• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 17aylik kizima ne zaman tuvalet egitimi vermeliyim

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Tugce56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
93
53
88
37
Zaten konu basligindada dedigim gbi dogru zaman ne zaman ve nasil baslamaliyim ilk cocugum tecrubesizim

Zaten konu basligindada dedigim gbi dogru zaman ne zaman ve nasil baslamaliyim ilk cocugum tecrubesizim
Benim de kizim 19 aylik hala ogretemedim iki kere denedik agliyor istemiyor diye ben de ustune gitmedim wimdi de kiw geliyor havalar sogudu ne yapacagimi bilmiyorum cok can sikici bir durum lutfen yardim edin bu konuda

Benim de kizim 19 aylik hala ogretemedim iki kere denedik agliyor istemiyor diye ben de ustune gitmedim wimdi de kiw geliyor havalar sogudu ne yapacagimi bilmiyorum cok can sikici bir durum lutfen yardim edin bu konuda
Valla beklicez sanirimm nisan dogumlu kizim artık nısan mayıs gbı baslarım napimm benımkını otırtamıosn bıle

Arkadaşlar nedeniyle n bahsediyosunuz çocukların psikolojisini bozacaksiniz bırakın herşey zamanında güzel nerden Baksan iki iki buçuky yaşlarda başlamalı ve asla zorlanmamali hem kendinize hem yavrunuza eziyet olur hatta erkek çocuklar genelde uç yaş civarı öğrenir Abdülkadir Tuğcu var yazılarını okuyun bence tuvalet eğitimi zamanının belirtileri
Çocuk saklanarak tuvaletin yapması
Bezini değiştirmek istememesi yada ısrarla hemen değiştirmemizi istemesi yanı tutarsız davranışlar
17ayda belki öğrenen vardır ama bence coook gereksiz bir çaba kolay gelsiiiin

Arkadaşlar nedeniyle n bahsediyosunuz çocukların psikolojisini bozacaksiniz bırakın herşey zamanında güzel nerden Baksan iki iki buçuky yaşlarda başlamalı ve asla zorlanmamali hem kendinize hem yavrunuza eziyet olur hatta erkek çocuklar genelde uç yaş civarı öğrenir Abdülkadir Tuğcu var yazılarını okuyun bence tuvalet eğitimi zamanının belirtileri
Çocuk saklanarak tuvaletin yapması
Bezini değiştirmek istememesi yada ısrarla hemen değiştirmemizi istemesi yanı tutarsız davranışlar
17ayda belki öğrenen vardır ama bence coook gereksiz bir çaba kolay gelsiiiin

Haklısnq
Haklısın sanırım

Back
X