bütün günü mü bir kase çorbayla geçiriyorsun canım? git bir eczaneye ölçtür kilonu. sonra da gel 5 günde 5 kilo diyetine başla. verdiğin kilo vücudunda da belli oluyor. en azından şu anki yaptıgın diyetten daha sağlıklı olur bu diyet:)
Diyetisyenin verdiği programa uyamadıysan başka bi diyetisyenle görüş.
Hala gelişim çağındasın,o yaşta kendini aç bırakma.Yaptığın her yaş için sağlıksız gerçi.
Bir an önce spora başlasan aslında şu ''diyet''ten daha iyi.Kardiyo egzersizleri kilo verdirir.Bu sitenin spor kısmında da egzersizlerle ilgili paylaşımlar var.Bi spor salonuna gitsen,orda hoca da sağlıklı bi çalışma programı çıkarır.
jenny ye katılıyorum. elimde olan arkadaşımın diyetini 2-3 hafta uyguladım midem küçüldü öğlenleri yemek yemiyorum mesela. şu an midem önceki gibi aşırı yemek kabul etmiyor aşırı abur cuburda. yoğurt meyve dostum oldu diyebilirim. diyeti bıraktıktan sonra kısa sürede 3 kilo verdim. kendini aç bırakma bu seni hasta eder, mutsuz olursun. ayrıca biz arkadaşlar arasında hep beraber spora gitmeye niyetliyiz git canım imkanın varken düzgün bir fiziğin olur. tavsiyelerim bunlar ayrıca daha gençsin rahatlıkla verirsin o kiloları:))
böyle dendikçe moralim düzeliyor.
Şuan dediğiniz gibi öğlende artık bir şeyler atıştırıyorum çorba yerine başka şeyler yiyorum buseferde alıştım sanırım çok şişiyor midem.Vücudum alışmış sanırım.Kilo almam değil mi
hayır canım ben öyle öyle verdim. canım çok istediyse çikolata yedim ya da bir an esti cips aldım eve giderken yedim. bazen aman diyerek canım ne çekerse yiyorum ertesi gün kaldığım yerden devam ediyorum. o krizi atlatınca gözün daha bi tok oluyor. birde çok beğendiğin bir ünlüyü örnek alabilirsin bunun bana yararı çok oldu. hırs yapmanı sağlıyor. vücudunu senden iyi bilecek yok. kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?