17 yaşında hamile kalınca...

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde gizlice dünyaya getirdiği bebeğini, annesi ile birlikte, öldürdükten sonra çöpe atan 17 yaşındaki lise öğrencisi ilaç içerek intihar etmek istedi.

Alınan bilgiye göre Gölcük’te iki sene önce meydana gelen olayda kendisi gibi lise öğrencisi olan erkek arkadaşı ile girdikleri ilişki sonucu hamile kalan Ş.Ö. (17), bebeğini gizlice dünyaya getirmiş, annesi ile birlikte bebeği öldürdükten sonra çöpe atmıştı. Aşırı kanama sonucu gittiği hastanede Ş.Ö.’nün doğum yaptığı anlaşıldıktan sonra olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlatmış ve doğuma yardımcı olan annesi ve S.Ö. tutuklanmıştı,

Yaşadığı olaydan sonra uzun süre psikolojik tedavi gören ve Gölcük’te dedesi ile birlikte ikamet eden genç kız, misafirliğe gittiği komşularında yaklaşık 20 adet hap içerek intihar etmek istedi. Bir süre sonra evine geri dönen Ş.Ö. burada fenalaşınca ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelerde midesi yıkanan genç kızın tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Ş.Ö.’nün neden intihar etmek istediği henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Milliyet

Hadi ilişkiye girmeyi biliyorsun ..korunmayi neden akıl edemedin

Madem doğurur doğurmaz öldürecektiniz neden kürtaj yaptirmadiniz ..

9 ay taşındın be vicdansiz hiç mi için sizlamadi kendinde bi parçayı vahşice öldürürken..

Anne ye sözüm yok Allah affetsin!!!!!!!

Off off bişey demeyecğim dedimmi ben suçlu oluyorum susayım en iyisi hemde bu aralar annelik duygularım kabarmışken ya sabır...

Allah ıslah etsin ...
Hadi o 17 yaşında bi cahil, sen nasıl annesinde o bebeği öldürebiliyorsun?
Şeylerinizi tutamamanızın cezasını o masum bebekler çekmek zorunda değil.
Doğduktan sonra yurda vermek bu kadar mı zordu kalpsizler!
Allah ıslah etsin, dilerim o bebeğin çektiği acının mislini yaşarsınız
Çok içim acıdı çok

Allah bildiği gibi yapsın ikisini de
böyle deyince de namus bekçisi oluyoruz.
hadi o haltları yemişsin masum günahsız bir cana nasıl kıydınız katil yaratıklar.
yurda verseydiniz,
bebek için yanıp tutuşan bir sürü insan var onlara verseydiniz.

Kimseyi yargılayamam
ama korku herşeyi yaptırıyor, baba korkusu akraba korkusu
elalem ne der korkusu

hadi o 17 yaşında cahil, içinde annelik duygusu yok o yavruya kıyabiliyo ya annesine ne demeli bu nasıl bi vicdansızlıktır.
annesi kızının yaptığı haltın arkasında demekki yeterki bebek olmasın
Rabbim kıymet bilmeyene değil, ben ve benim gibi bebek aşkıyla yananlara ver

Her zamanki dua bu bizimde olacak inşallah biz isteyenlerinde rabbim hak etmeyene verme Allahım
Umarım yadırgayanalr ve eleştirenler olmaz

Her zamanki dua bu bizimde olacak inşallah biz isteyenlerinde rabbim hak etmeyene verme Allahım
Umarım yadırgayanalr ve eleştirenler olmaz
yargılayan çıkar kesinde, hak etmeyene verme demek doğru değil biliyoruz belkide günaha giriyoruz ama bebek için yanarken böyle haberler görünce bu cümleyide kurabiliyoruz işte

17 yaşındaki kız ve annesi tutuklandı peki 17 yaşında ki bir kızı hamile bırakan kişi tutuklandı mı acaba merak ettim sonuçta kızın yaşı 18 den küçük.

yargılayan çıkar kesinde, hak etmeyene verme demek doğru değil biliyoruz belkide günaha giriyoruz ama bebek için yanarken böyle haberler görünce bu cümleyide kurabiliyoruz işte
Umrumda değil canım

Çocuk yetiştirmek çok zor özellikle ergenlikte acaip takip etmek şart kiminle görüşüyor bu kız kime aşık kiminle mesajlaşıyor hepsi lisede başlıyor anne işi sağlam tutacak ev işine dalmayacak iş gücü bırakacak ergenle ilgilenecek arkadaşlarıyla tanışacak öyle uzaktan bakıpta yorum yapmak kolay ,lise demek asilik dönemi ve anne babayı takmama,beğenmeme,söz dinlememe dönemi demek en az 4/5 yıl

Manyak derecede toplumu takan bir milletiz ya
Elalem ne der diye sırf o çocuğu çöpe atmadılarsa ben de lizzie değilim!
Halbuki bak büyüt toplumdan rahatsızsan taşın ya ama yani yaptığın işin sorumluluğunu al alamayacak yaştaysan yapma...hadi oldu anne o sorumluluğu almalıydı ...nereden tutsan elinde kalır bir durum...
ben dahi o kendi çocuğum olmadığı halde onlardn daha çok değer verirdim o yavruya...neyse daha bir şey demiyorum...

bırakılan bebekleri polis her işini bırakıp anne babasını araştırmasa belki bir yere bırakacaklar.
duyulmasın diye insanlıktan çıkıp bu davranışları yapıyorlar.
evlat diye sahiplen ne olur sanki
ver yurda hasret çekenler mutlu olsun.

Ne kadar kolay yargiliyoruz insanlari, sanki yorum yapanlar Avrupa`nin göbeginde yasiyor ve anlam veremiyor olaylara.
Burasi Türkiye, kadinlarin haklari huklari yok, ne yapsin anne ? Anne kizinin adi cikmasin diye öldürüyor bebegi ( tabiki cok korkunc ve cok üzücü ) ama ben burada sizleri yani toplumu yadirgiyorum. Sizler böyle yaptikca daha cok bebeklerimiz ölecek. Empati kurmayi, anlayis göstermeyi ( ki bu konuda cok zorda olsa ) yapmamiz lazim artik.
Bir cocuk yetistirmek sadece, aagguuugguuu, beegguugguuuyla olmuyor günün birinde bu cocuk büyüyor, kendi arkadaslari oluyor, anneden gizli asna fisnalar derken hamile kaliyor.
Almanya`da bu gibi olaylar icin hastanelerde bir yer var kimse orada yok, gidip kapidan birakiyorsun ve orda kimse senin kim oldugunu sormuyor ve bilmiyor. Böyle bir imkan olsaydi eger belki bunu yapmayacaklardi.
Her zaman bir insani yadirgamdan önce birazda acaba neden diye bir düsünün sonrada yorumunuzu yapin.
Birde, bak görüyormusun ALLAH hak etmeyene verir bize vermez gibi sacma sapan yorumlari okuyunca inanamiyorum.
Siz ilk önce kadinlar olarak haklarinizi huklarinizi elinize almaya calisin, yadirgamak her zaman kolaydir.
Zaten su taslama olayi müslümanliktan gelir, siz sadece milleti taslayin aman ha, baskada birsey yapmayin.

Kadinin adi yok yok bu ülkede. Bu haberi okudumda üzüldügüm, bizi toplum ne hale getirmis ?
Bastirilmis kadinligimizla nerelerdeyiz ???
Eger baski, toplum baskisi, koca baskisi gibi seyler olmasaydi buna eminimki o anne kizinin bebegini öldürmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…