18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

İnşallah güzel haberleri alırsın peşpeşe 🤍 çok yormadan kendini normal akışına devam et dua zikir Meryem suresi ben bunlara çok inanıyorum
İnnnşallaah 🥹 İlk transferde hep yatmıştım psikolojik olarak da yormuştu şimdi hayatıma devam ediyorum ama daha dikkatlii. Dua, zikir her zaman dilimizde çok şükür 🙏 Meryem suresini de ya dinliyorum ya okuyorum 🫂

Merhaba kızlar.guncel değerleri paylaşıyorum. 9. Gün 71,15 oldu, 11. Gün 160 oldu , 13 gün 585 oldu.5 Eylül ultrason dedi doktor.darisi bütün anne olmak isteyen kızların başına inşallah.🏵️
Amiin, inşallah hepimize nasip olsun. Maşallah ne güzel artmış değerleriniz🥰 çift embriyo muyduu

Maşallah, hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah minnoş 🧿 Bol bol dua bekleriz 🫂
Size çok dua ediyorum. Bu a aşamalardan Ben de geçtiğim için ne kadar zorlu ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Sadece şunu demek isterim ne kadar titiz olursak bir o kadar zorluyor. Ben hiç uzanmadım hiç yatmadım, evde yemeğimi yaptım, kedimle oynadım, el işlemesi yaptım, şarkı açtım dans ettim hatta ilk gün misafirlerim geldi onları ağırladım. Relax olun kızlar.🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️

Size çok dua ediyorum. Bu a aşamalardan Ben de geçtiğim için ne kadar zorlu ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Sadece şunu demek isterim ne kadar titiz olursak bir o kadar zorluyor. Ben hiç uzanmadım hiç yatmadım, evde yemeğimi yaptım, kedimle oynadım, el işlemesi yaptım, şarkı açtım dans ettim hatta ilk gün misafirlerim geldi onları ağırladım. Relax olun kızlar.🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️
Allah razı olsun 🙏🫂 Ben bunu tecrübe ile öğrendim maalesef.. İlk transferimde çok hassastım sürekli yattım desem yeri var. Şimdi 2 gün dinlenip işime heri döneceğim, sevdiğim şeyleri yapmak bize iyi gelecek inanıyorum 🧡🐥🐥

Kızlar benim sanırım kimyasal olacak;
6.gün: 25
8.gün: 58
11.gün: 92
Maalesef artış istenen düzeyde değil.
İki gündür kendimi biraz çok yordum ondan mı böyle oldu diye sorguluyorum. Çok üzgünüm.

İki gündür kendimi biraz çok yordum ondan mı böyle oldu diye sorguluyorum. Çok üzgünüm.
Evet istenen düzeyde değil ama artış devam ediyor kuzum, ümitsiz olma sakın. İlaçlarına muhakkak devam et, biraz da dinlenmeye gayret et. Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Doktorun ne dedi

Artış devam ederse korkma. İnşallah sadece annesine naz yapıyordur da 13. Ve 14.günde hızlıca artar.
çok zor biliyorum ama kendini strese sokmamaya çalış. Uzan dinlen biraz.
Hep beraber değerin çokça artması için dua edelim. 🤲🏻

Artış devam ederse korkma. İnşallah sadece annesine naz yapıyordur da 13. Ve 14.günde hızlıca artar.
çok zor biliyorum ama kendini strese sokmamaya çalış. Uzan dinlen biraz.
Hep beraber değerin çokça artması için dua edelim. 🤲🏻
Çok sağolun, inşallah öyledir. Çok üzgünüm, bütün gün ağlamakla geçti. İnşallah bir mucize devam eder 🙏

Back
X