- 4 Mart 2010
- 618
- 501
- Konu Sahibi valentina_veta
Selamlar, bebeğim esmer bu nedenle çoğunlukla açık ve canlı tonlarda yıpranmamış kazak, sweet, yelek, eşofman arıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 18-24 ile 2yas arasinda cok fark oladigi icin ekliyorum. Hepsi 20tl.sisme yelekte ekleyecegim.
1,2 ve 5 numaranın marka bedenlerini ve fiyatlarını söyler misiniz, ayrıca 5 sweet mi mont mu acaba?
Canim istersen bende yepyeni kırmızı kaban var düşünürsen yarın resmini eklerimSelamlar, bebeğim esmer bu nedenle çoğunlukla açık ve canlı tonlarda yıpranmamış kazak, sweet, yelek, eşofman arıyorum.
Kabanimiz var canim tesekkurler, daha cok kazak sweet gibi seylere ihtiyacimiz varCanim istersen bende yepyeni kırmızı kaban var düşünürsen yarın resmini eklerim
Ok canımKabanimiz var canim tesekkurler, daha cok kazak sweet gibi seylere ihtiyacimiz var
slm kırmızı kazak satılmadıysa almak istiyorum..Evet hepsi 2 yas. Best marka kapsonlu yelek 10tl.
2 yas chıclit kadıfe pantalon ve diğerleriEki Görüntüle 1580578 Eki Görüntüle 1580579 Eki Görüntüle 1580580 Eki Görüntüle 1580581 Eki Görüntüle 1580583 5tl.
bunlar kaç yaşa ve fiyatı nedir..
benim başımada o kadar şey geldiki canım yazma gereği bile duymadım sadakam olsun dedim bende hala dönerler diye bekliyorum dua et telefon numarasını değiştirmesinlerActigim bu konuya cevaben MUMURAT nickli arkadas bana mesaj atarak elinde kiz bir yada iki kez giydirilmis bebek giysileri oldugunu soyledi
Eki Görüntüle 1588426
bunun üzerine whatsapptan mesajlaştık, bana fotograflar attı, 10 tane ürünün beğendim fiyat istedim, fiyat belirledi ve anlaştık
Eki Görüntüle 1588430
ben adresimi verdim, akabinde biz ürünleri belirledikten fiyatta anlaştıktan, ben adres bilgisei verdikten sonra iki üründe leke olduğunu söyledi
Eki Görüntüle 1588432
artık anlaştıktan sonra bunu söylediği için rahatsız oldum, ama caymak da ayıbıma gitti, hatta çıkar mı diye sordum, ben deterjanla yıkıyorum ekstra bişey koymuyorum dedi, ilk başta da bana yukarıda yazdığı gibi EN FAZLA 1-2 defa giydirdim dediği için bir şey demedim, parasını aktardım, kargoyu bekledim.
kargo geldiğinde şoka girdim, çünkü yazışmalarımızda 18-24 ay beden mi diye özellikle sormama rağmen hepsine evet demişti, ama ürünlerin çoğu bu bedenden alakasızdı.
Eki Görüntüle 1588434 Eki Görüntüle 1588434 Eki Görüntüle 1588435 Eki Görüntüle 1588436 Eki Görüntüle 1588437 Eki Görüntüle 1588439 Eki Görüntüle 1588440
ürünlerin ilk önce 1-2 defa kullanıldığını sonra da 2sinde biraz leke var demesine rağmen ürünlerin 4 ü lekeliydi ve muhteşem bir şekilde yıpranmışlardı
Eki Görüntüle 1588441 Eki Görüntüle 1588442 Eki Görüntüle 1588443 Eki Görüntüle 1588444 Eki Görüntüle 1588445 Eki Görüntüle 1588446 Eki Görüntüle 1588447 Eki Görüntüle 1588448
ve dalga gecer gibi 9-12 ay beden iki tane berbat halde sweet hediye etmişti
Eki Görüntüle 1588449 Eki Görüntüle 1588450
bunun üzerine kendisine mesaj yazıp memnuniyetsizliğimi dile getirip ürünleri iade etmek istediğimi söyledim.
cevap bile vermedi, aradım açmadı.Eki Görüntüle 1588453
hakikatten uzun zamandır buradan ürün alıyorum ve hiç tatsızlık yaşamadım ve arkadaşlara dönüş yapıp hep teşekkür etmişimdir.şu an pek çoğunun nicklerini hatırlayamıyorum ama hatta en son bu konumda da celinay arkadaştan ürün aldım, ürünler aynı tarif edilen gibiydi, tek bir leke yoktu, ,tertemiz ütülüydü, çok memnun kaldım bunu da dile getirdim kendisine,daha önce alışveriş yaptığım arkadaşlara burdan bir kere daha teşekkür ederim, insaniyetleri için.
ancak insanın kandırılma hissi hakikatten çok üzücü, kargo poşetini açınca resmen şoka girdim, insan bedenler hakkında nasıl yalan söyleyebilir hepsinin etiketinde yazıyor, yani inanın gönderilen resimlediğim ürünleri insan hayır için bir başkasına veremez utanır o kadar kötü durumdalar.
mumurat arkadaştan artık bir dönüş yapıp, ürünü iade almasını bekliyorum, telefondaki mesajı göremediyse belki burdan okur diye düşündüm.