17 Haziran transfer🤰

Kızlar yüksek beta-hcg gögüs şişliği ve hassasiyeti yapar mı?Yani benim göğüslerim şuan 6 gün olmasına rağmen çok sönük, o yüzden test yapmaya da gerek yok eğer aralarında ilişki varsa. Beta-hcg hamile olup olmadığını gösteriyor, göğüslerin şişmesini ve hassas olmasını sağlıyor mu acaba bu beta-hcg?
Canım bende de yok o bence onun için erken evet hassasiyet yapar ama bu aşamada değil hatırladığım kadarıyla diğer hamileliklerimden öyle hatırliyorum.bende sürekli yokluyorum ama bende de hassasiyet ve şişme yok

Çok doğru bir sonuç olmaz bence. Çünkü 48 saatte tutunma gerçekleşiyor ve daha sonra bhcg artmaya başlıyor. Çıksa da çok düşük değer çıkacaktır. Bence bekle derim. 👍 Bir belirti falan var mi? Durup durup kendimi dinliyorum 🤣🤣
Kızlar yüksek beta-hcg gögüs şişliği ve hassasiyeti yapar mı?Yani benim göğüslerim şuan 6 gün olmasına rağmen çok sönük, o yüzden test yapmaya da gerek yok eğer aralarında ilişki varsa. Beta-hcg hamile olup olmadığını gösteriyor, göğüslerin şişmesini ve hassas olmasını sağlıyor mu acaba bu beta-hcg?
Benim transfer olduğumdan beri bel ağrısı karın ağrısı kramp göğüslerde hassasiyet arada sıcak basması var hatta bazen karnım şişiyor nefes alırken zorlanıyorum belirti değil de ilaç etkisi bende fazla fazla var yani

Canım bende de yok o bence onun için erken evet hassasiyet yapar ama bu aşamada değil hatırladığım kadarıyla diğer hamileliklerimden öyle hatırliyorum.bende sürekli yokluyorum ama bende de hassasiyet ve şişme yok
Sonuç öğrendikten sonra belirtiler başlıyormuş bu aşama da belirti aramak pek doğru değilmiş psikolojikte olabilirmiş o yüzden pozitifi görelim de belirtisiz görelim aman bende bol bol ilaç etkisi var zaten bari tutunmuş olsun da belirti sayayım diyorum

Sonuç öğrendikten sonra belirtiler başlıyormuş bu aşama da belirti aramak pek doğru değilmiş psikolojikte olabilirmiş o yüzden pozitifi görelim de belirtisiz görelim aman bende bol bol ilaç etkisi var zaten bari tutunmuş olsun da belirti sayayım diyorum
Valla canım aklımızın ve bedenimizin oyunları işte ister istemez insan belirti arıyor bu 5. Transferim inanırmısın hala arıyorum ilk günki gibi.Yanlış yaptığımın farkındayım ama işte diyorum yA elinde olmadan arıyorsun ben kızımda test günü öğürerek gittim mesela :) ikizlerimde çift çizgi görünce gittim teste belirti falanda hatırlamıyorum sadece testten sonra hassaslaştı midem ve burnum ve çok zor gecirdim:(

Benim transfer olduğumdan beri bel ağrısı karın ağrısı kramp göğüslerde hassasiyet arada sıcak basması var hatta bazen karnım şişiyor nefes alırken zorlanıyorum belirti değil de ilaç etkisi bende fazla fazla var yani
Bunlar belirti de olabilirler çünkü erken hamilelik belirtileri arasında sayılıyorlar.Tabii ilaç etkisi de olabilir.Ben de adet olacakmışım hissinden başka birşey yok 🤷🏻‍♀️

Dua edelim özlemcim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻hiç belirti yaşamadan pozitif görende çok canım ve hiçbir gebelik diğerine benzemiyor inan ki kendimden biliyorum 🥰Sen ne zaman yaptıracaktın testi 26sımıydı?
Evet 26’sı.Ama ya bu sefer de olmazsa diye hiç yaptırasım yok ,ama mecburen yaptıracağım en azından negatif olursa ilaçları bırakırım.

Dua edelim özlemcim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻hiç belirti yaşamadan pozitif görende çok canım ve hiçbir gebelik diğerine benzemiyor inan ki kendimden biliyorum 🥰Sen ne zaman yaptıracaktın testi 26sımıydı?
Bu arada sen takip etmiyorsun herhalde Juilette bu “2021 Haziran tüp bebek yaptıracaklar ...” başlığını.Tavsiye ederim.Çok arkadaş var orada da aynı bizim tarihlerde 😊Sen yaptın mı idrar testini?

Evet 26’sı.Ama ya bu sefer de olmazsa diye hiç yaptırasım yok ,ama mecburen yaptıracağım en azından negatif olursa ilaçları bırakırım.
Güzel düşün güzel olsun canım test tarihine kadar hepimiz hamile adayıyız unutma varsa kaderimizde inan olacak olan olur kendimize ediyoruz üzülerek :( bende senin gibiyim ama düşünmemeye çalışıyorum eşim de şehir dışına gitti yalnız başıma yüzleşeceğim.sabah cesaret edersem test yaparım belki çok erken ama denemek istiyorum çarşamba günü oldu transferim yAda salı çarşamba yaparım karar veremedim

Bu arada sen takip etmiyorsun herhalde Juilette bu “2021 Haziran tüp bebek yaptıracaklar ...” başlığını.Tavsiye ederim.Çok arkadaş var orada da aynı bizim tarihlerde 😊Sen yaptın mı idrar testini?
Yazdım canım benim takipteyim :) inşallah hep beraber pozitifi görürüz bende yapıcam bu hafta hem idrar hem kan neyse halim çıksın bakalım 🥰

Güzel düşün güzel olsun canım test tarihine kadar hepimiz hamile adayıyız unutma varsa kaderimizde inan olacak olan olur kendimize ediyoruz üzülerek :KK43: bende senin gibiyim ama düşünmemeye çalışıyorum eşim de şehir dışına gitti yalnız başıma yüzleşeceğim.sabah cesaret edersem test yaparım belki çok erken ama denemek istiyorum çarşamba günü oldu transferim yAda salı çarşamba yaparım karar veremedim
İnşaallah gönlüne göre olur ❤️🤲🤲🤲🧿

Benim ilk 2 gün kasiklarimda batma hissi oluyordu arada simdi o da yok. Baska da bsy hissetmiyorum. Cuma idrardan bakcam cumartesi kandan. Pozitifi gorcez ins. 🙏

Ben de 17 haziranda transfer oldum. Şu an göğüslerim regli olacağım zamanki gibi şişmeye ve hassaslaşmaya başladı. Çok demorolize oldum. 29 haziran salı günü test olacağım. 28 haziran akşamı da erken gebelik testi yapacağım ama zaman geçmiyor artık 😬 2 tane 3. Gün emriyosu yerleştirildi yaşım da 38 bakalım neler olacak.

Ben de 17 haziranda transfer oldum. Şu an göğüslerim regli olacağım zamanki gibi şişmeye ve hassaslaşmaya başladı. Çok demorolize oldum. 29 haziran salı günü test olacağım. 28 haziran akşamı da erken gebelik testi yapacağım ama zaman geçmiyor artık 😬 2 tane 3. Gün emriyosu yerleştirildi yaşım da 38 bakalım neler olacak.
Canım hayırlısı olsun,ben de 39 yaşındayım.Kasım’da 40 olacağım 😊Bana da 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane.Umarım güzel olur herşey ikimiz için de 🧿❤️🤲Benim test günüm 26 Haziran.

Yok canım 3.gün embriyoları.Allah umarım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder ❤️Ben ya yine olmazsa diye çok korkuyorum 🤷🏻‍♀🤦🏻‍♀️Sizin kaçıncı denemeniz?Var mı belirti falan?
Benim 5. Gün embriyo . Doktor cumartesi kan testine gel dedi bakalım insallah Hakkimizda hayirli olsun . Sen hangi gun kan tahlili acaba . Ben test yaptim idrar ama cikmadi moralim bozuldu

Benim 5. Gün embriyo . Doktor cumartesi kan testine gel dedi bakalım insallah Hakkimizda hayirli olsun . Sen hangi gun kan tahlili acaba . Ben test yaptim idrar ama cikmadi moralim bozuldu
Benim 3. gün embriyoları. 14 haziranda transfer oldum, doktor 26 haziranda kan testi yap dedi. Ama ben bugün (transfer sonrası 9. gün) yaptım idrar testi, bende de çıkmadı. Cumartesi kan vereceğim.

Back
X