18 aylık oğlum gece 3 te uyanıp bir daha uyumuyor lütfen acil yardım :(

kitty_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
807
0
96
İstanbul
12 aylık olana dek geceleri uyanırdı ama emziği düştüyse veya gazı varsa ama hiç gözünü açmazdı hemen tekrar dalardı. 12. aya bastığından beridir 18 aya geldik, geceleri uyanınca bir daha yatmak bilmiyor. oyun istiyor şarkılar söylüyor. yanına gitmezsem çığlık çığlığa ağlıyor. yanıma almayı denedim istemiyor. calpol ve sab verdiğimizde kolayca dalıyor ama sürekli ilaç vermek istemiyorum. humana nın iyi geceler bitki çayını duydum vermek istiyorum ama benim oğlum herşeyi yemez içmez öyle kolay. bunu da içeceğini pek zannetmiyorum. hoş içse de işe yarar mı. çalışıyorum sabahın yedisinde kalkıp işe gitmek zorundayım. sinir sistemim çöktü uykusuzluktan başım dönüyor çok sinirli ve agresif tahammülsüz oldum. yorgunluktan elim ayağım şiş :( deliksiz 5 saat bile uyusam razıyım özledim uykuyu :( lütfen bildiklerinizi paylaşın arkadaşlar gerçekten bildiğiniz gibi değil çok çaresizim. sinir bozukluğundan eşimle papaz olduk sürekli kavga ediyoruz :(

Bizde ayni durumdaydik 24saatte 5saat uyuyodu 18 aylk bnm oglumda 1 ay devam etti uyku suruplari denedk fayda etmedi dktrada gtrdk kansizlik uykusuzlk yapyms ondada cikmadi bisey cok sukur uykusuzlugumz bi haftadir yok ama cok aksi oldu simdi hrr istedigne agliyo hayir dedigmde bana vuruyo bnde bunu nasl cozucm bilmuyorm:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde ayni durumdaydik 24saatte 5saat uyuyodu 18 aylk bnm oglumda 1 ay devam etti uyku suruplari denedk fayda etmedi dktrada gtrdk kansizlik uykusuzlk yapyms ondada cikmadi bisey cok sukur uykusuzlugumz bi haftadir yok ama cok aksi oldu simdi hrr istedigne agliyo hayir dedigmde bana vuruyo bnde bunu nasl cozucm bilmuyorm:(

aynen çok huysuz istediği olmayınca çığlık atıp vuruyor :( çok agresif :( bizde kansızlık da var. ondan mı acaba. ferrum ve keçiboynuzu pekmezine başladık..

Canim nerdesin bilmiyorum biz izmit behcetuz da kaldk biraz goturme sansn varsa gotur arastirilsin en azindan

Evet canim kan tahlleri yapildi ama bisy cikmadi uyku surubna gerek olmadni soledilr zamanla gecti ama seni cok iyi anliyoru m oglum gece uyumadgi icin cok agliydu onnla birlikte ben de aglmya basliyodm cok zor bisey

Evet canim kan tahlleri yapildi ama bisy cikmadi uyku surubna gerek olmadni soledilr zamanla gecti ama seni cok iyi anliyoru m oglum gece uyumadgi icin cok agliydu onnla birlikte ben de aglmya basliyodm cok zor bisey

kan tahlili yeni yaptık ama kansızlık harici bir sorun yok çok şükür
aslında iyiydi uyuyan bir çocuktu okumadığım dua kalmıyor ama gece 3 dedin mi ayakta bizimkisi okuyorum sallıyorum seviyorum öpüyorum altını değişiyorum olmuyor olmuyor calpol verince biraz rahatlıyor ama hep calpolle olmazki.inan sinir sistemim bozuldu çok mutsuzum uykusuzluktan iştahım açılıyor yememeye gayret ettikçe de sinirim iyicene bozluyor. Allah evlatlarımıza sağlık versin ama uyku da versin :( gerçekten 1 gece 2 gece tamam ama sürekli olunca .. uyku bir insanın hayatında çok önemli yer kaplıyor..

Back
X