• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yasima veda ettim ben bugun acilarimla hastaliklarimla tek basimayim artik nisanlimdan ayrildim?

birincisi yaşın zaten çok genç, keza nişanlının da öyle.

fedakar veya verici olmayan bir insan karşısındakinin yaptıklarını anlamaz ve hatta bir süre sonra normal gibi görür. asıl yapmadığında buna şaşırır. içinden gelmiş kendin bakmışsın ne de güzel. ama sorun şurada, senin zor zamanında senin yanında olmayacak ya da dertlerini seninle paylaşmayacak adamla nasıl hayatı paylaşacaksın? hiç için filan acımasın, senin için çok daha iyi olmuş.

bir kere bu nasıl bir üslup? "ölüyon mu kalıyon mu?" kahveden mi topladın bu adamı nasıl bir terbiyesizlik? hastalığın için doktora git demenin yolu da bu değil ayrıca. bu bildiğin bir ayı! ne derdi olduğunu sorduğunda "sen kimsin de sana anlatacağım" demek ise bambaşka bir ayılık ve sana büyük bir saygısızlık. önce saygı duyacak ki sana o ilişki yürüyebilecek. üzülme, bunun yerine sevin. 5 yılın ardından ilişkiyi bu şekilde normalleştirmiş olabilirsin, ama inan böyle değil.

ben senin adına sevindim, kendine yepyeni bir sayfa aç ve iyileşmene bak.

Arada saygi kalmamis bence. Bende ayni olmasada benzer bir ayrilik yasadim daha cok kisa bir sure once. Sekiz yilim afedersin ozur diliyorum bir s.. git le bitti yani. Biz kadinlar her zaman kendimizden cok fazla veriyoruz ama asla ceyregini bile alamiyoruz. En azindan ben alamadim yani. Saygi bittiginde hersey bitiyor. Sevgi falan hepsi yalanmis. Sizdede olan bu bence. Saygi ve nankorluk bitiriyor herseyi. Oda kisiligini belli etmis. Dik dur. Elinden geleni yap ama asla kendini daha fazla ezdirme. Insallah hersey guzel olur senin icin.

17 yaşında 5 yıllık ilişki?:bicak:

ilişki değildir o ilişki olsa duramazsın.

bi de nişan varmış, biraz yavaşlayın bence.

konuya yorumum, dehle gitsin bu hanzoyu. sevdiği insana kimse böyle yapmaz.

Yaklaşık 1 sene sonra ben ne salkamışımda bunun kahrını çekmişim yaaa... diyeceğinden adım kadar eminim.
En doğrusunu yapmışsın, zaten yaşında genç daha niceleri çıkar karşına unuttururlar çat diye.
Gerçek adam gibi adam birini buldugunda da şimdiki aklına gelip lanet okursun bi güzel :)

Sana ve sevgine saygisi olmayan birinden ilgi sevgi dilenmek niye ?
dünyanın merkezi haline getirerek mutlulugunu ve uzuntunu ona baglayarak yapmissin hatayi kendine yeni mesgaleler bulmalisin kitap oku gez dolas çalış ama lutfen ozguvenin olsun hastalik ruhlu biri kimse yaninda bulundurmak istemez kimsede hasta olcagi biriyle birliktelik surdurmemeli kanatimce ..
Kalbinizin yorulduğu yerde durmayin ..

nisanlimdan 5 yillik sevgilimden ayrildim bugun zatem sorumsuzlugu birktirmisti beni saygi denen bisey kalmamisti hic normal nisanlilar gibi oturup dugun tarihi ve evliligimizle ilgili bisey konusamadik biz oysaki ne hayallerimIz vardi 5 yildir bunlarin hayalini kurmustuk . ben 4 aydr rahatsizim hem pskolojik hem fiziksel en buyuk suclusu da o zaten 1 hafta once cok rahatsiz oldugum icin ona mesaj attim ihiyacim var ne olur gel diye oda bana isim var öluyonmu kaliyonmu sanki dedi hic bisy demedim ve 1 hafta dogru duzgun konusmadik kavga da etmedim ama bugun cok buyuk dertlerinin oldugunu benim pskolojimle ugrasamiyacagini hastaysam hastaneye gitcegimi onun ilac olmadigini beni avutamiyacagini onun sorunlarini soruncada bana sen kimsinde ben sana derdimi anlatacam dedi ve ihtiyacim var dememle dalga gecti yataklarami dustun sanki dedi ve aramizda 5 dk mesafe yok 1 haftadr 5 dk yanima gelmedi bile bunu bana kaza yaptiginda 10 gun rahatziligima ragmen basinda bekledigim onu yikadigim yemek yedirdigim coraplarini giydirdigim adam dedi ve ben bugun bitirdim .

:KK61:

yaptim iste ve son sozu senin benim ustunde bi emegin yok oldu
Çocuğum salla gitsin o terbiyesizi. Seni hasta eden adam ne ruhuna ne fiziğine iyi gelir.
Ayrıca sizin aşkınız çamur olmuş adam seni sallamiş istemiyor bırak gitsin. Beraber oldun diye mi bu kadar baglisin bilemem ama bu dünyanın sonu değil boşver

Aslında katılıyorum ama ayrılmanın da bir adabı var. Hani hayatını geçirmek istediği kadın konu sahibi değilse bile öküzlük yapmadan adam gibi ayrılsa daha iyi olur.
Insanlık bazılarının bünyesine ağır geliyor böyle öküzlüğe vuruyorlar işi.:sopa:

Back
X