17 kasımda çatlama oldu bugün 7 gün geçti negatif. 7 dpo negatif pozitife döner mi?

Erkenmiş daha. Bazıları görüyor da genel olarak erken. Hcgnin biraz yükselmesi lazım. Dpo10-12 daha uygun sanki. Gönlünüze göre olsun

Sizin dpo 6 oluyor daha tutunma yeni oluyordur oluyorsa bu zamanda ne kanda çıkar ne idrarda

17 kasımda çatlama oldu bugün 7 gün geçti negatif. 7 dpo negatif pozitife döner mi?
Muhtemelen kanda bile tam olarak pozitif olmamıştır rahme tutunduktan sonra beta hcg salgılanıyor önce kana sonra idrara geçiyor beklenen adet gününe bir iki gün kala yapmanız daha sağlıklı olur

Erkenmiş daha. Bazıları görüyor da genel olarak erken. Hcgnin biraz yükselmesi lazım. Dpo10-12 daha uygun sanki. Gönlünüze göre olsun
çok teşekkür ederim bugün de negatif çıktı 8 gün oldu inşallah pozitife döner

Muhtemelen kanda bile tam olarak pozitif olmamıştır rahme tutunduktan sonra beta hcg salgılanıyor önce kana sonra idrara geçiyor beklenen adet gününe bir iki gün kala yapmanız daha sağlıklı olur
bazıları çatlamadan 7-8. gün silik görüyor bende o umutla yaptım ama maalesef 8. gün yine negatif çıktı

Dongum 25 ile 28 arasinda. En erken 25 gunde bir olurum.bunu baz alarak 2 gun oncesinde test yapyigimda negatifti.4 gun sonrasinda kanda gebelik cikti. Acele etme. Biraz daha bekle.
inşallah benim de pozitife döner bu ay letu kullanmıştım 3 yumurta çatlamış dedi doktor umutluydum

Sizin dpo 6 oluyor daha tutunma yeni oluyordur oluyorsa bu zamanda ne kanda çıkar ne idrarda
bazıları bu günlerde pozitif görüyor bugün 8 gün oldu yne negatif kendime hakim olamayıp ağladım yoruldum erkenden pozitif görmek için test yapıp duruyorum

bazıları çatlamadan 7-8. gün silik görüyor bende o umutla yaptım ama maalesef 8. gün yine negatif çıktı
Belki günlerini yanlış biliyorlardır adet günü negatif olup 2 3 gün sonra pozitifleşenler var. bence erkenden test yapmak sadece fazla strese sebep oluyor pozitife döner mi koyulaşır mı kimyasal mı sağlıklı mı en iyisi beklenen adet günü geçince yapmak hem daha az stres oluruz hem de stres olunca döngü gecikiyor gecikince insan daha da stres oluyor ben de artık döngü günüm geçince yapmaya karar verdim hatta ovulasyon testi de yapmayacağım. Burada bir çok kişinin hikayesini serüvenini okudum şahit oldum ne kadar relax olabilirsek o kadar iyi Rabbim isteyen herkese kolaylıkla ve erkenden nasip etsin en yakın zamanda sağlıkla bizlere de inşallah

inşallah benim de pozitife döner bu ay letu kullanmıştım 3 yumurta çatlamış dedi doktor umutluydum
Letu ne işe yarıyor tam olarak. Çok görüyorum ismini tam işlevi nedir

yumurtlamayı sağlıyor ben kendiliğinden yumurtlayabiliyordum da bu ilaçla 2-3 tane yumurta aynı döngüde büyüyebiliyormuş
Reçetesiz fiyat nedir herkes kullanabilir mi acaba

çok haklısın ama kendime hakim olamıyorum her seferinde test yapmayacağım diyorum ama maalesef yine yapıyorum

çok haklısın ama kendime hakim olamıyorum her seferinde test yapmayacağım diyorum ama maalesef yine yapıyorum
Yaşadığınız çok normal hepimiz aynıyızz 2 günde bir yapsak en azından hem şuan dpo ya göre negatif olmasının gebelik ihtimalini eleyemeyeceğini kesin olarak biliyoruz

bazıları bu günlerde pozitif görüyor bugün 8 gün oldu yne negatif kendime hakim olamayıp ağladım yoruldum erkenden pozitif görmek için test yapıp duruyorum
Seni çok iyi anlıyorum bende her sabah test yapıyorum benim 10.gun yine negatif çıktı moral bozukluğu çok oluyor ama böyle de zaman geçmiyor malesef aslında en iyisi akışına bırakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…