18 gündür konuşmuyoruz :(

Bunca zaman siz adım attığınız için yine sizden bekliyordur. Böyle inatla gururla uğraşılır mı hiç.
Kardeşi evleniyor diye para vermesi normal bence. Sizin şimdiden ileride olmamış bir olay için güvenim azaldı demeniz çok abartı. Kaç yıldır beraber olursanız olun. Düğün zamanı kız erkek tarafı diye ayrım olmaz destek çıkılır.
İşsiz falan mı bir süredir bu kadar kolay depresyona girip çıkabiliyor, yataklardan çıkmıyor? Öyleyse bu iş durumu da onu bunaltmışken sizin parasal bir mezvuda üzerine gitmeniz iyice ters tepmiştir.

Ben erkeklerin çoğunun düz olduklarını düşünüyorum bitirseydi fotoğrafı kaldırırdı direk.Her zaman olduğu gibi sizden bir adım beklemiş gelmeyince de inada dönmüş gibi.Madem bu sefer siz de inat ettiniz bekleyin derim dönerse bişeyler değişmiş olur en azından

Abartmıyor ve gerçekten depresyonda olabilir mi? Evden çıkmayıp uyuyor olabilir cidden de ve sizin anlayış göstermediğinizi düşünüyor olabilir.

Bu olay 3 aydır var sürekli yüz yüze de konuştuk zaten

Cozulmemis ? Ve para bitmis artik donusu olmayan biseyi neden israrla konusuyosunuz ?

Birseyi enfazla 2 kere konusurum 3. de konu artik donusu olmayan yola girdiyse agzimi acmam karsi taraf konussada

Kardesi evleniyo ve elindekini vermis sizde plan yapiyosunuz tarih belli mi ? Kizkardesinin takilarini alsin konu kapansin mi diyelim?

Vermemis olsa vermeyi dusunse sizin durumunuzda verdirtmezdim ama artik vermis bitmis

Bazen kendimi zor durduruyorum çünkü bende aşkta gurur olmaz ama durdurmam lazım hep benden bekliyo. Severse yazar diye düşünüyorum ama bazen okuyorum bazı erkekler ben aşkımdan ölsem de aramam yazmam diyorlar .

Bunca zaman siz adım attığınız için yine sizden bekliyordur. Böyle inatla gururla uğraşılır mı hiç.
Kardeşi evleniyor diye para vermesi normal bence. Sizin şimdiden ileride olmamış bir olay için güvenim azaldı demeniz çok abartı. Kaç yıldır beraber olursanız olun. Düğün zamanı kız erkek tarafı diye ayrım olmaz destek çıkılır.
İşsiz falan mı bir süredir bu kadar kolay depresyona girip çıkabiliyor, yataklardan çıkmıyor? Öyleyse bu iş durumu da onu bunaltmışken sizin parasal bir mezvuda üzerine gitmeniz iyice ters tepmiştir.
Evet serbest meslek yapiyodu ve İşsiz kaldı yardım etmesi normal sadece kendine 5 kuruş ayirmamis en son dolmuş hesabı yapiyoduk . Benim kızdıgim şey bu . Daha mutasip bişeyler yapabilirlerdi . Uyarabilirdi kardeşini .

Cozulmemis ? Ve para bitmis artik donusu olmayan biseyi neden israrla konusuyosunuz ?

Birseyi enfazla 2 kere konusurum 3. de konu artik donusu olmayan yola girdiyse agzimi acmam karsi taraf konussada

Kardesi evleniyo ve elindekini vermis sizde plan yapiyosunuz tarih belli mi ? Kizkardesinin takilarini alsin konu kapansin mi diyelim?

Vermemis olsa vermeyi dusunse sizin durumunuzda verdirtmezdim ama artik vermis bitmis
Ben sadece beni bi daha aynı şeyleri yapmama konusunda ikna etsin istedim . Olmuşla olmusee care yok.

Arayin bence haftasonu bulusup konusun
Burbirinizi biseylere ikna etmeyin karakter segismez sadece torpulenir
Haklısınız . Ama 4 yıldır hep sorun olduğunda ben aradım ve bi şekilde duzelttik yeri geldi telefonuna cevap vermedi zamanında . Şimdi eğer ararsam yine kendimi haksız gordugumu düşünecek ben öyle düşünmüyorum ama o öyle düşünecek ve bi kız gibi kendini yine naza cekecwk

Erkekler paramızı nasıl harcayacağımıza karışınca gürlüyoruz.
Aynısını siz ona yapmışsınız.
Sürekli böyle yapıyorsanız bence normaldir.
Zaten depresyondaymış, iyice bezmiştir.

Erkekler paramızı nasıl harcayacağımıza karışınca gürlüyoruz.
Aynısını siz ona yapmışsınız.
Sürekli böyle yapıyorsanız bence normaldir.
Zaten depresyondaymış, iyice bezmiştir.
Evet haklısın ama sonuçta bizde evlenmeyi düşünuyoduk. öylesine bi sevgilim olsa banane onun parasından.

Evet haklısın ama sonuçta bizde evlenmeyi düşünuyoduk. öylesine bi sevgilim olsa banane onun parasından.

Evlilikte de insanların kendine ayrı özeli, parası olmalı bana kalırsa.
İnsanların biraz kişisel alana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Evlilikte de insanların kendine ayrı özeli, parası olmalı bana kalırsa.
İnsanların biraz kişisel alana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Evet bu konuda da hak veriyorum ama onların yaptığını kimse yapmaz ve bizde her seyi düğünü ev kurmayı falan kız tarafı yapmaz . Herkesin bi görevi vardır kız tarafı kendi görevlerini yapar erkek tarafı kendi gorevlerini benim ailem böyle dusunuyo.

Back
X