yattım.bebek büyüdüğü için rahim taşıyamadı ve 32 haftalık erken doğum yaptım.

hımm peki bi idrar yollarını görememe olayı ne onu anlamadıım off ne zormuş bu hamilelik:44:

idrar yollarıyla ilgili bi bilgim yok canım.benim doktorum sadece 3.aydan sonra yukarı çıkması lazım ama çok aşağıda doğum kanalının üstünde olduğunu ya düşer yada erken doğar demişti.:44::44:

canim ayni dertten bendede var,ben 12+3te gittim bebek asagida yukari cikmasi gerekiyodu dedi,biraz sure verdi,ikili testin sonuclarina da bakip,bebek yukari cikmassa tedaviye baslariz dedi,suan beklemedeyim,ama endiseli bi bekleyis,rabbim hepimizin bebislerini korusun,umrim hayirlisiyla yukari cikarlar,bizde rahatlariz...

Arkadşlar ben 17 haftalık hamileyim geçen cuma dr kontrolüne gittimde bebeğin aşağıda dedi ve progestan verdi sonra dediki idrar yollarını göremiyorum bebeğin dedi 10gün sonra tekrar sabah erkenden gel kontrole alalım dedi yat dinlen dedi yaaaa ne demek istedi anlaamdım sizin başınıza böyle bişey geldimi ya yardım edn:26:

gnydn canım bende 13 haftalıkken bi kanama yaşadım hemen doktora gittim plasente aşağıda dedi ve banada progestan verdi ama ayakta durma demişti çok dikkat ettim sonra kontrollerde normale dönmüştü şimdi 37 +2 olduk artık meleğimi bekliyorum sabırsızlıkla merak etme allaha emanet bişi olmaz ama sen kendine dikkat et ayakta kalma

benim bebgimde 2 hafta öncesinden yerleşmiş yerine ve ayrıca ufakda olsa plasenta cevresinde hematom vardı şu anda 27 haftalıgız 28. haftada kontrolum var umarım erken gelmezz

merhaba canım bende 14 haftalık hamileyim bende de bebek aşağıda dedi doktorum.biraz kanama oldu.ama geçti çok şükür.doktor olabileceğini süreçte yukarı çıkabilir çıkmazsada sezeryan yapılır erken doğum olabilir ama çok var böyle dedi.yani kendini üzmemeye çalış ve bebişini düşün.dilerim sağlıkla hayırla hepimiz kavusuruz kuzularımıza:)

merhaba canım bende 14 haftalık hamileyim bende de bebek aşağıda dedi doktorum.biraz kanama oldu.ama geçti çok şükür.doktor olabileceğini süreçte yukarı çıkabilir çıkmazsada sezeryan yapılır erken doğum olabilir ama çok var böyle dedi.yani kendini üzmemeye çalış ve bebişini düşün.dilerim sağlıkla hayırla hepimiz kavusuruz kuzularımıza:)

Canım benımde 17. haftada olmam lazım 2 gundur kasıklarımda gergınlık ve agrı var anlam veremedım cok fazla ıdrara çıkıyorum.. inşallah gecıcı bır durumdur rabbım yardımcımız olsun...

Arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim bebeğim aşağdaymış doktor bir sorun yok dedi ama annem aşağıda dedi annem ebe ne yapmalıyım

Back
X