Okul müdür yardımcısı öğrencilere: “Siz kâfir misiniz? Kendinizi New York sokaklarında mı sandınız?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Bursa İnönü Ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat Esenboğa, teneffüste erkek arkadaşlarıyla aynı sıraya oturan kız öğrencilere, “Siz kâfir misiniz? Kendinizi New York sokaklarında mı sandınız? Hayat kadını mı olacaksınız” sözleriyle hakaret etti. Diğer öğretmenlerin Esenboğa hakkındaki şikâyeti okul müdürü tarafından dikkate alınmadı.
Sitene Ekle
kizli-erkekli-oturmak-yasak-5427286.Jpeg

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, Bursa İnönü Ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat Esenboğa’nın 8. sınıf öğrencilerine “kızlı-erkekli” oturmayı yasakladığı iddia edildi. eğitim-İş Bursa Şube Başkanı Özkan Rona, Esenboğa’nın teneffüslerde sınıflarda erkeklerle yan yana oturan kızlara, “Siz kafir misiniz? Kendinizi New York sokaklarında mı sandınız? Hayat kadını mı olacaksınız” diye bağırdığı ve kız ve erkek öğrencileri sınıflarda ayrı sıra gruplarına oturttuğu bilgisini verdi.

Üslubu yanlış diye savundu

Esenboğa’nın yaptıklarından rahatsız olan bazı öğretmenler okul müdürü Eren Bahri Gök’ün yanına çıktı ve şikâyetçi oldu. Müdür Gök, öğretmenlere yardımcısı Esenboğa ile konuşacağını söyledi. Ancak bazı öğretmenlerin derslere geç girdiğini de aktardı. Müdürün bunu anımsatmasının “tehdit anlamına geldiğini” belirten Eğitim-İş Bursa Şube Başkanı Özkan Rona, “Müdür yardımcısının müdüre şikâyet edilmesine karşın, ne il milli eğitim müdürlüğü ne de ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından herhangi bir işlem başlatılmıştır” dedi.

Okul Müdürü Eren Bahri Gök ise böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi, daha sonra bazı “konuşma üslubu yanlışları” olabileceğini söyledi. Gök, “Bu zamanda veliler en ufak bir olayda kıyameti koparıyor. Böyle bir şey olmuş olsaydı, veliler bu okulu şimdiye yıkmıştı. Mesele üzüm yemek değil bağcıyı dövmek” diye konuştu. http://www.milliyet.com.tr/kizli-erkekli-oturmak-yasak-gundem-2030761/

he ny de sandılar sadece orda aynı sırada oturabilirler çünkü:KK53::KK53:

bi bitmedi bunlar ya, ya işlem yapılmaz ya başka okula müdür olarak atanır!!

Bu bir insan zihniyeti olamaz. Ne kafasiysa bu hicbir canliya yakistiramiyorum.

Daha cok okuruz boyle haberleri biz.Karbon kagidi gibi ayni rezil zihniyetteki adamlarin hepsi mudur ve mudur yardimcisi oldu su anda.Bu da onlardan biri.Cok normal artik bunlar.

Eeee alışın yeni türkiye böyle artık. Zamanında insanları uyarmaya çalışırken 'yok canım daha neler' gibi laflar duyuyordum. arada ben de kaynayıp gitsem de bu ülke insanının başına gelen hiç birşeye üzülmüyorum.

Madem öyle çocukların velileri suç duyurusunda bulunsun, Kızlı erkekli oturmak için NY'ta yaşamak mı gerekiyormuş?
Diğer Söylediklerine yorum dahi yapmıyorum, kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş:KK14:

ben ne ortaokul ne lise donemimde boyle seylerle karsılasmadım nerden cesaret alıyorlar boyle bide new yyorku ogrenmiş duymus biyerden laf arasıda sıkıstırıyım demiş beyinlerindeki dusunceleri cocuklara empoze ediyorlar sen kadınla yan yana oturunca pis fikirler gecirirsin tabi herkes sizmi

Bide kızlı-erkekli çıktı başımıza.
Ülkemin Bakanını örnek almıştır adamcağız.:KK12:

kızlı erkekli mecliste gece yarılarınakadar "çalışıp" torba yasalardan neler geçiriyorlar
müdür bey iki çift lafta onlara söylese.Atama bekliyor herhalde böyle konuştuklarına göre...

he ny de sandılar sadece orda aynı sırada oturabilirler çünkü:KK53::KK53:

bi bitmedi bunlar ya, ya işlem yapılmaz ya başka okula müdür olarak atanır!!
Bitmeyecek her gecen gun daha da cogalacaklar bosuna mu caliyorlar sorulari bosuna mi kadrolasiyorlar.? Hep ayni kafa malesef gitgide de artacak.

Yıllaaar yıllar önce ( :KK45: )lisede bizde de vardı bundan "kızlı-erkekli" oturanları ayırmadan derse başlamazdı. İçi rahat etmezdi.

Bunların aklı fikri cinsellik başkada birşey yok

Keske new york sokaklarinda yasasak da senin gibi yobazlarla ayni ulkenin vatandasi olmasak ama sans iste. Bize de senle ayni topraklarda nefes almak dustu igrenc herif.

nasıl bi hayal gücü varsa, erkek öğrenciyle oturmakla hayat kadını oldular:KK53:

Yaw bu New York ne etti size gardaşım :KK53:

"Ay keşkee şimdi Soho da olmak vardı" deseydi biri iyi olurdu o an :KK53:

Bir ergenlik anımı anlatmak istedim :))) Lisede okuldan kaçmıştım bigün. Hafif makyaj yapmışım bi kız arkadaşımla. Başka bi kız arkadaşın okuduğu liseye gidip onu alıcaz ordan taksim yapıcaz plan bu :) taksimde de fal baktırcaz :)

Diğer kız arkadaşın okuduğu lisenin önünde müdür yardımcısı kesti yolumuzu. Televoledeki mankenlere mi özeniyosunuz. Onlar gibi o.... Mu olucaksınız demişti. Odasına götürüp annelerimizi aramıştı. :)

Annem duyunca kadın kadr kızmadı be. Olur öyle arada bi dahakine haber ver dedi :) ama iyi korkmuştum. Şimdiki aklım olaydımo kadını süründürürdüm. Ama o hakaretleri anneme bile söyleyememiştim o zaman

Bir ergenlik anımı anlatmak istedim :))) Lisede okuldan kaçmıştım bigün. Hafif makyaj yapmışım bi kız arkadaşımla. Başka bi kız arkadaşın okuduğu liseye gidip onu alıcaz ordan taksim yapıcaz plan bu :) taksimde de fal baktırcaz :)

Diğer kız arkadaşın okuduğu lisenin önünde müdür yardımcısı kesti yolumuzu. Televoledeki mankenlere mi özeniyosunuz. Onlar gibi o.... Mu olucaksınız demişti. Odasına götürüp annelerimizi aramıştı. :)

Annem duyunca kadın kadr kızmadı be. Olur öyle arada bi dahakine haber ver dedi :) ama iyi korkmuştum. Şimdiki aklım olaydımo kadını süründürürdüm. Ama o hakaretleri anneme bile söyleyememiştim o zaman
sen böyle anlatınca benim de bir lise anım geldi aklıma dansmarue :) özendim ben de paylaşcam bana ne :KK53:
lise zamanı okulumdan bir erkek arkadaşım vardı. okul çıkışı okulun karşısındaki dönercide oturuyoduk. erkek arkadaşım bir şeyler anlatıyor, konuşuyoruz. o da anlatırken gayri ihtiyari elini benim sandalyemin arka kısmına atmış. sarılmıyor bile - ki sarılsa ne olacak- neyse... müdür yardımcımız geldi. biz farkında değiliz ezan okunuyormuş o sıra. ezan okunurken bari yapmayın terbiyesizler, ahlaksızlar, aileniz görse utanır falan demişti. ben şok. :KK57:

Son düzenleme:
sen böyle anlatınca benim de bir lise anım geldi aklıma dansmarue :) özendim ben de paylaşcam bana ne :KK53:
lise zamanı okulumdan bir erkek arkadaşım vardı. okul çıkışı okulun karşısındaki dönercide oturuyoduk. erkek arkadaşım bir şeyler anlatıyor, konuşuyoruz. o da anlatırken gayri ihtiyari elini benim sandalyemin arka kısmına atmış. sarılmıyor bile - ki sarılsa ne olacak- neyse... müdür yardımcımız geldi. biz farkında değiliz ezan okunuormuş o sıra. ezan okunurken bari yapmayın terbiyesizler, ahlaksızlar, aileniz görse utanır falan demişti. ben şok. :KK57:

Haha yapacağını yap sen yine ama ezan okunurken durucaksın :KK45::KK45:

Annem yurtdışından gelen kardeşimi okula yazdırmak için müdürün odasına gitmiş o esnada kız kardeşimin ağzında sakız varmış ki ozaman ortaokul son sınıf gibi müdürde hem kardeşimi hem annemi azarlayınca annemde tutmuş müdürü azarlamış kardeşimi savunmuş bakmış o ortamda kardeşimle uğraşacak bu müdür bozuntusu ,almış kardeşimi koleje yazdırmış

X