17 Haziran transfer🤰

Kaçıncı günü çıktı 🤣
4.günü yaptım hiçbir şey çıkmadı 5.günü çok silik çizgi çıktı 6.günü biraz daha belirginleşti . Tabi durur muyum hemen gittim sağlık ocağında kan testi verdim ama 6.gün olduğunu ağZımdan kaçırdım doktor kızdı boşuna yaptırıyorsun çıkmaz o kadar erken dedi 33.70 çıktı . Demek ki çıkabiliyor dedim . 2 gün sonra başka yerde kan verdim 123 çıktı . diğerleri çok silik olduğu için eşim inanmıyordu dünde onun için yaptım bayağı net çıktı 2.çiZgi 🤣

4.günü yaptım hiçbir şey çıkmadı 5.günü çok silik çizgi çıktı 6.günü biraz daha belirginleşti . Tabi durur muyum hemen gittim sağlık ocağında kan testi verdim ama 6.gün olduğunu ağZımdan kaçırdım doktor kızdı boşuna yaptırıyorsun çıkmaz o kadar erken dedi 33.70 çıktı . Demek ki çıkabiliyor dedim . 2 gün sonra başka yerde kan verdim 123 çıktı . diğerleri çok silik olduğu için eşim inanmıyordu dünde onun için yaptım bayağı net çıktı 2.çiZgi 🤣
Canım senin çift embriyo mu acaba bir an da yükselmis cünkü

Bana bölünmüş gibi geldi sonuç iki günde baya yükselmis cünkü . Hadi bakalım en sağlıklı sonucu tabi yine kendi doktorun verir ❤️
Allah isteyen herkese nasip etsin bir olsun 2 olsun kız olsun erkek olsun hiç fark etmez yeter ki sağlıkla kucaklarımız dolsun 🤲🏻

Amin yavrum inşallah 😍😍🧿 canım bir de bir şey sormak istiyorum transfer günü 1. Gün olarak mı sayılıyor 10. Gün test yapılıyor ya
Normalde yapılan gün 0 sayılıyormuş ama ben hep onu da saydım .mesela 17 mayısta transfer oldum 29mayıs test günü olarak yazıyor bende.yani kan verip doktora bilgi vereceğim bu kadar diye o da yükselmeye göre randevu verecek

Bende 10. Gün kan verdim 152 çıktı. Simdi hastaneye gidiyorum tekrar kan vercem 12.gun. Dua edin bana katlanmis olsun

Benim transfer olduğumdan beri bel ağrısı karın ağrısı kramp göğüslerde hassasiyet arada sıcak basması var hatta bazen karnım şişiyor nefes alırken zorlanıyorum belirti değil de ilaç etkisi bende fazla fazla var yani
Benim de göğüslerim de çok ağrı var transferin 5. Günü hafif hafif başladı 7. Gün arttı, sizde nasıl olmuştu?

Back
X