• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

merhaba bende aranıza katılayım 7 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım 2 yıl önce çok kez ovu testi kullandım olmadı. şimdi bu ay kullandım tekrar bakalım ne çıkacak. adet tarihi 31 ağustos 🙏🤲

Bilmiyorum psikolojik mi ama yumurtlamadan sonra ki günden beridir bel ve sırt ağrım var çok fazla olmasa da arada bir akıntı oluyor inşallah bebişim geliyordur🤲🏻🐣

Benimde kasıkta Ağrı oluyor ama sanırım psikolojik çünkü daha 2 dpo İnşallah bebişiniz vardırr🤲🏻
Bilmiyorum psikolojik mi ama yumurtlamadan sonra ki günden beridir bel ve sırt ağrım var çok fazla olmasa da arada bir akıntı oluyor inşallah bebişim geliyordur🤲🏻🐣

Bende akıntı var. Sarı akıntı oluyo. 2 gün önce çok oldu. Dün yoktu. Bugün yine başladı. Geçen ay kimyasal yaşadığımda da sarı akıntı olmuştu.

yunurtlama sonrası progrsteron salgılanır o hormonla alakalı öyle belirtiler yaşabiliyoruz . allah gönlüne göre versin

Back
X