Bebek İkinci El 18-24 ay kisliklar 5 TL den kacirmayin/satılmıştır

IMG_20150203_142845.jpg

Bu kot pantalon yukrida tam cikmamis foto su 18-24 sayili giyildi sorunsuzdur 5 tl

Kargo lari aras kargo ile gönderiyorum kargo ücreti sabit 6 TL dir

18-24 lcw kot pantalon sayili giyildi sorunsuz 5 TL
Eki Görüntüle 1399711
Eki Görüntüle 1399716
Lcw kot pantalon 18-24 ay sorunsuz sayili ve temiz kullanildi 5 TL
Eki Görüntüle 1399723
Tchibo kadife takim çok kullanildi 5 TL takimi
Eki Görüntüle 1399747
Eki Görüntüle 1399755
Lcw kot salopet 2 yas kalibi dar biraz tertemiz sorunsuz 5 TL
Eki Görüntüle 1399776
Lcw kadife elbise 18-24 sorunsuz sahili giyildi 5 TL
Satildilar mi ben almak istiyorum..

Toplu alacak olan varsa ona öncelik verilecektir 2 adet lcw kot pantalon bir adet kot salopet bir kadife takim bir kadife elbise
Hepsi tek parca urun fiyatina 25 TL ye

Toplu alacak olan varsa ona öncelik verilecektir 2 adet lcw kot pantalon bir adet kot salopet bir kadife takim bir kadife elbise
Benim kizim.2yasinda.fakat 11kilo olurmu bunlar.acaba ??yani.minyon bi kiz??olursa ben topluca alicam

Yada hangisi olursa ozellikle kot pnt ve slopet icin soruyorum.belki elbise ve pijama olmayabilir kucuk durdu gozume .

ben çapa dayım eğer yakınsak yada ortak bir nokta belirleyebilirsek almak istiyorum
Ürünler için birinden haber bekliyorum almazsa diğer isteyenlere öncelik sirasina gore dönüş yapicam uzagiz birbirimize ama kargo ile düşünürseniz dönüş yapicam diğer kişi almazsa

Ürünler için birinden haber bekliyorum almazsa diğer isteyenlere öncelik sirasina gore dönüş yapicam uzagiz birbirimize ama kargo ile düşünürseniz dönüş yapicam diğer kişi almazsa
tamam ben haftaya salıya kadar ist dayım sonra bursaya döneceğim bir pantalon ve salopeti ilk ben istemiştim onların ödemesini yapayım siz haftaya kargoya verseniz olurmu

X