- 20 Eylül 2017
- 2.419
- 9.528
- 158
- 39
- Konu Sahibi Cesur_lotus
Deli cesareti var bende cok ağır bedeller ödüyorum ödedim sonuç işte bu oldu inanın insanın gözü kararınca hiç birşey sizi durduramiyor en son yaşadığım tecrübeyi anlatayım iş buldum diye ölüyorum sevinçten hanımefendiyle anlaşıyoruz ilk önce günlük olarak gideceğim deneme olursa haftada beş gün temizlik yemek ütü neyse gittim o gün tabi ki bir triblex ev ve çok çok büyük o üç katı sildim süpürdüm bütün banyoları yıkadım pırıl pırıl oldu ve asla durmadım sonuç ne oldu derseniz elime 2.500 TL gibi komik bi rakam verdi hakkım bu olmamasina rağmen ağlaya ağlaya döndüm amaa bu beni vazgeçirdi mi asla şimdi etiket fabrikasına başvurdum yine arada temizlik gelirse devam pes etme lüksüm yokSizi tebrik ederim,bu nasıl bir cesaret.ben ne yapabilirim gerçekten iş arıyorum kimse beni beğenmiyor heralde diyorum acaba goruntum mu sıkıntılı![]()
Ve inanın şunu gördüm hayat bir yolculuk kaldırım taşı olup kenarda kalmaktansa araba olup devam etmeyi bambaşka yollar gormeyi tercih ederim bunun için de zamana tecrubeye ihtiyaç var yaş kaç olursa olsun