- Konu Sahibi Canisiii333
forumda kosede arama motoru var oraya aradıgınız doktoru yazın eklentılerden bakabılırsınız
ben prof dr zeki can yaptırdım ankara uni tıp fak plastık cr oldum 2500 tl
Aa tmm sagol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
forumda kosede arama motoru var oraya aradıgınız doktoru yazın eklentılerden bakabılırsınız
ben prof dr zeki can yaptırdım ankara uni tıp fak plastık cr oldum 2500 tl
Aa tmm sagol :)
Simdi kac yasinda kardesiniz?
temmuzda 19 olcak. emre ilhana olduk kardeşim de ben de
Eski burnuz cokmu kutuydu yada tek kemermi vardi ? Emre Ilhana gidenlerin burunlari pekte kotu degildi gordugum kadariyla.. Baris Cakira gidenlerin burunlari baya buyuk ve kemelilerdi ve Baris Cakir o burunlari cok guzel bir sekle sokmuz, usteki fotorafa bakarsaniz ne dedigimi anlarsiniz
ben 4 sene araştırdım her doktorun tarzını yaptığı burunları iyi bilirim biz tercihimizi emre beyden yana kullandık herkesin zevki beklentisi ap ayrı hangi doktor içine siniyorsa ona ol tabiki güven çok önemli. Bu arada kardeşimin burnu oldukca büyük ve kemerliydi forumda öncesi sonrası resmini gören arkadaşlar bile değişime inanamamıştı üstteki resimleri de gördüm doktorlar karışmış orda farklı doktorların hastaları farklı doktorların ismiyle koyulmuş:) bir kaç tanesi gözüme çarptı karar verdiğini doktorun sayfasına yaz ki hastaları öyle yardımcı olsun sana, birebir daha sağlıklı olur umarım istediğin burna sahip olursun 17 yaşında olmanda da hiç bir sakınca yok için rahat olsun:)
temmuzda 19 olcak. emre ilhana olduk kardeşim de ben de
bende 17 yaşımdayım Emre ilhana ameliyat olmayı düşünüyorum kardeşinizin fotolarını görebilir miyim ?
Kaldirdim resimleri arkadas olarak eklersen bir kac gun icinde ozel album yaparim bakabilirsin tabi
arkadaşlık isteği yolladım albüm yaparsanız bana çok büyük yardımınız dokunur çünkü çok merak ediyorum.emre beyin benim yaşımda hastası olması beni daha çok cesaretlendirdi
Hic korkma kizlarda 17den itibaren burun ameliyati yapiliyor kardesim 17 yasinda oldu ameliyat ve burnunda hic bir sorun yok cok memnun senin icin 1 2 gun icinde album yapacagim soz:)
albümü sabırsızlıkla bekliyorum sayenizde kafamdaki en önemli soruya cevap bulmuş olcm
Senin icin album yaptim bakabilirsin
ben ilk ameliyatımı olduğumda 18 ime yeni girmiştim yaşımla ilgili bi sıkıntı yaşamadım burun büyümesi bayanlarda 16 da duruyormuş çünkü. ama 18 yasından önce ameliyat olmak ruhsal acıdan düşünülmeli daha çok cünkü ben yasımdan dolayı sabırsız davrandım agrıya sızıya dayanamadım pişman oldum o sıralar niye erken yaşta ameliyat oldum diye
albüm için çok teşekkür ederim seninde kardeşininde burnu çok güzel olmuş. bnm ameliyat tarihimde haziranda eskiden korkuyordum erken mi acaba ya pişman olursm beklemediğim için diye ama artık eminim
ben fazla takıntı haline getirdiğim için ağrı sızılara bile razıyım ama okuduğum kadarıyla çok fazla ağrı olmuyormuş