17 yaş beta hcg testi

Bu yolla hamilelik mümkün değil
Bhcg isteyip ömür boyu e nabizinda gorunmesini sağlama

Teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız, genç yaşta gebelik ihtimali daha yüksek oluyor dendiği için stres yapıyordum

doktora filan gitme lutfen, zaman gecip aklin basina geldiginde bir hic ugruna arkanda biraktigin izleri silemezsin. sanmiyorum ki bu takinti ile bu isin neyini nasilini bir kac senede ogrenesin, sen bu isleri epey bir ertele. anliyorum kanin hic olmadigi kadar kaynar ama bir anda yapayalniz bir gebelikle bas etmek zorunda kalmamak adina sabret

Teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız, genç yaşta gebelik ihtimali daha yüksek oluyor dendiği için stres yapıyordum
genç yaşta gebelik ihtimali yüksek olması için sperm ve yumurtanın uygun koşullarda buluşabilmesi gerek, ki senin örneğin buna dahil değil.

Gebelik ihtimali yoktur değil mi? Normalde de polisiktik overim var 2 haftaya kadar gecikebiliyor veya çok stresli olursam 1 ay gecikmişliği var bu ay 3 hafta gecikince panik oldum

Kaset test beta test arasındaki fark ne? Clear blue diye bir test duymuştum net sonuç veriyor diye. Hangisini almalıyım
beta test kandan bakılan. kaset olan da eczanede var. ailenin bilmediği bir eczaneden al uygula. sana şunu diyim sen hangi yaşa gelirsen gel ailenin bilgisi olmadan hamile kalsan da çok büyük soumluluklar gerektiriyor. ben suan 3 aylık hamileyim ve cidden zor bir süreç. desteksiz asla olmaz. bide doğacak olan çocuğunda hakkına girmeyin. tehlikeli şeylerden de uzak durmalısın. umarım herşey istediğin gibi olur.

Dediğin şekilde gebelik oluşması mümkün değil. Sperm zaten havayla teması halinde çabucak ölüyor ele geçecek de elden vajinaya girecek de ohoo. Hiç boşa test yapma ama bu kadar strese girdiğin sürece adetin gecikmeye devam edecek. Zihninin en aktif olduğu yaştasın, sperm nasıl yumurta döllüyor Türkçe çok olmasa da İngilizce mükemmel videolar var, izlersen iyice yer eder kafanda.

Gebelik ihtimali yoktur değil mi? Normalde de polisiktik overim var 2 haftaya kadar gecikebiliyor veya çok stresli olursam 1 ay gecikmişliği var bu ay 3 hafta gecikince panik oldum
Ablacım gebelik ihtimali bu koşullarda yok
Ama bak stresi sen yaşıyorsun erkek arkadaşının çok umrunda olduğunu sanmıyorum
Lütfen bu yaşlarda böyle mevzulara girme.
Emin ol daha ilerisini hep isteyecekler

yani arkadaşların da dediği gibi arkanda unutamayacağın ve silinmeyecek kötü travmalar bırakmadan devam et hayatına. bir hatadır olmuş bitmiş sen resmiyete döküp kan verirsen tehlikeli. pko ya da stres geciktirir.

Zaten reglin tam düzenli değildir senin henüz ergenliktesin. Bahsettiğin şekilde hamilelik olmaz. Mümkün değiş. Binde bir ihtimal bile yok. Hamile değilsin.

Ben 17 yaşındayken beta hcg nin b sini bilmezdim çok mu saf büyüdüm anlamadım. Şimdi ki her çocuk gerekli gereksiz her şeyi biliyor.

Markalar arasında fark var mı yoksa herhangi biri olur mu bir de kusura bakmayın çok soruyorum ama elimi sürdüğüm yer girişe yakındı ama içeri girmedim yine bir şey olmaz değil mi
Puro clinice marka yapmıştım pozitif hemen çıkmıştı. Kan değerim düşük olduğu halde. Pek markaları bilmem ben . Ama erken gebelik testi diyin verirler. Ama hamile değilsiniz. Stresi de bırakın ve bakın hemen regl olursunuz

Doktor önceden adet söktürücü yazmıştı kullanınca 1 hafta içinde adet olmuştum eğer tekrar yazarsa ve kullandıktan sonra adet olursam test yapmama gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…