- Konu Sahibi anonim17282
-
Bu yolla hamilelik mümkün değilİlişki olmadı sürtünme vs de olmadı ama saçma şekilde kuruntu yapıyorum elime sperm bulaştı ve elimi yıkadım ama sonra elimi vajinama sürdüm temizlemek için içine sokmadan o yüzden stres yapıyorum
Teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız, genç yaşta gebelik ihtimali daha yüksek oluyor dendiği için stres yapıyordumcanim benim elimde sperm kuruyor, yikamadan dokunuyorum henuz hamile kalmadim. istelik ceket atsan hamile kalan cinsten biriyim maalesef. boyle hamile kalinmaz. sadece su ile de yikasaydin hamile kalmazdin, spermin yapisi bozuluyor, hele ki sabunla akip gitmistir o kadar bazik bir ortamda yasamasi imkansiz
Kaset test beta test arasındaki fark ne? Clear blue diye bir test duymuştum net sonuç veriyor diye. Hangisini almalıyımama beta yapma laset test al eczaneden onu uygula
genç yaşta gebelik ihtimali yüksek olması için sperm ve yumurtanın uygun koşullarda buluşabilmesi gerek, ki senin örneğin buna dahil değil.Teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız, genç yaşta gebelik ihtimali daha yüksek oluyor dendiği için stres yapıyordum
Gebelik ihtimali yoktur değil mi? Normalde de polisiktik overim var 2 haftaya kadar gecikebiliyor veya çok stresli olursam 1 ay gecikmişliği var bu ay 3 hafta gecikince panik oldumsen test yap için rahat etsin. boşalan kişi senin stersinin %1 ini bile yaşamamıştır eminim. sen onu rahatlat diye koku alan köpekler gibi yine ister yine... yazık sana bidaha böyle şeylerle uğraşma canım. kaset test yap stresten gecikmiştir.
beta test kandan bakılan. kaset olan da eczanede var. ailenin bilmediği bir eczaneden al uygula. sana şunu diyim sen hangi yaşa gelirsen gel ailenin bilgisi olmadan hamile kalsan da çok büyük soumluluklar gerektiriyor. ben suan 3 aylık hamileyim ve cidden zor bir süreç. desteksiz asla olmaz. bide doğacak olan çocuğunda hakkına girmeyin. tehlikeli şeylerden de uzak durmalısın. umarım herşey istediğin gibi olur.Kaset test beta test arasındaki fark ne? Clear blue diye bir test duymuştum net sonuç veriyor diye. Hangisini almalıyım
Ablacım gebelik ihtimali bu koşullarda yokGebelik ihtimali yoktur değil mi? Normalde de polisiktik overim var 2 haftaya kadar gecikebiliyor veya çok stresli olursam 1 ay gecikmişliği var bu ay 3 hafta gecikince panik oldum
Gebelik ihtimali yok yani değil miyani arkadaşların da dediği gibi arkanda unutamayacağın ve silinmeyecek kötü travmalar bırakmadan devam et hayatına. bir hatadır olmuş bitmiş sen resmiyete döküp kan verirsen tehlikeli. pko ya da stres geciktirir.
hayır gebelik yoktur. ama sen rahatla ve stres olma diye kaset test yapabilirsin.Gebelik ihtimali yok yani değil mi
yok yok yok. gerçekten olay böyle geliştiyse ve sen hamile kaldıysan çocuğa ben bakıp büyüteceğim yaGebelik ihtimali yok yani değil mi
Markalar arasında fark var mı yoksa herhangi biri olur mu bir de kusura bakmayın çok soruyorum ama elimi sürdüğüm yer girişe yakındı ama içeri girmedim yine bir şey olmaz değil mihayır gebelik yoktur. ama sen rahatla ve stres olma diye kaset test yapabilirsin.
Hamile değilsin.İlişki olmadı sürtünme vs de olmadı ama saçma şekilde kuruntu yapıyorum elime sperm bulaştı ve elimi yıkadım ama sonra elimi vajinama sürdüm temizlemek için içine sokmadan o yüzden stres yapıyorum
Puro clinice marka yapmıştım pozitif hemen çıkmıştı. Kan değerim düşük olduğu halde. Pek markaları bilmem ben . Ama erken gebelik testi diyin verirler. Ama hamile değilsiniz. Stresi de bırakın ve bakın hemen regl olursunuzMarkalar arasında fark var mı yoksa herhangi biri olur mu bir de kusura bakmayın çok soruyorum ama elimi sürdüğüm yer girişe yakındı ama içeri girmedim yine bir şey olmaz değil mi
Doktor önceden adet söktürücü yazmıştı kullanınca 1 hafta içinde adet olmuştum eğer tekrar yazarsa ve kullandıktan sonra adet olursam test yapmama gerek var mı?Puro clinice marka yapmıştım pozitif hemen çıkmıştı. Kan değerim düşük olduğu halde. Pek markaları bilmem ben . Ama erken gebelik testi diyin verirler. Ama hamile değilsiniz. Stresi de bırakın ve bakın hemen regl olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?