- 17 Ekim 2024
- 4
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi isimsizaslan
Bebeğin 18 aylık ve malesef kayınvalidemin uyurken sallayarak daha rahat uyusun uykusunu alsın diyerek bebeğimi sallayarak sallanmaya alıştırmasıyla büyük bir sorun ortaya çıktı büyüklerimiz her ne kadar her konuda tecrübeli olsa da her bebeğin bir annesi ve onun için en iyisini annesinin bildiğini birtürlü anlamıyorlar her ne kadar benim bebeğimin sallanmaya ihtiyacı yok sallamayın desem der her arkamı döndüğümde bebeğimi salladıkları için alışmış oldu bile bebeğim 18 aylık ve şu ana kadar uykuya geçişte de gece uykusunda da her an her saniye sallanıyor elimi çektiğim an uyanıyor ve artık bu döndü dayanılmaz bir hal aldı emzik kullanıyordu ve emzik dahi uykuya geçişini kolaylaştırmıyordu 3 hafta önce emziği bıraktık ve sallanmayı da bir şekilde bırakırız artık dedik ama beşiğe girip sallanmadıkça ne kadar yorgun olursa olsun asla uyumuyor bazen gün boyu parkta oluyor oynuyor enerjisini atıyor duşunu aldırıyorum ama uyku yok ikimiz içinde sağlıklı bir uyku düzeni oluşsun istiyorum çünkü çok yoruldum tecrübeli anneler beşiği ve sallanmayı nasıl bırakabileceğimiz konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim..