Bebek Beslenmesi 18 aylik kizim cok uyuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

korkakfare

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
108
2
296
İstanbul
Merhaba anneler,
Size danismak istedim cunku artik endise etmeye basladim. Normalde 7 engec 7.30 da kalkan kizim iki gundur 9.30 -10'a kadar uyumaya basladi. Aksam en gec 8-9 arasi uyuyor. Acaba bi sorun olabilir mi? Eksik bisey mi vardir vucudunda yoksa sadece yorulmus mu derdiniz. Bu arada 3 gun once 4 saatlik bi ucak yolculuğu yaptik onun etkisi olabilir mi?

Kafamda deli sorular.. bu endiseli anneye bi el ativerin

Merhaba anneler,
Size danismak istedim cunku artik endise etmeye basladim. Normalde 7 engec 7.30 da kalkan kizim iki gundur 9.30 -10'a kadar uyumaya basladi. Aksam en gec 8-9 arasi uyuyor. Acaba bi sorun olabilir mi? Eksik bisey mi vardir vucudunda yoksa sadece yorulmus mu derdiniz. Bu arada 3 gun once 4 saatlik bi ucak yolculuğu yaptik onun etkisi olabilir mi?

Kafamda deli sorular.. bu endiseli anneye bi el ativerin
Tedbiri elden bırakmayın tabi ama Kötü de düşünmeyin. Uçak yolculuğu büyük ihtimal benim oğlanda fazla uyurdu o zaman.

Back
X