- 23 Ağustos 2021
- 68
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi Umudumvarsizsayesinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün gecikmeniz var ya da kaç haftalık oldu2 gün önce ölçüldü , ihtimal var mı ?
2 gün gecikme ile kan testim 83 çıkmıştı , onda 3 haftalıktı , 2 gün sonra ölçüldü 300 çıktı.Kaç gün gecikmeniz var ya da kaç haftalık oldu
İstedigim kadar soru sorma yada konu hakkım var , buna siz karar veremezsiniz.Tek kese görmüşsünüz. Daha önce de konu açtınız. Normal mi dediniz. Normal dedik. Daha fazla konu açmamalısınız. Var olan konunuzu güncel tutanilirsiniz.
Ben karar vermiyorum forum kuralları karar veriyor. Dilersen bir okuma zahmetinde bulun atarlanmadan önce.İstedigim kadar soru sorma yada konu hakkım var , buna siz karar veremezsiniz.
2. Defa sorum karşına çıktıysa bu demek oluyor ki senin fikrini almışım başkasının fikrine ihtiyacım var. O yüzden cevaplamak zorunda degilsin ❤
Bana ikiz olma ihtimali yüksek demediler burada beta yüksek olunca ikiz gebelik soruları görünce kafama takılmadı degil , saglıklı olsunda ❤Bence artış normal bı arkadasima da yüksek çıktığı için ikiz olma ihtimali yüksek demisti tek gebelikti
Forum bana şuan bildirim göndermedi , senin gibi de demedi böyle böyle kuralımız var.Ben karar vermiyorum forum kuralları karar veriyor. Dilersen bir okuma zahmetinde bulun atarlanmadan önce.
Konu hakkınız kısıtlı malesef sürekli aynı şekilde konu açmak yasak önemli konular altta kaldığı için .İstedigim kadar soru sorma yada konu hakkım var , buna siz karar veremezsiniz.
2. Defa sorum karşına çıktıysa bu demek oluyor ki senin fikrini almışım başkasının fikrine ihtiyacım var. O yüzden cevaplamak zorunda degilsin ❤
Buraya kayıt olurken onayladığınız sözleşmede yazıyor. Ben görmedim, bilmiyorum deme lüksünüz yok. Okusaydınız onayladığınız şeyi. Ben de geldim size yapmamanız gereken şeyi söyledim forum kurallarına dayanarak. Çünkü kurallara hakimim. Istediğim kadar konu açma hakkım var diyemiyorsunuz bunu anlatmaya çalışıyorum. Atarınız, üslubunuz beni etkilediğinden değil.Forum bana şuan bildirim göndermedi , senin gibi de demedi böyle böyle kuralımız var.
Sen bana hoş gelseydin ben sana degil atarlı hoş gelirdim , sen nasıl cevap yazdı isen bende ona göre yorum yaptım
Maalesef sitede yeni oldugum için yasak veyahut kural olaylarına bakmadım , açıkcası pekte ilgimi çekmedi.Konu hakkınız kısıtlı malesef sürekli aynı şekilde konu açmak yasak önemli konular altta kaldığı için .
Burda herkes saygı çerçevesinde isteyen istediği konuya yorum yazabilir
OKUMADIMBuraya kayıt olurken onayladığınız sözleşmede yazıyor. Ben görmedim, bilmiyorum deme lüksünüz yok. Okusaydınız onayladığınız şeyi. Ben de geldim size yapmamanız gereken şeyi söyledim forum kurallarına dayanarak. Çünkü kurallara hakimim. Istediğim kadar konu açma hakkım var diyemiyorsunuz bunu anlatmaya çalışıyorum. Atarınız, üslubunuz beni etkilediğinden değil.
Anladım. Bence okuyun. Çünkü banlanabilirsiniz. Kurallar çerçevesinde ilerleyen bir düzen var burda.OKUMADIM
Mesela büyük haefle yazmak da yasak.OKUMADIM
Kimse size saygısızlık yapmadı yanlış birseu de söylenmedi konunuz var ordan devam edin denmişMaalesef sitede yeni oldugum için yasak veyahut kural olaylarına bakmadım , açıkcası pekte ilgimi çekmedi.
Bencede saygı çerçevesinde yorum yapılsın aksi halde hoş karşılanmıyor
Buyuk harfle yazmak bağırmak anlamına geliyor o yüzden malesef yasakOKUMADIM
Bence kuralların içinde anlaşılabilir şekilde yazmakta vardırMesela büyük haefle yazmak da yasak.Şikayet halinde bundan da banlanabilirsiniz.
Bi okur musunuz kuralları valla yalvarıcaz herhalde.Bence kuralların içinde anlaşılabilir şekilde yazmakta vardır![]()
Anlamadığıniz yer varsa yardımcı olabilirizBence kuralların içinde anlaşılabilir şekilde yazmakta vardır![]()