17 haftalıkta kilo alımı

biraylak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
115
13
28
28
merhaba kızlar aşırı kötü bi sorunum var 17+2 haftalık hamileyim şuana dek 7-8 kg aldım bu hızla gidersem ne olacak acaba bir sorun mu var?

Ekmeği, şekeri kesip sağlıklı beslenin ve bol bol yürüyün. Sağlık ocağında şekerinizi ölçtürün bi, yakın zamanda şeker yüklemesi de var zaten.

esas bundan sonra çok kilo alımı başlıyor ve ilerleyen haftalarda çok zorlanırsınız

Genelde 20 haftadan sonra bakiyorlar, doktorunuz kizmadi mi size bu kadar kilo aldiginiz icin ya da bir sekerden falan suphelenmedi mi
şekerim normaldi testlerde bi sıkıntı çıkmamıştı sonra bir anda hızla kilo almaya başladım

Ekmeği, şekeri kesip sağlıklı beslenin ve bol bol yürüyün. Sağlık ocağında şekerinizi ölçtürün bi, yakın zamanda şeker yüklemesi de var zaten.

esas bundan sonra çok kilo alımı başlıyor ve ilerleyen haftalarda çok zorlanırsınız
yürüyorum aslında hareketli biriyim nasıl oldu anlamıyorum bi kilo

Muhtemelen şekeriniz yüksektir, gidebiliyorsanız yarın doktorunuza gidin bence.

Ben ikiz gebeydim, iştahımdan kaynaklı kiloyu biraz fazla almıştım, doktorum inanamamıştı şekerimin normal olduğuna şimdi hatırladım, muhtemelen şeker vardır, şeker varsa eğer düzenli takip etmeniz gerekir gebelikte şeker çok önemli

Muhtemelen şekeriniz yüksektir, gidebiliyorsanız yarın doktorunuza gidin bence.

Ben ikiz gebeydim, iştahımdan kaynaklı kiloyu biraz fazla almıştım, doktorum inanamamıştı şekerimin normal olduğuna şimdi hatırladım, muhtemelen şeker vardır, şeker varsa eğer düzenli takip etmeniz gerekir gebelikte şeker çok önemli
offf o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oluyor anlayamıyorum sanki kilo değil hepsi ödem gibi

Şeker sadece kan tahlilinde ki glukoz a mi baktirdiniz ? Yoksa 3 aylık şekere mi baktirdiniz.bu kadar kilo aldıysanız 3 aylık şekere baktirmanizi tavsiye ederim ❤️

Ben 18inci haftaya kadar 8 - 9 kilo aldım. Şimdi 26. haftadayım üstüne 1 kilo almışım. Hala çoğu kadından fazla kilo almışım ama o hız durdu çok şükür :) Ben başlarda çok kabızlık çektim maalesef , sonradan düzene binince kilo alımım durdu. Sizde de kabızlık oluyor mu?

Ben 18inci haftaya kadar 8 - 9 kilo aldım. Şimdi 26. haftadayım üstüne 1 kilo almışım. Hala çoğu kadından fazla kilo almışım ama o hız durdu çok şükür :) Ben başlarda çok kabızlık çektim maalesef , sonradan düzene binince kilo alımım durdu. Sizde de kabızlık oluyor mu?
Ayy o kabizliği ilk başlarda herkes çekiyor galiba.bir hafta çektim.cok kötüydü.😔 Kayısı denedim hergun yedim.o bile fayda etmedi.entrogermina kullandim.Bende 17+5 im ama hiç kilo almadım.aksine 6 kilo verdim.migde bulantım kusmam da hiç olmadı.doktorum artık bu haftalardan sonra kilo alımı başlar dedi.🥰

Back
X