- Konu Sahibi Siyahhhinci
Kan sonucunuz ne zaman çıkıyor2 tane

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan sonucunuz ne zaman çıkıyor2 tane
o zaman 3. gün embriyosu için en erken kaçıncı gün baktırabilirizDirek bıraktırıyor ama benim 7. Gün bekle dicek kızacak erken yaptırdım diye ben beklemem 7. Gün kanda negatif olup sonradan pozitif olma ihtimali milyonda 1 oda beni bulmaz![]()
Chat gbt 9.gün diyor oda silik çizgio zaman 3. gün embriyosu için en erken kaçıncı gün baktırabiliriz
ben test yapmayacağım asla sonuçlarına güvenmiyorum 3 kez pozitif gösterip negatif aldımChat gbt 9.gün diyor oda silik çizgi
10 dan önce ebaktırma. Çünkü 3 önce anne rahmimde gelişimini tamamladıktan sonra yerleşiyoro zaman 3. gün embriyosu için en erken kaçıncı gün baktırabiliriz
tamam canım inşallah hep birlikte kanda pozitif görürüz Allah^ım nasip et hepimize10 dan önce ebaktırma. Çünkü 3 önce anne rahmimde gelişimini tamamladıktan sonra yerleşiyor
hiç böyle beklemiyordum belirtilerin de olmuştu aslında belki geç döllenme olur sen yine de 30 ağustosu bekle lütfenkızlarrr negatif 1,20 den küçüktür demiş yani benim pıtırcıklsr hiç yerleşememişlersizlerin pozitif olsun diliyorum
![]()
kızlarrr negatif 1,20 den küçüktür demiş yani benim pıtırcıklsr hiç yerleşememişlersizlerin pozitif olsun diliyorum
![]()
Canım döllenmesi kalmadı 7.. gün bugün 5 falan çıksa yine dediğini anlarımhiç böyle beklemiyordum belirtilerin de olmuştu aslında belki geç döllenme olur sen yine de 30 ağustosu bekle lütfen
Olacak olmaması için hiç bir sebep yok. Nasipten başka evrene pozitif mesaj veriyoruz olacakAmin inşallahbenim 3. Deneme yaş 41 inşallah olur genetik bakılmadan koyuldu biri iyi biri zayıf ama şans olsun diye koyuldu inşallah olur rahat rahat dinlenmiştim okul başlayınca daha stres iki tsne genetik gönderdim inşallah sağlıklı olan koyulmuştur
![]()
Allah razı olsun güzel kalbinize sarıldımCanım döllenmesi kalmadı 7.. gün bugün 5 falan çıksa yine dediğini anlarımyok tatlım inşllah sizlerin güzel haberleri gelir belirtilere aldanmayım bak bu negatif. İlkim kimyasal 2. .tüm bebeğim sağlıklı bir evlat hepsinde aynı belirti oldu karın ağrısı he günleri farklı ama oldu yani aynı şeyleri yaşadık çünkü ilaçlar hormon ilacı zaten onlar yapıyor bunlar belirti değil kimi hiç birşey hissetmeden pozitifi alıyor kimi hissederek bunlar kıstas değil ben inanıyorum bebeğinize dua ediyorum hepiniz pozitifi görün inşllah ve sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah
benim dondurulmuş embriyom kalmadı artık birdahaki seneye kısmet olursa yeniden deneriz. Bu belki süpriz olup kendiliğinden olur
![]()
Ah canım teşekkürlerAllah razı olsun güzel kalbinize sarıldım, üzüntülü halinizde dahi bizlere dua etmeye devam ediyorsun Allah gönlüne göre versin en kolay yoldan tez zamanda doğal hamilelik nasip etsin amin
Allah razı olsun canım hayırlısı ile bi tane sağlıklı evladımız olsun daOlacak olmaması için hiç bir sebep yok. Nasipten başka evrene pozitif mesaj veriyoruz olacak![]()
Hayırlısı olsun bir çocuğun var Allah onu sana bağışlasınkızlarrr negatif 1,20 den küçüktür demiş yani benim pıtırcıklsr hiç yerleşememişlersizlerin pozitif olsun diliyorum
![]()
Canim hakkınızda hayirlisi olsun inslalah tez zamanda kendiliğinden güzel bir gebelik nasip etsin rabbimkızlarrr negatif 1,20 den küçüktür demiş yani benim pıtırcıklsr hiç yerleşememişlersizlerin pozitif olsun diliyorum
![]()
Canımkızlarrr negatif 1,20 den küçüktür demiş yani benim pıtırcıklsr hiç yerleşememişlersizlerin pozitif olsun diliyorum
![]()
Rabbim zahmetsizce nasip etsin size,burada bize moral oluyırsunuzkızlarrr negatif 1,20 den küçüktür demiş yani benim pıtırcıklsr hiç yerleşememişlersizlerin pozitif olsun diliyorum
![]()