- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 103
- 29
Ayyy hadi insallah bak idrar testinde çıkıyor silikte olsa istersen yap derimKızlarrr yarın test günümüz heyecan var mı heyecan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hadi insallah bak idrar testinde çıkıyor silikte olsa istersen yap derimKızlarrr yarın test günümüz heyecan var mı heyecan![]()
Yapmaz olur muyum kaç kez yaptım iki kez de kan verdim 5.gün embriyosu olduğu için erkenden çıktı bende canım. Heyecanı kalmadı sabırsız olduğum içinAyyy hadi insallah bak idrar testinde çıkıyor silikte olsa istersen yap derim
Kaçıncı günü çıktıYapmaz olur muyum kaç kez yaptım iki kez de kan verdim 5.gün embriyosu olduğu için erkenden çıktı bende canım. Heyecanı kalmadı sabırsız olduğum için![]()
4.günü yaptım hiçbir şey çıkmadı 5.günü çok silik çizgi çıktı 6.günü biraz daha belirginleşti . Tabi durur muyum hemen gittim sağlık ocağında kan testi verdim ama 6.gün olduğunu ağZımdan kaçırdım doktor kızdı boşuna yaptırıyorsun çıkmaz o kadar erken dedi 33.70 çıktı . Demek ki çıkabiliyor dedim . 2 gün sonra başka yerde kan verdim 123 çıktı . diğerleri çok silik olduğu için eşim inanmıyordu dünde onun için yaptım bayağı net çıktı 2.çiZgiKaçıncı günü çıktı![]()
Canım senin çift embriyo mu acaba bir an da yükselmis cünkü4.günü yaptım hiçbir şey çıkmadı 5.günü çok silik çizgi çıktı 6.günü biraz daha belirginleşti . Tabi durur muyum hemen gittim sağlık ocağında kan testi verdim ama 6.gün olduğunu ağZımdan kaçırdım doktor kızdı boşuna yaptırıyorsun çıkmaz o kadar erken dedi 33.70 çıktı . Demek ki çıkabiliyor dedim . 2 gün sonra başka yerde kan verdim 123 çıktı . diğerleri çok silik olduğu için eşim inanmıyordu dünde onun için yaptım bayağı net çıktı 2.çiZgi![]()
Yok tek embriyo bende öyle düşündüm ama sanmam ahh keşke bölünmüş olsaCanım senin çift embriyo mu acaba bir an da yükselmis cünkü
Bana bölünmüş gibi geldi sonuç iki günde baya yükselmis cünkü . Hadi bakalım en sağlıklı sonucu tabi yine kendi doktorun verirYok tek embriyo bende öyle düşündüm ama sanmam ahh keşke bölünmüş olsa![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin bir olsun 2 olsun kız olsun erkek olsun hiç fark etmez yeter ki sağlıkla kucaklarımız dolsunBana bölünmüş gibi geldi sonuç iki günde baya yükselmis cünkü . Hadi bakalım en sağlıklı sonucu tabi yine kendi doktorun verir![]()
Amin yavrum inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin bir olsun 2 olsun kız olsun erkek olsun hiç fark etmez yeter ki sağlıkla kucaklarımız dolsun![]()
Normalde yapılan gün 0 sayılıyormuş ama ben hep onu da saydım .mesela 17 mayısta transfer oldum 29mayıs test günü olarak yazıyor bende.yani kan verip doktora bilgi vereceğim bu kadar diye o da yükselmeye göre randevu verecekAmin yavrum inşallahcanım bir de bir şey sormak istiyorum transfer günü 1. Gün olarak mı sayılıyor 10. Gün test yapılıyor ya
Pardon cnm verdim unutmuşum transferden 6 gün önce ama e2'ye degil progesterona baktı. Erken yumurtlama vs olmuş mu bakcaz dedi. Normal çıktı. 1.02 çıkmıştı. 2'nin altında olmasi lazim dedi. Baska bsye bakmadı.Evet tüm doktorlar yapıyormuş e2 değerin en son kaç çıkmıştı acaba
Tamamdır çok teşekkür ederimNormalde yapılan gün 0 sayılıyormuş ama ben hep onu da saydım .mesela 17 mayısta transfer oldum 29mayıs test günü olarak yazıyor bende.yani kan verip doktora bilgi vereceğim bu kadar diye o da yükselmeye göre randevu verecek
Rica ederimTamamdır çok teşekkür ederim![]()
Bende 10. Gün kan verdim 152 çıktı. Simdi hastaneye gidiyorum tekrar kan vercem 12.gun. Dua edin bana katlanmis olsun4.günü yaptım hiçbir şey çıkmadı 5.günü çok silik çizgi çıktı 6.günü biraz daha belirginleşti . Tabi durur muyum hemen gittim sağlık ocağında kan testi verdim ama 6.gün olduğunu ağZımdan kaçırdım doktor kızdı boşuna yaptırıyorsun çıkmaz o kadar erken dedi 33.70 çıktı . Demek ki çıkabiliyor dedim . 2 gün sonra başka yerde kan verdim 123 çıktı . diğerleri çok silik olduğu için eşim inanmıyordu dünde onun için yaptım bayağı net çıktı 2.çiZgi![]()
Allah’ın izniyle katlanmıştır canım güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kucağına al inşallahBende 10. Gün kan verdim 152 çıktı. Simdi hastaneye gidiyorum tekrar kan vercem 12.gun. Dua edin bana katlanmis olsun
Çok şükür 2ye katlamış 299.6 çıktı sonucumAllah’ın izniyle katlanmıştır canım güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kucağına al inşallah![]()
MaşallahÇok şükür 2ye katlamış 299.6 çıktı sonucumnormaldir heralde 2 kati olmasi lazım diyorlar ya
Benim de göğüslerim de çok ağrı var transferin 5. Günü hafif hafif başladı 7. Gün arttı, sizde nasıl olmuştu?Benim transfer olduğumdan beri bel ağrısı karın ağrısı kramp göğüslerde hassasiyet arada sıcak basması var hatta bazen karnım şişiyor nefes alırken zorlanıyorum belirti değil de ilaç etkisi bende fazla fazla var yani