Hamilelik ve beslenme

elysa970

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
21
1
1
25
Kızlar iyi akşamlar. 17 haftalık hamileyim ve 4 kilo net almış bulunmaktayım. İlk aylar midem bulandı ama istifra etmedim hiç. Yani kilo verme durumum olmadı. Şimdi ise her şeyi yemek istiyorum. Akşam yemeği 7 de kesmek istiyorum ama bebeğin beslenmesini etkiler diye de korkuyorum . Siz akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz ya da doktorunuz ne dedi acaba?

Kızlar iyi akşamlar. 17 haftalık hamileyim ve 4 kilo net almış bulunmaktayım. İlk aylar midem bulandı ama istifra etmedim hiç. Yani kilo verme durumum olmadı. Şimdi ise her şeyi yemek istiyorum. Akşam yemeği 7 de kesmek istiyorum ama bebeğin beslenmesini etkiler diye de korkuyorum . Siz akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz ya da doktorunuz ne dedi acaba?
Ben yatana kadar iki saatte bir yiyorum :) acliktan midem arkama yapisiyor, ama hafif seyler yiyorum

bebek için faydalı şeyler yiyin. ben 73 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım. boyum 172 bu arada. şu an 69 kiloyum 2,5 ay oldu doğum yapalı. gereksiz yiyeceklerden uzak durun derim. iki hamileliğimde de kilo almadım ama alanlar çok zor verdiler yada veremediler. benim doktorum tatlı yerine ceviz ye bi tane demişti mesela. meyve avakado yoğurt bu tür şeyler yedim ben zaten öğünlerde normal yemeklerimi yiyordum ve tuz tüketmedim hiç ödemim olmadı

Merhaba bende 59 ile hamile kaldım 63 kiloyum şuan ve iştahım açık boyum kısa olduğu için kendimi çok kilolu hissediyorum giydiğim hiçbirşey yakışmıyor gibi şuan 26 hafta bitti bakalım kaç kilo ile doğuma gireceğim 3. Hamileliğim bu arada diğerlerinde doğuma kadar 9-10 kg aldım

bebek için faydalı şeyler yiyin. ben 73 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım. boyum 172 bu arada. şu an 69 kiloyum 2,5 ay oldu doğum yapalı. gereksiz yiyeceklerden uzak durun derim. iki hamileliğimde de kilo almadım ama alanlar çok zor verdiler yada veremediler. benim doktorum tatlı yerine ceviz ye bi tane demişti mesela. meyve avakado yoğurt bu tür şeyler yedim ben zaten öğünlerde normal yemeklerimi yiyordum ve tuz tüketmedim hiç ödemim olmadı
Benim de boyum 168, 61 kilo ile başladım ama 4 kilo aldım şuanda bile. Aslında normalde daha çok yer bu kadar kilo almazdım. Ama ne yesem tartıya yansıyor gibi geliyor artık ;(

Benim de boyum 168, 61 kilo ile başladım ama 4 kilo aldım şuanda bile. Aslında normalde daha çok yer bu kadar kilo almazdım. Ama ne yesem tartıya yansıyor gibi geliyor artık ;(
son haftalar çok alınıyor dikkat edersen bir şey olmaz 4 kilo güzel şu ana kadar bence. sağlıkla kucağına al inşallah

maşallah harika gerçekten darısı başımıza bende tedirginim açıkcası şuan bulantım çok olduğu için ne yiyebilirsem onu yiyorum tost çubuk kıraker gibi midemi bastıracak şeyler ama hamile kalmadan önce doktorum pcos um olduğu için kilo vermem gerektiğini söylemişti boyum 1.65 68 kiloydum şimdi 64 üm ama 58 e düşme hedefime ulaşamadan hamile kaldım ne yapacağımı bilemiyorum bende tatlı hiç yemiyorum meyve yiyorum onun yerine dikkat etmeye çalışıcam mümkün olduğunca şuan zaten çok bulantım var keyif alarak bişey yiyemiyorum

20. Haftaya kadar hic kilo almamistim ,ben niye kilo almiyorum bebek de gelismiyor korkusuyla her seyi yedimm ve sonuc 19 kilo aldimm doguma kadar 🤦‍♀️🤦‍♀️ ve bebek de 2.7 kilo .

Back
X