170 öğrenciyle sokağa atıldık!!! tahliye şokuu

• Konu Sahibi Konu Sahibi MLS_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
Arkdaşlar belki haberlerde gördünüz artık moda mimar sinan yok :( çok kötüyüz göz yaşlarıyla çıkarttık piyanolarıı eşyaları pcleri yeni gldim inan ordaydım büyüğüm olan öğretmenlerim fenalaştı bırakamadımo okulu yılların geçtiği o güzel evimi... Ders sırasında polis zoruyla sınıfları boşalttılar..Yetmedi oturduğumuz iskembye kadar aldılar. Bu rezalet yüzünden eğitimci arkadaşlarımız olsun öğrencilerimiz olsun psikolojik olarak etkilendiler.
Bende ağladım dayanamadım şimdi boş bir köşke aldık eşyaları yarısıda yurtta. Bu bir hukuk vahşeti. Bari busene bitseydi bu kadar öğrenciyi sokağa attılar okula el koydular iyimi yaptılar ders vakti ders işletmeyip onları üzerek ve anlaşmayı kendilerince bozup bunu habersiz yapmaları..

Yine de umutsuz olmak istemiyorum dualarınız bizimle olsunn. Böyle açık konuştum ama napayım artık basınada yansını görsünler ne kötü eğitim düşmanları var. Sabah demekki son kez tören yaptık sonkez piyano çaldık o sınıflarda son kez oturduk. Orası okul değldi evimizdi bizimm.. :a015: el salladım böle son kezz son kez o okula bak tımm.. yen ibir yer nasıl bulacağız nasıl edeceğiz bilmiyoruzz milli eğitimden yardım bekliyoruzz allahtan 15 tatil var birz zaman olur inş. yeni bi yer buluruz :Saruboceq: senağlama Allahıma sığınıyorumm o en büyüktürr bulcak bir yolunu her şerde bir hayır vardırr

evet haberlerde gördüm az önce.
bir yıllık kirası ödenmediği için boşaltılmış sanırım.
sahibi de ünlü biriymiş.
geçmiş olsun.
inşallah bir an önce sorununuz hallolur.
yöneticiler bir çözüm üreteceklerdir sanırım.

Son düzenleme:
inşallah yazıkk o kdar öğrencinin göz yaşına ki borç senet halibe gelsin diye anlaşılıyo tamam diyolar bugün gelip birden okuu boşaltıyolar akıl mı mantık mı? off :(

gerçekten çok üzüldüm.öğrencilerin okulla bağı çok önemlidir.o binayla resmen bir bağ kurarlar..benim de bir zaman eski okuduğum okul satılmak üzereydi.duyunca perişan olmuştum.anılarla dolu çünkü...sizi çok iyi anlıyorum.inşallah sahibi biraz merhametli çıkar da kararından vazgecer :(

inşallah 60 bin lira verirsek tekrar okulu bize vericekler baklaım nasıl toplayacağız okdar parayı ya yeni bir yer bulmak kolaymı helede güzel sanatlara uygun.. 15gün tatil nasıl taşınırız ederizz milli eğitim biraz destek olucağını söyledi ama nereye kadar maddi olarakta sıkıntıda okulumuz

çok geçmiş olsun haberlerde izledim binanın sahibide hiç ihtiyacı olmayan biri
süreyya yalçının abisi başka bir yol bulunamaması çok acı inş parayı toplarsınız

az önce izledim işte işi gücü gezmek tozmak evlenip boşanmak haftasonları zevk için kumar oynamaya gitmek olan insanla o öğrencilerin halinden anlamaz yazık insaf kalmamıs yazık

Inanmiyorum canim bu nasil bir karaktersizlik böyle seylerin bizim ülkemizde oldugu icin utanc duyuyorum :(

yarın okula gidicez tekrar bütün herkes orada olucak veliler sağolsun çok destek veriyolar umarım bugünleri atlatırızz da eğitim son hız devam eder huzurlu bir şekilde

Neden böyle bişey oldu ben bişey anlamadım boşaltılan da yurt mu okul muydu?

Neden böyle bişey oldu ben bişey anlamadım boşaltılan da yurt mu okul muydu?

Boşaltılan okulun ta kendisi çoğu pcler falan kız yurdu var yanda oraya gitti :( kimi sıralar falanda yandaki tarihi esere konuldu :(

Bu arada okulun eski sahibinin borçları yüzünden boşaltılıyo okul el koyuldu binaya süreyya yalçının orası abiside ortak kovdular anlayacağınızz :çok üzgünüm:

Ayyy çok üzüldüm cnm yaaa mafoldumben
Nasıl yaparlar bunu anlamıyorum :gitme:
Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

çok üzücü bir durum ortayolu bulmamaları da çok kötü
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
uamrım herşey bir an önce yoluna girer

sağolun arkadaşlar dualarınız yeter ..:(

çok üzüldüm yaa:gitme: umarım en kısa zamanda hersey yoluna girer:Saruboceq:

:Saruboceq: olumlu düşünmek istiyorum öylede oluyo çıkacağız bu işin içinden de artık başımızda kiler zorundalar birşeyleri yapmakta kurularımız falan ama onlarada hak veriyorum hiç beklemezdik böyle kalleşçe sırtımızdan vurulmayı

180 milyar borç varmış. özel okul böle bişi ama, devlet okulu olsa tamam da.
yönetimde hata, ödeyeceklerdi parayı bi şekilde.

Back
X