• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18.11.2011 diyetteyim

aysel ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
46
0
86
İstanbul
merhaba bugün diyetisyene gittim ve ilk adımı attım ölçümler yapıldı ve an itibariyle 170 boy 80 kiloyum
hedef önce 72 sonra 64 haftada 1 ayda 4-5 kilo hedefliyoruz. önümde 4 aylık bir süreç var
ve uzun bir yol. ama daha önce yaptım ve tekrar yapabileceğime inanıyorum
doğumdan sonra 3 ay gibi bir sürede diyetisyen desteğiyle 17 kilo verdim şimdi hedef 16 tekrar başarıcam inşallah sizlerdende destek bekliyorum

hayırlı olsun allah yolunuzu açık etsin.ne zordur o süreç ama siz zor olanı başarmışsınız dr gitmişsiniz.kolay gelsin....

bugün yediklerim-yiyeceklerim :)
sabah beyaz peynirli kepekli tost ve şekersiz çay
ara: atladım hastanedeydim (kötüü)
öğle: 1 tas mercimek çorbası-8 kaşık z.yağlı taze fasulye-salata- 1 dilim kepek ekmek
ara: 1 bardak light süt 1 paket kepekli bisküvi
akşam: ızgara levrek-salata-1dilim ekmek
gece: kayısılı k-bar +1 muz (2 porsiyon meyve yerine)
aralarda bol su 2 bardak bergamutlu yeşil çay

aramıza hoşgeldin:3:
diyetisyene de gittiğine göre diyetine güzelce uyar ve spora da devam edersen veremeyeceğini zannetmiyorum ki ztn belirtmişsin daha önce de verdiğini
biz burada hepimiz birbirimize destekçiyizdir sana da destek oluruz şüphen olmasın
artık sen de takip listemdesin:10: elimden geldiğince yorumlar yapar, destek olurum
tekrardan hayırlı olsun başarılar diliyorum
sevgiler...:16:

merhaba bugün diyetisyene gittim ve ilk adımı attım ölçümler yapıldı ve an itibariyle 170 boy 80 kiloyum
hedef önce 72 sonra 64 haftada 1 ayda 4-5 kilo hedefliyoruz. önümde 4 aylık bir süreç var
ve uzun bir yol. ama daha önce yaptım ve tekrar yapabileceğime inanıyorum
doğumdan sonra 3 ay gibi bir sürede diyetisyen desteğiyle 17 kilo verdim şimdi hedef 16 tekrar başarıcam inşallah sizlerdende destek bekliyorum

hoşgeldin aramıza bende burada yeniyim 1 haftadır diyetteyim
diyetisyen eşliği ile geçen sene 1ayda 5 kilo vermiştim hemde yiyerek ama diyetisyenim vefat etmişti:((( hem param yandı hem diyetim bitti hemde tekrar para ayarlayıp gidemedim...... takip ederim seni inşallah hepbirlikde güzelce sağlıklı bir şekilde zayıflarız:D benimde topiğime beklerim beni takip listene al:D destek olalım birbirimizee.......

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar.
diyet listemin en alt kısmında bir not var
"üzülme verilemiyecek kilo yoktur yeter ki kararlı ol"
yeterki kararlı olalım bakın nasıl gidcek kilolar.

diyette 2. günüm pazar gününe denk geldi ve evdeki karmaşayı görmeniz gerekiyordu.
kuzenim hastanede yatıyor. ve benim evimde hastaneye 5 dk. mesafe onu görmeye
gelen herkes önce benim eve sonra hastaneye. baya bir ziyaretçim vardı.
o karmaşada bile sadece sabahki ara öğün hariç diyeti aynen uyguladım.
neler yedim onlarıda aktarayım

sabah:
1 yumurta-1 dilim b.peynir-4 adet zeytin -dometes salatalık roka
ara-
güme gitti
öğle:
8 kaşık z.yağlı pırasa -salata-2 dilim ekmek-ayran
ara:
1 bardak süt - 1 paket limonlu ligt bisküvi
akşam:
160 gr diet ton balıklı salata-2 dilim ekmek
ara:
1 muz- k bar

aralarda su fazla içemedim ama 1 fincan yeşilçay içtim.
buarada ilgilenen arkadaşlar benim diyetim 1500 kalorilik

diyette 3 günüm yani bugün
allahım bende ne azim görmeniz gerek
sabah 9 da kahvaltı yapmam gerekiyor diye tranvayda kahvaltı yaptım
evden çıkarken 2 dilim k.ekmek arasın b.peynir domatesli sandviç hazırladım.
metroda bi güzel yedim :)
ara da saat 11 de bir tane yeşil elma
saatler önemliymiş arkadaşlar diette mutlaka zamanında ve öğün atlamadan yemek gerekiyormuş.
şimdi de yeşil çay vakti bergamutlu olanı güzel sizin tavsiye ediceğiniz varmı ?

diyette 2. günüm pazar gününe denk geldi ve evdeki karmaşayı görmeniz gerekiyordu.
kuzenim hastanede yatıyor. ve benim evimde hastaneye 5 dk. mesafe onu görmeye
gelen herkes önce benim eve sonra hastaneye. baya bir ziyaretçim vardı.
o karmaşada bile sadece sabahki ara öğün hariç diyeti aynen uyguladım.
neler yedim onlarıda aktarayım

sabah:
1 yumurta-1 dilim b.peynir-4 adet zeytin -dometes salatalık roka
ara-
güme gitti
öğle:
8 kaşık z.yağlı pırasa -salata-2 dilim ekmek-ayran
ara:
1 bardak süt - 1 paket limonlu ligt bisküvi
akşam:
160 gr diet ton balıklı salata-2 dilim ekmek
ara:
1 muz- k bar

aralarda su fazla içemedim ama 1 fincan yeşilçay içtim.
buarada ilgilenen arkadaşlar benim diyetim 1500 kalorilik
1500 kalori. işte önemli olan zaten size kaç kalorılık bır dıyet gerektıgını bır dıyetısyenın soylemesi. benim almam gereken 1200 kalorıymıs mesela.

diyette 3 günüm yani bugün
allahım bende ne azim görmeniz gerek
sabah 9 da kahvaltı yapmam gerekiyor diye tranvayda kahvaltı yaptım
evden çıkarken 2 dilim k.ekmek arasın b.peynir domatesli sandviç hazırladım.
metroda bi güzel yedim :)
ara da saat 11 de bir tane yeşil elma
saatler önemliymiş arkadaşlar diette mutlaka zamanında ve öğün atlamadan yemek gerekiyormuş.
şimdi de yeşil çay vakti bergamutlu olanı güzel sizin tavsiye ediceğiniz varmı ?

valla bu ne azim tatlım. tebrik ederim. inşallah hep bu şekilde devam eder. artık bız ara ara kopma noktaları yaşıyoruz sonra bırı gelıp dıyerını toparlıyor. :16:
yeşil çay içinde, ben yaseminli içiyordum liptonun.ama forumdaki arkadaşlar hazırların ıyı olmadıgını soyledi. kendın demle dediler. bende french press bardaklardan aldım. işyerinde onda demliyorum. evdede yıne bır kavanoz yeşil çayım var. sanırım 2 kavanoz yeşil çayı birden fazla almışım. :) evdede kendim demliyorum. demlerken 1-2 dilim limon atıyorum içine. harika oluyor. mesela ben demli çay içemem. yeşil çaylarında poset olanlarını 2 dk ya tutuyordum ya tutmuyordum. ama bu çayı birgüzel demliyorum. içinde limonda olunca hiç demli gelmiyor.

french pres iyi fikirmiş bende 2 paket lipton almıştım :) onlar bitsinde bende senin gibi yaparım
sana 1200 kalorilik diyet listesi

sabah
2 bardak su
1 dilim beyaz peynir+domates+salatalık+3 adet zeytin+2 dilim kepekli ekmek+şekersiz çay

ara
1 por. meyve

öğle
2 bardak su
6 kaşık sebze yemeği+1 bardak ayran+salata+1 dilim ekmek

ara
2 adet galeta-veya 4 adet diyet bisküvi

akşam
2 bardak su
100 gr kadar et-balık-tavuk +1 bardak ayran+salata+1 dilim ekme

ara
1 bardak süt

daha önceki diyetisyenim bunu uygulatmıştı ozaman 2,5-3 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim ama sonra geri aldım
sen nerden karar verdin 1200 kalorilik diyete ihtiyacın olduğuna

gelelim 3. gün listeme

sabah
2 dilim beyaz peynirli domatesli kepekli sandviç
ara
1 yeşil elma
öğle
ızagara tavuk salata+2 dilim k.ekmek
ara
1 bardak light süt+1 paket limonlifli diet bisküvi
akşam
1 su bardağı tarhana çorbası+8 kaşık pırasa+1 kase yağsız yoğurt+salata+2 dilim k.ekmek
ara
1 elma+1armut+k bar

arada 2 litre su ve bir fincan yeşil çay

yeşil çayı arttırmam lazım..

canım hadi hayırlı olsun bakalım:):)umarım istediin kg ulaşırsın..bnde bi cesaret edebilsem başlıcamda edemiorum niese:( ama en kısa zamanda yüzmeyle birlikte başlıcam..2013 gelini 72 kg hedef 55:):)

canım hadi hayırlı olsun bakalım:):)umarım istediin kg ulaşırsın..bnde bi cesaret edebilsem başlıcamda edemiorum niese:( ama en kısa zamanda yüzmeyle birlikte başlıcam..2013 gelini 72 kg hedef 55:):)

17 kilo gitmesi gerekiyor 4-5 aylık bir süre yani bugün başlasan yaya yaya en geç nisan sonu hedeftesin zor değil hadi başla sende :34:

bence p.tesiyi bekleme yarın başla bu akşam eksiklerini al. hazır heveslenmişken bide p.tesiler uğursuz geliyo bana
zaten p.tesi olmasından dolayı bir üzüntü hali oluyo üzerimizde bide diyete başlamak iyi olmuyo.
hadi destek bizden

4 gün listem

sabah
2 dilim beyaz peynir+4 adet zeytin+domates+salatalık+2 dilim k.ekmek+şekersiz çay
ara
elma
öğle
beyaz peynirli salata+2 dilim k.ekmek+1 sade soda
ara
1 bardak light süt+1 paket yulaflı diyet bisküvi
akşam
8 kaşık kabak +1 kase yağsız yoğurt+salata+2 dilim k.ekmek
ara
1 elma+1armut+k bar

french pres iyi fikirmiş bende 2 paket lipton almıştım :) onlar bitsinde bende senin gibi yaparım
sana 1200 kalorilik diyet listesi

sabah
2 bardak su
1 dilim beyaz peynir+domates+salatalık+3 adet zeytin+2 dilim kepekli ekmek+şekersiz çay

ara
1 por. meyve

öğle
2 bardak su
6 kaşık sebze yemeği+1 bardak ayran+salata+1 dilim ekmek

ara
2 adet galeta-veya 4 adet diyet bisküvi

akşam
2 bardak su
100 gr kadar et-balık-tavuk +1 bardak ayran+salata+1 dilim ekme

ara
1 bardak süt

daha önceki diyetisyenim bunu uygulatmıştı ozaman 2,5-3 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim ama sonra geri aldım
sen nerden karar verdin 1200 kalorilik diyete ihtiyacın olduğuna
diyetisyenim vermişti tatlım.ama benimkiis farklıydı. sabah 1 ekmek vardı. birde et hakkım ogle 30 gr akşam 30 gr idi. ve mutlaka 2 ögün 4 er kaşık sebzem vardı.

minikcim yeşil çayı ne aralıklarda içiosun??yada midende ağrı falan yapmıomu tatlım?
valla tatlım ben yeşil çayı gunde 2 bardak falan içiyorum. yani french press de demlıyorum. bir dardak dolduruyorum,içiyorum. aynı çaya bir bardaklık daha su koyuyorum. midemi rahatsız etmiyor canım

Back
X