- 18 Mart 2025
- 28
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi swiftiesss
-
Çatlamadan sonra yumurta döllenirse en az bir hafta on gün içinde rahme tutunur bence erken reglinizden iki üç gün önce yapın17 kasımda çatlama oldu bugün 7 gün geçti negatif. 7 dpo negatif pozitife döner mi?
bazıları 7-8 gün sonra pozitif görüyor yaÇatlamadan sonra yumurta döllenirse en az bir hafta on gün içinde rahme tutunur bence erken reglinizden iki üç gün önce yapın
Dongum 25 ile 28 arasinda. En erken 25 gunde bir olurum.bunu baz alarak 2 gun oncesinde test yapyigimda negatifti.4 gun sonrasinda kanda gebelik cikti. Acele etme. Biraz daha bekle.17 kasımda çatlama oldu bugün 7 gün geçti negatif. 7 dpo negatif pozitife döner mi?
Muhtemelen kanda bile tam olarak pozitif olmamıştır rahme tutunduktan sonra beta hcg salgılanıyor önce kana sonra idrara geçiyor beklenen adet gününe bir iki gün kala yapmanız daha sağlıklı olur17 kasımda çatlama oldu bugün 7 gün geçti negatif. 7 dpo negatif pozitife döner mi?
çok teşekkür ederim bugün de negatif çıktı 8 gün oldu inşallah pozitife dönerErkenmiş daha. Bazıları görüyor da genel olarak erken. Hcgnin biraz yükselmesi lazım. Dpo10-12 daha uygun sanki. Gönlünüze göre olsun
bazıları çatlamadan 7-8. gün silik görüyor bende o umutla yaptım ama maalesef 8. gün yine negatif çıktıMuhtemelen kanda bile tam olarak pozitif olmamıştır rahme tutunduktan sonra beta hcg salgılanıyor önce kana sonra idrara geçiyor beklenen adet gününe bir iki gün kala yapmanız daha sağlıklı olur
inşallah benim de pozitife döner bu ay letu kullanmıştım 3 yumurta çatlamış dedi doktor umutluydumDongum 25 ile 28 arasinda. En erken 25 gunde bir olurum.bunu baz alarak 2 gun oncesinde test yapyigimda negatifti.4 gun sonrasinda kanda gebelik cikti. Acele etme. Biraz daha bekle.
bazıları bu günlerde pozitif görüyor bugün 8 gün oldu yne negatif kendime hakim olamayıp ağladım yoruldum erkenden pozitif görmek için test yapıp duruyorumSizin dpo 6 oluyor daha tutunma yeni oluyordur oluyorsa bu zamanda ne kanda çıkar ne idrarda
Belki günlerini yanlış biliyorlardır adet günü negatif olup 2 3 gün sonra pozitifleşenler var. bence erkenden test yapmak sadece fazla strese sebep oluyor pozitife döner mi koyulaşır mı kimyasal mı sağlıklı mı en iyisi beklenen adet günü geçince yapmak hem daha az stres oluruz hem de stres olunca döngü gecikiyor gecikince insan daha da stres oluyor ben de artık döngü günüm geçince yapmaya karar verdim hatta ovulasyon testi de yapmayacağım. Burada bir çok kişinin hikayesini serüvenini okudum şahit oldum ne kadar relax olabilirsek o kadar iyi Rabbim isteyen herkese kolaylıkla ve erkenden nasip etsin en yakın zamanda sağlıkla bizlere de inşallahbazıları çatlamadan 7-8. gün silik görüyor bende o umutla yaptım ama maalesef 8. gün yine negatif çıktı
Letu ne işe yarıyor tam olarak. Çok görüyorum ismini tam işlevi nedirinşallah benim de pozitife döner bu ay letu kullanmıştım 3 yumurta çatlamış dedi doktor umutluydum
yumurtlamayı sağlıyor ben kendiliğinden yumurtlayabiliyordum da bu ilaçla 2-3 tane yumurta aynı döngüde büyüyebiliyormuşLetu ne işe yarıyor tam olarak. Çok görüyorum ismini tam işlevi nedir
Reçetesiz fiyat nedir herkes kullanabilir mi acabayumurtlamayı sağlıyor ben kendiliğinden yumurtlayabiliyordum da bu ilaçla 2-3 tane yumurta aynı döngüde büyüyebiliyormuş
çok haklısın ama kendime hakim olamıyorum her seferinde test yapmayacağım diyorum ama maalesef yine yapıyorumBelki günlerini yanlış biliyorlardır adet günü negatif olup 2 3 gün sonra pozitifleşenler var. bence erkenden test yapmak sadece fazla strese sebep oluyor pozitife döner mi koyulaşır mı kimyasal mı sağlıklı mı en iyisi beklenen adet günü geçince yapmak hem daha az stres oluruz hem de stres olunca döngü gecikiyor gecikince insan daha da stres oluyor ben de artık döngü günüm geçince yapmaya karar verdim hatta ovulasyon testi de yapmayacağım. Burada bir çok kişinin hikayesini serüvenini okudum şahit oldum ne kadar relax olabilirsek o kadar iyi Rabbim isteyen herkese kolaylıkla ve erkenden nasip etsin en yakın zamanda sağlıkla bizlere de inşallah
hayır doktor kontrolünde kullanılıyor sakın kendin alıp içmeReçetesiz fiyat nedir herkes kullanabilir mi acaba
Yaşadığınız çok normal hepimiz aynıyızzçok haklısın ama kendime hakim olamıyorum her seferinde test yapmayacağım diyorum ama maalesef yine yapıyorum
Seni çok iyi anlıyorum bende her sabah test yapıyorum benim 10.gun yine negatif çıktı moral bozukluğu çok oluyor ama böyle de zaman geçmiyor malesef aslında en iyisi akışına bırakmakbazıları bu günlerde pozitif görüyor bugün 8 gün oldu yne negatif kendime hakim olamayıp ağladım yoruldum erkenden pozitif görmek için test yapıp duruyorum
ahh bir bırakabilsekSeni çok iyi anlıyorum bende her sabah test yapıyorum benim 10.gun yine negatif çıktı moral bozukluğu çok oluyor ama böyle de zaman geçmiyor malesef aslında en iyisi akışına bırakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?