• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan sonra gün gün gebelik belirtilerim hanımlar

Bebegin kalbi mi durdu kürtaj oldun kuzumm
Hayır sadece kanamam oldu düştü parça zaten doktora gittiğimde de direk kürtaj oldum düşmeden sonraki hafta kalp atışıni dinlemeye gidecektik ama kısmet olmadı

Kızlar merhaba geçen hafta ki testlerim sırasıyla pazartesi salı çarşamba perşembe cuma , perşembeye kadar ilişki ile destekledik . Yumurtlama olduğu zaman aşırı kasık ağrım vardı yürürken bile ama şuan hiçbir ağrım vs yok sadece bağdaş kurunca sağ kasığımda batma oluyor o kadar belirti olmaması normal mi acaba . Yumurta döllenmemiş mi oluyor

Eklentiler

• B31CA356-3C27-411D-8B3C-A6FD8A53566E.webp
    B31CA356-3C27-411D-8B3C-A6FD8A53566E.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 43
Bana eşim yapıyor ama maalesef eli yatkın değil sanırım göbeğimi de kolumun arkasını da morarttı nerden yapsa faydası yok😅kendim cesaret edemiyorum aşırı yakıyor.sizde morluk durumu nasıl morarmaması için ne yapmalıyız çözemedik bir türlü🤷‍♀️
Uzun süre mor dolaştım bu başlarda oluyor bir de ben iğnenin ucunu kollarımın değişik yerlerinde deniyorum minik minik neresi en az acıyorsa oradan yapıyoru. Sürekli değişiyor yer. Yürüyerek yapmaya çalışıyorum beyin yürümeye odaklanıyor yavaşça sokuyorum iğneyi sonrasında hemen ovalamak çok önemli oluşacaknmorluğu da ödemi de engelliyor.

Kızlar merhaba geçen hafta ki testlerim sırasıyla pazartesi salı çarşamba perşembe cuma , perşembeye kadar ilişki ile destekledik . Yumurtlama olduğu zaman aşırı kasık ağrım vardı yürürken bile ama şuan hiçbir ağrım vs yok sadece bağdaş kurunca sağ kasığımda batma oluyor o kadar belirti olmaması normal mi acaba . Yumurta döllenmemiş mi oluyor
İki gün pik yaşamışsınız inşallah tutmuştur. Progestana başlayın 10 gün genetikte sorun varsa iğneye başlayın baktınız tuttu devam baktınız kanda birşey yok bırakırsınız

İki gün pik yaşamışsınız inşallah tutmuştur. Progestana başlayın 10 gün genetikte sorun varsa iğneye başlayın baktınız tuttu devam baktınız kanda birşey yok bırakırsınız
Progestan ne oluyor acaba

Biz alabilirmiyiz doktormu vermesi geeekiyor

Progestan ne oluyor acaba
Merhaba progestan progesteron hormonu içeren bir fitil. Hamilelik belli bir düzeye geldiğinde vücut bunu kendi salgılıyor ama bazen bazı kişilerde bu hormon geç kalabiliyor bu da bebeğin tutunması için önemli bir hormon. Progesteron bebeğin döllendikten sonra rahime tutunmasını sağlar düşüğe engel olur. Ben 200mg dan günde üç kez fitil olarak aldım birkaç ay. Sonra vücut salgılıyor bırakıyorsunuz ama bunun testini yapmıyorlar hamileyken. Buyüzden kullanın yalnız yumurtladınız ilişki oldu 10 gün kullanın kan testi yaptırın kanda pozitif çıkarsa gebelik devam edin. Çıkmazsa bırakın çünkü progestan regly olmayı baskılar. Regli olmanız döngünüzün bozulmaması için fitili bırakmanız gerekir bebek yoksa.

Biz alabilirmiyiz doktormu vermesi geeekiyor
Kendiniz eczaneden alabilirsiniz. Hem fitildir hem ağız yoluyla alınıyor ama ağızdan alınınca aşırı yan etki yapar. En sağlıklısı fitil bence.

Merhaba progestan progesteron hormonu içeren bir fitil. Hamilelik belli bir düzeye geldiğinde vücut bunu kendi salgılıyor ama bazen bazı kişilerde bu hormon geç kalabiliyor bu da bebeğin tutunması için önemli bir hormon. Progesteron bebeğin döllendikten sonra rahime tutunmasını sağlar düşüğe engel olur. Ben 200mg dan günde üç kez fitil olarak aldım birkaç ay. Sonra vücut salgılıyor bırakıyorsunuz ama bunun testini yapmıyorlar hamileyken. Buyüzden kullanın yalnız yumurtladınız ilişki oldu 10 gün kullanın kan testi yaptırın kanda pozitif çıkarsa gebelik devam edin. Çıkmazsa bırakın çünkü progestan regly olmayı baskılar. Regli olmanız döngünüzün bozulmaması için fitili bırakmanız gerekir bebek yoksa.

Eczaneden direkt alınabiliyor mu

Kafamıza göre almayalım kızlar doktor kontrolünde olsun arkadaşa gün de 4 fitil verdi garantiye aldı doktor ne gördüyse artık

Kendiniz eczaneden alabilirsiniz. Hem fitildir hem ağız yoluyla alınıyor ama ağızdan alınınca aşırı yan etki yapar. En sağlıklısı fitil bence.
Korkuyorum artık kafaya takmaktan sut hormonlarim yükseldi yarın hormon testi yaptircam inşallah oo anlıktır mart hamile kalamadım hayırlısı

Bende 3 gebeliğim de 11 haftalık kontrelde kalbi durmuş kürtaj oldum 5 bck haftalkkn haff pempe kanamam oldu yerleşme dediler ama progestrb başladılar ve ben bunun 8+5 haftaya kdr kullndm doktoruma yenisini almmi dedim grek yok kanama yok vesayre kanlar temiz bırak dedi ve ben bıraktım ve 9 bck haftalık durmuş kalbi 2 saglkli gebeliğim oldu o yüzden genetik yapmadılar şimdi kurtajdan 5 ay geçti 4 aydr denedm olmadi bnde acikcasi saldım artk yaşım 32 patoloji temiz kndim bakmstm ve kürtajdan SONRA sadece 20.gun kontrole gittim daha da gtmek istemedim ama bu hfta gideceğim ne var ne yok diye 🥲😔

Bende 3 gebeliğim de 11 haftalık kontrelde kalbi durmuş kürtaj oldum 5 bck haftalkkn haff pempe kanamam oldu yerleşme dediler ama progestrb başladılar ve ben bunun 8+5 haftaya kdr kullndm doktoruma yenisini almmi dedim grek yok kanama yok vesayre kanlar temiz bırak dedi ve ben bıraktım ve 9 bck haftalık durmuş kalbi 2 saglkli gebeliğim oldu o yüzden genetik yapmadılar şimdi kurtajdan 5 ay geçti 4 aydr denedm olmadi bnde acikcasi saldım artk yaşım 32 patoloji temiz kndim bakmstm ve kürtajdan SONRA sadece 20.gun kontrole gittim daha da gtmek istemedim ama bu hfta gideceğim ne var ne yok diye 🥲😔
Siz artık ne daha gebe kalmayı deneyin ve bizim bu başlıktaki öğütleri uygulayın. Doktorlara göre birşey yok bebek kaybetsek olsun bidaha olur diyor bazı doktorlar. Geniş genişler yan. Siz gebe kalabiliyorsunuz bu önemli. Sorun düşük yapmanızda. İğne kullanın coraspirin kullanın yine progestan 200 lük günde 3 kere kullanın vitaminlerinizi kullanın hepsini yapın eğer genetikte sorun varsa bu hepsini engelleyecek. Siz bir şans daha deneyin yumurtlama ile beraber öncesi sonrası her günü değerlendirin. Ve hemen iki gün içinde iğnenize progestanınıza başlayın. 10 gün kullanın test yapın pozitifse devam. Negatifse bırakabilirsiniz.

Back
X