17 yaşındayım 52 kiloyum nasıl kilo veririm ?

Kiss33_33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
25
2
3
27
Öncelikle bu siteyi çok beğendigim için yeni kayıt yaptım ;) şu 5 aya kadar her zaman tüm arkadaşlarımın ve çevremdeki herkezin kıskandığı ve imrendiği bir fiziğim vardı bana nasıl böylesin derlerdi bende eskiden böyleyim uğraşmaya gerek yok derdim sonra düşündüm genetikten falan bizim aile hep zayıftır :) amaaaa şu son 5- 6 ay öncesine kadar 48 kilo falaniken hatta bazen 47 ki boyumda 166 67 fln ama şimdi 52 53 oldum cildiracam annem fln diyet yapmama sıcak bakmıyor nasıl bir diyet uygulamaliyim ??

Öncelikle bu siteyi çok beğendigim için yeni kayıt yaptım :KK66: şu 5 aya kadar her zaman tüm arkadaşlarımın ve çevremdeki herkezin kıskandığı ve imrendiği bir fiziğim vardı bana nasıl böylesin derlerdi bende eskiden böyleyim uğraşmaya gerek yok derdim sonra düşündüm genetikten falan bizim aile hep zayıftır :) amaaaa şu son 5- 6 ay öncesine kadar 48 kilo falaniken hatta bazen 47 ki boyumda 166 67 fln ama şimdi 52 53 oldum cildiracam annem fln diyet yapmama sıcak bakmıyor nasıl bir diyet uygulamaliyim ??

annenin sözünü dinle. Beden kitle endeksini 48 kilo ya göre hesapladığında şu sonuç çıkıyor :
17.42 - Zayıf
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.

53 kiloya göre hesapladığında ise şu sonuç çıkıyor:
19.23 - Normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

Sorun olmayan bir şey için kafanı yorma. Daha güzel şeylerle ilgilen, spor yap, kitap oku, hayal kur, aşık ol. Ama kilo vericem diye saçma sapan "şu kadar günde şu kadar kilo" diyetlerinden yapma, sağlığından olma.

Öm"ynga, post: 36657259, member: 588165"]annenin sözünü dinle. Beden kitle endeksini 48 kilo ya göre hesapladığında şu sonuç çıkıyor :
17.42 - Zayıf
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.

53 kiloya göre hesapladığında ise şu sonuç çıkıyor:
19.23 - Normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

Sorun olmayan bir şey için kafanı yorma. Daha güzel şeylerle ilgilen, spor yap, kitap oku, hayal kur, aşık ol. Ama kilo vericem diye saçma sapan "şu kadar günde şu kadar kilo" diyetlerinden yapma, sağlığından olma.

[/QUOTE]
Oneriniz için gerçekten teşekkür ederim yüzde yüz doğru yazmışsınız ancak benim ttakıldığım kısımbbaldırlarim ve birazda göbek varmış gibi hissediyorum :/

166 boya 52 kilo ile mi bu kadar dertlendin yani.Senin kilon yok ki,normalsin.Ama zayıf görünmek istiyorsan hadi 50 diyelim,daha azı olmaz bence

"miskokulum, post: 36681190, member: 115309"]166 boya 52 kilo ile mi bu kadar dertlendin yani.Senin kilon yok ki,normalsin.Ama zayıf görünmek istiyorsan hadi 50 diyelim,daha azı olmaz bence[/QUOTE]
Aslinda 48 istiyorum diyet olmasa bile sporla önce 50 sonra 48 istiyorum

Benim boy 163, 47 falanım inan kendimi cok zayıf görüyorum kıyafetler bile oturmuyor çoğu zaman. Sen gerçekten o kadar zayıflığı istiyor musun? Boyuna göre 55e kadar yolun var zaten 55 ideal kilon. Şuanda da bence gayet iyisin. Taş çatlasa 50 ol ama daha altı hiç iyi değil:KK43:

Benim boy 163, 47 falanım inan kendimi cok zayıf görüyorum kıyafetler bile oturmuyor çoğu zaman. Sen gerçekten o kadar zayıflığı istiyor musun? Boyuna göre 55e kadar yolun var zaten 55 ideal kilon. Şuanda da bence gayet iyisin. Taş çatlasa 50 ol ama daha altı hiç iyi değil:KK43:

Sağolun zaten ilk hedefm 50 olmak haklısınız ama baldırlarim eritmem gerektiğini düşünüyorum

Back
X