18 aylık kızım

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
37
iyi akşamlar herkese
18aylık kızım var ,rabbim olmayanlarada versin
Ama gece uykumuz cok sorunlu.bir bebek saat başı beden uyanırki
Karnı tok sırtı pek altı temiz
Tamam meme bagımlısı ama aglayarak uyanıyo ve bi türlü sakinleştiremiyorum
Üç gecedir gece 1 de uyanıyo beşe kadar aglıyo
Yıprandım yoruldum
Sancısı var gibi aglıyo ama artık gaz sancısı mı kalırki
Yinede masajlar yapıyorum fakat banamıson demiyo
Bol bol da dualar okuyorum belki rüyasında korkmultur diye ama nafile

iyi akşamlar herkese
18aylık kızım var ,rabbim olmayanlarada versin
Ama gece uykumuz cok sorunlu.bir bebek saat başı beden uyanırki
Karnı tok sırtı pek altı temiz
Tamam meme bagımlısı ama aglayarak uyanıyo ve bi türlü sakinleştiremiyorum
Üç gecedir gece 1 de uyanıyo beşe kadar aglıyo
Yıprandım yoruldum
Sancısı var gibi aglıyo ama artık gaz sancısı mı kalırki
Yinede masajlar yapıyorum fakat banamıson demiyo
Bol bol da dualar okuyorum belki rüyasında korkmultur diye ama nafile
Son atağın son zamanlarında olabilir belki prematüre doğduysa. Atağın en pis zamanları.

Korkulu bir rüya görüyor olabilir veya onu korkutacak bir şey olmuş olabilir. Alışık olmadığı bir hayvan veya insanla karşılaştı mı? Birkaç ay önce çocuğunun kedi gördüğü zaman korkup gece ağladığından bahaetmişti birisi ama çocuk kaç aylıktı hatırlamıyorum. Kızımı yarım saatliğine babaannesine bırakmak zorunda kaldığım günden sonra beni görmediği her an korkup ağlıyor, yanında babası olmasına rağmen üstelik. Yani bilmediğiniz bir şeyden korkuyor olabilir.

Son atağın son zamanlarında olabilir belki prematüre doğduysa. Atağın en pis zamanları.

Korkulu bir rüya görüyor olabilir veya onu korkutacak bir şey olmuş olabilir. Alışık olmadığı bir hayvan veya insanla karşılaştı mı? Birkaç ay önce çocuğunun kedi gördüğü zaman korkup gece ağladığından bahaetmişti birisi ama çocuk kaç aylıktı hatırlamıyorum. Kızımı yarım saatliğine babaannesine bırakmak zorunda kaldığım günden sonra beni görmediği her an korkup ağlıyor, yanında babası olmasına rağmen üstelik. Yani bilmediğiniz bir şeyden korkuyor olabilir.
Ya belki saçma olacak ama sanırım muzdan dolayı
İki gündür muz vermiyorum aglama krizleri bitti
Belki tesadüf belki gercekten muz yapıyo diycem ama muzu gündüzleri veriyodum.gece etki gösteriyo olabilir mi ki acaba

Ya belki saçma olacak ama sanırım muzdan dolayı
İki gündür muz vermiyorum aglama krizleri bitti
Belki tesadüf belki gercekten muz yapıyo diycem ama muzu gündüzleri veriyodum.gece etki gösteriyo olabilir mi ki acaba
Eğer alerjisi varsa olabilir. Besin alerjisi çok güçlü bir şey. Daha sonra tekrar deneyerek teyit edebilirsiniz bu durumu. Sevindim geçmesine.

Back
X