18.10.2010 Pazartesi prensesime kavuşuyorum

anaaam 11 gün kalmış hamileliğin son demleri tadını çıkar canım çok güzel bir süreç olmalı Allah bize de nasip etsin inşallah

anaaam 11 gün kalmış hamileliğin son demleri tadını çıkar canım çok güzel bir süreç olmalı Allah bize de nasip etsin inşallah

canım son 3 gün kaldı kısmetse :) evet çok güzel,heyecanlı ve garip bir süreç.Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayıopuyorumnanaktan

canım Rabbim kurtarsın inşalahh sağlıklı sıhhatli alırsın fıstığını

çok teşekkür ederim canım.darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına inşallah.hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.dualarınızı esirgemeyin canlarım.hepinizi öptümopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 22 ekimde kızlarımı kucağıma alıyorum. allah yardımcımız olsun.

allah sağ salim kucağına almayı nasıb etsın allahın izniyle bnde 18.10.2010 da kızımı kucagıma alıcam
allah herkese nasıb eder işallah....:teytey:

aaa siz buğün doğuma gidiyorsunuz
ayy negüzelll
inş. sorunsuz güzel bir doğum yaşarsınız
sağlıklı bir şekilde bebeginizi
kucagınıza alırsınız.

darısı tum bekleyenlerın basına benımkıde bu ayın sonu kasımın bası cok özledım minişimi doğum, sancı mancı çatı muayanesı hıc bırı umrumda degıl ben artık bebısımı istıorum...:)

Hoşgeldin dünyamıza RÜYA inşallah güzel sağlıklı huzurlu ve mutlu bi hayatın olur kuzucum allahım seni annenin kollarından anneni babanıda senin başından eksik etmesin prenses :)))))))))
canım arkadaşım geçmiş olsun ağrıların az olsun çok öpüyorum ikinizide

yani bügün.....hayırlı olsun inşallah sağlıklı bişekilde büyümeyi nasip etsin darısı benim başıma...

arkadaşlar 18.10.2010 saat 11.33 de meleğim dünaya merhaba dedi.darısı tüm bekleyenlerin başına.dün evimize geldik.çok şükür ikimizde iyiyiz sadece bebişim biraz gazlı maalesef.ama onuda atlatırız kısmetse.sezeryanımda çok rahat geçti aynı gün tek başıma kalktım yürüdüm.tabiki ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil.en kısa zamanda hikayemi yazacağım

ayyy ne hoş Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inşallah tatlım...

ayyyyyyyy yerım onuuu bızımde 2 haftamız kaldı allahım saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın rabbım hepimize...

çok sevindim tatlım bebişin sağlıklı ve seninde iyi olmana öyle böyle derken kavuştun meleğine şimdi anneliğin tadını çıkarma zamanı bak korktuğun gibi olmamış ameliyatın güzel geçmiş hemencecik iyileşte fıstığımın fotolarını göreyim

Allah analı-babalı, sağlıklı, mutlu büyütmek nasip etsin. Senin ağrıların ve Rüya'cığın gazı en kısa zamanda geçer inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…