18+5 de hala bebegimk hissedemiyorum

Merveturann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
1.383
1.525
133
Merhabalar
18 im bitti hala bebegi net boyle gumbur humbur hissedemiyorum. Hatta hic yok denecek sekilde hissetmiyorum. Kilom var biraz ondan oturu gecmi olur bilmiyorum. En son sali gunu saglik ocaginda kalp atisini duyduk sorunu yoktu ama hissedemiyorum kafama takiliyor ilk gebeligim. Boyle olan varmi

Canım hayırlı olsun. Cok normal kilo ile alakası yok en net 22 haftada hissedersin.normql yani bende 18 de ilk minik bir kac hareket hissettim sonra 22 de ben burdayım dedi kızım hep ınslalah sag salim alırız kucağımıza miniklerimiz. Sen endişe etme hayırlıca büyüyor min'os lar

Cok tatlisiniz icim rahatladi tesekkur ederim insan endise yapiyo iste bide daha tecrubesiz olunca

Cok tatlisiniz icim rahatladi tesekkur ederim insan endise yapiyo iste bide daha tecrubesiz olunca
Benimde ilk bebisim ve tup bebek o kadar süreç atlattık ki sizin gibi kalbi atıyorumu diye fuzuli muayene olduğumu biliyorum. Ama sukur rabbime eğer o bebisler bize nasip edecekse güzel bir şekilde geliyorlar. Siz stres yapmayın ki minik rahat olsun. Sonra da ne dıcek siniz biliyormusunuzama bu gun az oynadı hiç oynamadı bisey mı oldu. Aslında o zamn dada uyuyor olacak. Yani bu devam edecek 9 ay boyunca Rabbım sağlıklı bir şekilde evladınız kucağınıza almanızı nasıp etsin gerisi boş

Benimde kizim olucak insallah. Rabbim acilarini gostermesin

Ben de 19. Hafta gibi hissettim. Bak nasıl biliyor musun ilk hisler böyle sanki icinde karnında gaz dolanıyor gibi. Ayırt edemiyorsun

İlk gebeliklerde genelde geç hissediliyormus kalp atışlarını da duymuşsun boş yere evham yapıp bebise de negatifi gönderme:)

Ben ilk cocukta 19. Haftada hissetmistim. İkinci cocukta 19 haftalik olacagim hala hissedemiyorum. Niye anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…