+18 bi bakarmisiniz

missnavy

bahtsız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
98
20
3
20 yasindayim Sevgilimle yuzeysel biseyler yasadik benim esofmanim felan vardi ustumde ve tuvalete gittigimde akinti ile birlikte kan gelmisti oysaki bisey olmadi ileri gitmedik 3 gun gecti kahverengi akintim hala ara sira devam ediyor neden kan gelmis olabilir diye internetten arastirdim ama saglikli bir bilgi bulabildim mi hayir..
Yardimci olursaniz sevinirim.
Simdiden namus bekcileri dengesiz yorumlar yapmasin iyi gunler..

Dalga gecmekten baska isiniz yok heralde sizin insan gibi cevap vermeyecekseniz yorum yapmayin burda gercekten duzgun yoruma ihtiyaci olan insanlar var..

20 yasindayim Sevgilimle yuzeysel biseyler yasadik benim esofmanim felan vardi ustumde ve tuvalete gittigimde akinti ile birlikte kan gelmisti oysaki bisey olmadi ileri gitmedik 3 gun gecti kahverengi akintim hala ara sira devam ediyor neden kan gelmis olabilir diye internetten arastirdim ama saglikli bir bilgi bulabildim mi hayir..
Yardimci olursaniz sevinirim.
Simdiden namus bekcileri dengesiz yorumlar yapmasin iyi gunler..[/QUOTE
Kadın doğum doktoruna görünmenizde yarar var zira anlattığınız ilişkiden kızlığınız gitmediğine göre adet gününde de değilseniz bu kanlı akıntının bir nedeni olmalı.bunu araştırın bence.

Eğer eşortmanını çıkartmadıysan nasıl kızlığın bozulabılır Allah aşkına..
Çok tedirginsen git doktora..
Erken gelmiş olabılır adetin..
Benım normalde gelmesıne 1 hafta vardı ama geldi..

Benım gibi namus bekçisinden bu kadar oldu. hade bay..

+18 değil -18 bu konu...

Vardır bir sebebi akıntının, hormıüonal değişimler, kistler, yaralar. Doktora gitmeden bilemezsin. Biz ne desek boş. Ya da fazla sürtünmeden tahriş ettiniz...

Ne dememizi bekliyosunuzki olaya sahit olsak neysede burdan ne soylicez siz ne yapacaksiniz!komiksiniz..kizlik zarini madem cok onemsiyosunuz dikkat edicektiniz yok etmediyseniz gecmis olsun
Yinede dalga gecme hakkini vermez kimseye ayrica ben kizlik zariyla ilgili bisey yazmadim oraya farketdiyseniz sadece kanamanin nedenini sordum bi yorumunuz yoksa yorum yapmak icin yazmayin bisey.

Yumurtaliklarinizda bir problem olmuş olabilir, daha once boyle akintilar basiniza geliyorsa eger normal bir durum
Yuzeysel(!) olan bazi şeyler bazen yuzeysel olmuyor, zar zedelenmesi olmuş olabilir. Bence zaten o kadar muhim degil. Bu kadar yaşandıysa zar da dert edilmemeli

Back
X