17 yaşındayım. Ağustosda ameliyat olucam Doktor önerisi lütfen

yenibirbenyakinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
109
0
31
Sivas
17 yaşındayım. Ağustosda ameliyat olucam Doktor önerirseniz sevinirim. NOT : önericek kişiler resim gönderebilirse özelden sevinirim. bende eğrilik var eğriliği giderebilcek bir doktor lazım. Ve burun ucunda iyi. Emre lhan-Barış Çakır - Güncel öztürk - Tugrul Maral Eledim. Onları tavsiye etmeyin boşa. Şuanda abdulkadir göksel düşünüyorum. Ama onun yaptığı burunlara baktım. Hoşuma gitmedi hele birini yapmış burnu patates gibi allah korusun valla ama kararsızım.

NOT: Burnumun resmi

Son düzenleme:
Bazi doktorlar 18 yasindan once estetik yapmıyor. Doktor arastirirken bunu da sormayi unutmayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

17 yaşındayım. Ağustosda ameliyat olucam Doktor önerirseniz sevinirim. NOT : önericek kişiler resim gönderebilirse özelden sevinirim. bende eğrilik var eğriliği giderebilcek bir doktor lazım. Ve burun ucunda iyi. Emre lhan-Barış Çakır - Güncel öztürk - Tugrul Maral Eledim. Onları tavsiye etmeyin boşa. Şuanda abdulkadir göksel düşünüyorum. Ama onun yaptığı burunlara baktım. Hoşuma gitmedi hele birini yapmış burnu patates gibi allah korusun valla

Selam,
Ben burnumdan iki kez ameliyat olan ve ne yazık ki ilk ameliyatımda yanlış doktor seçimin acısını fazlasıyla yaşayan biri olarak size önerebileceğim tek isim Prof.Dr.Selçuk İnanlı'dır.
Mutlaka bir kez görüşün ve ameliyat ettiği hasta fotoğraflarını görün,hayran kalacaksınız.
Ayrıca ameliyat öncesi ve sonrası süreçte hastasının her daim yanında olan nadir doktorlardan,siz de ameliyat olduktan sonra,doktor yaklaşımının, sizi her konuda rahatlatmasının, bilgilendirmesinin gerçekten ne kadar önemli olduğunu yaşayarak anlıyacaksınız.

Ben kotamı doldurmadığım için foto gönderemiyorum.Ama bir mail adresi verirseniz gönderebilirim.

Şimdiden geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Selam,
Ben burnumdan iki kez ameliyat olan ve ne yazık ki ilk ameliyatımda yanlış doktor seçimin acısını fazlasıyla yaşayan biri olarak size önerebileceğim tek isim Prof.Dr.Selçuk İnanlı'dır.
Mutlaka bir kez görüşün ve ameliyat ettiği hasta fotoğraflarını görün,hayran kalacaksınız.
Ayrıca ameliyat öncesi ve sonrası süreçte hastasının her daim yanında olan nadir doktorlardan,siz de ameliyat olduktan sonra,doktor yaklaşımının, sizi her konuda rahatlatmasının, bilgilendirmesinin gerçekten ne kadar önemli olduğunu yaşayarak anlıyacaksınız.

Ben kotamı doldurmadığım için foto gönderemiyorum.Ama bir mail adresi verirseniz gönderebilirim.

Şimdiden geçmiş olsun.

arzukaracaaa0@gmail.com resminizi bekliyorum. Teşekkürler. Bu arada ilk ameliyatınızı yapan doktorun adını söyler ve o zamandan kalan önceki hali varsa onuda gönderirsen sevinirim.

arzukaracaaa0@gmail.com resminizi bekliyorum. Teşekkürler. Bu arada ilk ameliyatınızı yapan doktorun adını söyler ve o zamandan kalan önceki hali varsa onuda gönderirsen sevinirim.

Dün verdiğiniz adrese fotoğraflarımı gönderdim.Bu gün mesaj yazmışsınız, fakat ben daha önce de belirttiğim gibi kotamı doldurmadığımdan özelden mesaj yazamıyorum.

Dün verdiğiniz adrese fotoğraflarımı gönderdim.Bu gün mesaj yazmışsınız, fakat ben daha önce de belirttiğim gibi kotamı doldurmadığımdan özelden mesaj yazamıyorum.

tamam canım maile bakmayı unutmuşum fotoğraflarını gördüm. Sen zaten aşırı güzelsin. Burnunda çok güzel olmuş. Eline sağlık hocanın mailde bir isimden bahsetmişsin jinekologun olmuş benim söyledigim doktorlardan birine hangi doktor oldugunu yazsan iyi olurdu mailden onu yazarsan sevinirim. Bide önceki doktorunuda yaz belki ben ona gidiyorumdur haberim yoktur ?

tamam canım maile bakmayı unutmuşum fotoğraflarını gördüm. Sen zaten aşırı güzelsin. Burnunda çok güzel olmuş. Eline sağlık hocanın mailde bir isimden bahsetmişsin jinekologun olmuş benim söyledigim doktorlardan birine hangi doktor oldugunu yazsan iyi olurdu mailden onu yazarsan sevinirim. Bide önceki doktorunuda yaz belki ben ona gidiyorumdur haberim yoktur ?

Çok teşekkür ederim beğenin için.Söylediğin gibi Selçuk İnanlı'nın ellerine sağlık, sayesinde çok daha özgüvenliyim.:16:
Bu arada mail yazdım yeniden, hoşça kal.

Ozan balık daha sargılar çıkmadı ama $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406415338.118764.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406415351.785958.webp
Ve hala şiş $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406415456.558223.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ozan balık daha sargılar çıkmadı ama Eki Görüntüle 1202618 Eki Görüntüle 1202619
Ve hala şiş Eki Görüntüle 1202620

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

önden eski hali yok mu benim burunda kemerde yok başka bişeyde yok sadece yatık yani yüz üstü yastıga yattıgında nasıl burun sekil alıyosa öyle gelişti yatık onu düzeltmesi lazım bide belki burun ucunu küçültebilir düzleştirebilir biraz o kadar

Back
X