Merhabalar hanimlar 2 ay once doktora gittim ve gebelik dusundugumu herhangi bir sıkıntı olup olmadigini merak ettigimi soyledim ve gerek vajinal ultrason gerek kan tahlilleri birsuru test yapti.ve bir sıkıntı olmadiğini herşeyin yolunda oldugunu soyledi.2 ay sonra yani bugün 18 gündür adet gecikmesi yaşiyorum.Daha önce başima böyle birsey gelmemisti gecikince acaba hamilemiyim diye dusundüm.2 kere evde idrar testi yaptim negatif 7. Gun gecikmede saglik ocaginda kan testi yaptim negatif 14. Gun devlet hastanesinde kan testi yaptirdim yine negatif doktor tarlusal diye bi ilac verdi adet olunca 2. 3. gunde gel dedi.aAma ilaci kullanmakta tereddüt ettim.ve hala adet olamadım.Bugun yine idrar testi yaptm ama yine tek cizgi.Ilaci kullanmali miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim ? Boyle yasayip sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi bi arkadasim 2 cocugumda 2 aylikken ancak pozitif çikiyor dedi kafam kariştı.
Ilaci veren doktorum zaten ona gittigimde 2 hafta gecikmişti adetim.Kan testinde negatifi gorunce o karar verdi ilaca zaten.Ama hic adet gecikmem olmadigindan emin olamiyorum ilaci icmek için.Hamilelerde dusuk tehlikesi yapabiliyormuş.Bence konuyu doktoruna danışmalısın. Bu yaşadığın durumu ona anlatmalısın seni en iyi o yönlendirir. Eğer hamilelik gibi Bi durum varsa ilaç kötü gelebilir
Dimii.Geç döllenme olabilir mi acaba diye bir ümit bekliyorum.Olsa kanda çıkardı ilacı kullanmalısın.
InsaAllah hayirlisiyla vardir bebeğinizO halde diyecek bişey bulamıyorum. Bende bu ay ümit ettim 8 gündür gecikmem var Ka. tahlili verdim negatif çıktı. Ama içimdeki ses bana var diyor. Rüyada gördüm vardı. Eğer ilacı kullanırsan ve hamilelik varsa dediğin gibi düşük riski olabilir. Ama eğer kısmetimizde de yoksa muhakkak bir şey engel olur ona
18 gün gecikmede geç döllenme olsa bile 8 gün düş, 10 günlük gecikmede gebelik kanda illa ki çıkardı, bence hamile değilsiniz yine de ilacı kullanmayın adetiniz kendiliğinden sökülsün.Merhabalar hanimlar 2 ay once doktora gittim ve gebelik dusundugumu herhangi bir sıkıntı olup olmadigini merak ettigimi soyledim ve gerek vajinal ultrason gerek kan tahlilleri birsuru test yapti.ve bir sıkıntı olmadiğini herşeyin yolunda oldugunu soyledi.2 ay sonra yani bugün 18 gündür adet gecikmesi yaşiyorum.Daha önce başima böyle birsey gelmemisti gecikince acaba hamilemiyim diye dusundüm.2 kere evde idrar testi yaptim negatif 7. Gun gecikmede saglik ocaginda kan testi yaptim negatif 14. Gun devlet hastanesinde kan testi yaptirdim yine negatif doktor tarlusal diye bi ilac verdi adet olunca 2. 3. gunde gel dedi.aAma ilaci kullanmakta tereddüt ettim.ve hala adet olamadım.Bugun yine idrar testi yaptm ama yine tek cizgi.Ilaci kullanmali miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim ? Boyle yasayip sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi bi arkadasim 2 cocugumda 2 aylikken ancak pozitif çikiyor dedi kafam kariştı.
Hayırlısı olsun biraz daha bekleyeyim hala olmazsam adet sokturucu bitkisel biseyler deneyeyim yine olmazsa Ilac kullanırım18 gün gecikmede geç döllenme olsa bile 8 gün düş, 10 günlük gecikmede gebelik kanda illa ki çıkardı, bence hamile değilsiniz yine de ilacı kullanmayın adetiniz kendiliğinden sökülsün.
Birde sag kasıkta 2 gundur boyle agri gibi birşey var yürurken bile ne bilim ümit etmek çok guzel ama bir o kadarda zor birşey.Sizce biraz daha beklemelimiyim ? Sonradan çıkar mı acaba ?
Merhaba. Ben de aynı durumu yaşamıştım, 3 hafta gecikmişti adetim ki hep düzenli olurdu. Testler negatif çıkınca kadın doguma gidip kan verdim. Gebelik yoktu tabi. Doktora çok duzenli adet olurken bu gecikmeyi anlayamadığımi söyledim. Doğurganlığımla ilgili hicbir problem olmadığını, stresten hava değişimine her şeyin gecikmeye sebep olabileceğini, zamana bırakmam gerektiğini söyledi. Herhangi bir ilaç vermedi, tespit edilmiş bir sorun yoksa ilaç kullanmak benim de tercihim değildi zaten. Doktorun dediği gibi zamana bıraktım 7 ay sonra doğal yollardan gebe kaldım. Bence sakin olun ve zamana bırakın.
Bu arada bir arkadaşım bir yıl bebeği olmayınca telaşla doktora gitmişti. Doktor telas yapmak icin erken olduğunu, gebeliği engelleyen bir durumları olmadığını söylemiş. Arkadaşım usteleyince kullandığı ilaclari sormuş, tam hatırlamıyorum majezik olabilir, bir ağrı kesici kullanıyormuş ara ara. Doktor onu kesmesini söylemiş. Hapı kestim ertesi ay hamile kaldım demişti. Kullandığınız başka ilaç varsa onu bir gözden
Bizde 7 aydir bekliyoruz ama olmadi vakti degil herhalde ilk kez gecikince insan acaba diyor işte.diger aylarda bende kullaniyordum ama gebelik dusunduğumden beri kullanmiyorumMerhaba. Ben de aynı durumu yaşamıştım, 3 hafta gecikmişti adetim ki hep düzenli olurdu. Testler negatif çıkınca kadın doguma gidip kan verdim. Gebelik yoktu tabi. Doktora çok duzenli adet olurken bu gecikmeyi anlayamadığımi söyledim. Doğurganlığımla ilgili hicbir problem olmadığını, stresten hava değişimine her şeyin gecikmeye sebep olabileceğini, zamana bırakmam gerektiğini söyledi. Herhangi bir ilaç vermedi, tespit edilmiş bir sorun yoksa ilaç kullanmak benim de tercihim değildi zaten. Doktorun dediği gibi zamana bıraktım 7 ay sonra doğal yollardan gebe kaldım. Bence sakin olun ve zamana bırakın.
Bu arada bir arkadaşım bir yıl bebeği olmayınca telaşla doktora gitmişti. Doktor telas yapmak icin erken olduğunu, gebeliği engelleyen bir durumları olmadığını söylemiş. Arkadaşım usteleyince kullandığı ilaclari sormuş, tam hatırlamıyorum majezik olabilir, bir ağrı kesici kullanıyormuş ara ara. Doktor onu kesmesini söylemiş. Hapı kestim ertesi ay hamile kaldım demişti. Kullandığınız başka ilaç varsa onu bir gözden geçirebilirsiniz.
Aynen hayırlisi rabbim gonlunuze göre versin kimsenin kucagini boş birakmasin insaAllahAynı ağrıları bende yaşıyorum sağ kasığımda sanki bişey varmış gibi hissediyorum ağrı sızı bel ağrısı o yüzden hayırlısı olsun diyelim.
Ovulasyon testini yeni ogrendim bende en yakin zamanda alip kullanacagimHamilelik istiyorsanız ovulasyon testi kullanın. Böylece adet zamanınızı da bilirsiniz, her gecikme hamilelik değil. Yoksa böyle zaman geçer 18 gün çok
Teşekkür ederim insaAllahBu kadar gecikme ile çıkardı hamile olsaydınız maalesef değilsiniz insallah en kısa zamanda hamile kalırsınız
Bende 27 gün gecikme var cnm bir ay önce özele gittim doktor rahim ve yumurtaliklar çok iyi adet olunca 3 gün gel horman testi yapalım dedi sonra da rahim filmi dedi ( bir buçuk yıllık evliyim) ama o gün bugündür hasta olmuyorum idrar testi yaptım yok sonra dedim soğan suyu felan içeyim içtiğim gün iki gün belim ve kasık karın ağrısından yürümedim bile bir hafta boyunca böyle ağrılar oldu hatta her seferinde kesin hasta oldum dedim baktım bir şey yok beyaz bir akıntı var göğüslerimde şişme ve göğüs ucunda hassasiyet var...vs belirtiler var . Bugün devlet hastanesine gittim idrar ve kan testi negatif adet geçikmen mevsimsel ya da yediğin şeylerden olabilir dedi ilaç felan vermedi ne yapacağımi bilmiyorumMerhaba. Ben de aynı durumu yaşamıştım, 3 hafta gecikmişti adetim ki hep düzenli olurdu. Testler negatif çıkınca kadın doguma gidip kan verdim. Gebelik yoktu tabi. Doktora çok duzenli adet olurken bu gecikmeyi anlayamadığımi söyledim. Doğurganlığımla ilgili hicbir problem olmadığını, stresten hava değişimine her şeyin gecikmeye sebep olabileceğini, zamana bırakmam gerektiğini söyledi. Herhangi bir ilaç vermedi, tespit edilmiş bir sorun yoksa ilaç kullanmak benim de tercihim değildi zaten. Doktorun dediği gibi zamana bıraktım 7 ay sonra doğal yollardan gebe kaldım. Bence sakin olun ve zamana bırakın.
Bu arada bir arkadaşım bir yıl bebeği olmayınca telaşla doktora gitmişti. Doktor telas yapmak icin erken olduğunu, gebeliği engelleyen bir durumları olmadığını söylemiş. Arkadaşım usteleyince kullandığı ilaclari sormuş, tam hatırlamıyorum majezik olabilir, bir ağrı kesici kullanıyormuş ara ara. Doktor onu kesmesini söylemiş. Hapı kestim ertesi ay hamile kaldım demişti. Kullandığınız başka ilaç varsa onu bir gözden geçirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?