• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 gündür konuşmuyoruz :(

Evet bu konuda da hak veriyorum ama onların yaptığını kimse yapmaz ve bizde her seyi düğünü ev kurmayı falan kız tarafı yapmaz . Herkesin bi görevi vardır kız tarafı kendi görevlerini yapar erkek tarafı kendi gorevlerini benim ailem böyle dusunuyo.

Tamam ama sen hala empati yapmıyorsun
"Bizde öyle olmaz"
"Benim ailem böyle düşünüyor"
Ama karşındaki kişi siz, senin ailen değil.
Başka bir hayatın içinde yetişmiş başka bir birey.
Eğer sağlıklı bir ilişki sürdürmek istiyorsan bu şahısla olayları onun açısından görmeyi de denemeni tavsiye ederim.
Ya da kendin gibi düşünen birini bulmanı

Arama
Alıştırmışsın aramaya
Bırak tutuşsun biraz kaybetme korkusu olsun
İlk okuduğumda böyle düşünmemiştim ama dolmuş parasını hesaplayacak kadar kendini parasız bıraktıysa depresyona girme lüksü yok.
Herkes yerinde mutlu siz ikiniz sıkıntı çekiyorsunuz oh ne ala
Kardeşi bi dememiş mi abi çok harcandın birşeye ihtiyacın var mı vs?
Bırak kendi haline azcık düşünsün bir daha böyle sorumsuzluk yapmasın

Arama
Alıştırmışsın aramaya
Bırak tutuşsun biraz kaybetme korkusu olsun
İlk okuduğumda böyle düşünmemiştim ama dolmuş parasını hesaplayacak kadar kendini parasız bıraktıysa depresyona girme lüksü yok.
Herkes yerinde mutlu siz ikiniz sıkıntı çekiyorsunuz oh ne ala
Kardeşi bi dememiş mi abi çok harcandın birşeye ihtiyacın var mı vs?
Bırak kendi haline azcık düşünsün bir daha böyle sorumsuzluk yapmasın
Resmen duygularımı okumussunuz ilk defa benimle aynı düşünen biri çıktı. Teşekkür ederim . Beklicem ama sonu olmicak gururundan ölür mesaj atmaz

18 gündür konuşmuyoruz, 21 gündür gorusmuyoruz. Ocakta 4 yıli dolduracaktik. Ortada bir ayrılıkta yok öyle bişey konuşmadık en son tartıştık telefonu kapattık bi daha iletisime gecmedik. Onun whatsapinda resmimiz duruyor instagram da da . Belirsizlik beynimi yiyo artık. Normalde çok gururlu bu güne kadar hep ben adım attım ama bu sefer bekliyorum yazmiyo :KK43: 32 yaşında kendisi. Sorun aslında çok uzun ama özet olarak kardeşiyle ilgili. Düğün yaparken elindeki bütün parayi vermiş evde parasız depresyona girdi bende kızdım . Biz evlenince de aynısını yapacaksın gibi kendini hiç dusunmuyosun 5 kuruş ayirmamissin dedim sana güvenim azaldı dedim. Bu arada düğünü kız tarafı yani benimki yaptı sayılır. Bi pazar günü bi işi vardı iptal olmuş bana söylemedi depresyondayı aksama kadar uyuyo zaten bende niye söylemedin bilseydin yanına gelirdim dedim canım bişey yapmak istemiyo dedi. Bende daha senin için ne yapayım bi köşede bekliyim mi dedim bekle dedi bana ve kapattı bi daha da ses yok
Böyle insanlar,ömür yer bitirir. Evlenince bunun kaprisleriyle mi uğraşacaksınız? Fotolar sosyal medyada dursa ne olur ki... Yaşı var ama olgunluğu yok.

Ben erkeklerin çoğunun düz olduklarını düşünüyorum bitirseydi fotoğrafı kaldırırdı direk.Her zaman olduğu gibi sizden bir adım beklemiş gelmeyince de inada dönmüş gibi.Madem bu sefer siz de inat ettiniz bekleyin derim dönerse bişeyler değişmiş olur en azından
Aynen dumduzler. ..☺

Evet serbest meslek yapiyodu ve İşsiz kaldı yardım etmesi normal sadece kendine 5 kuruş ayirmamis en son dolmuş hesabı yapiyoduk . Benim kızdıgim şey bu . Daha mutasip bişeyler yapabilirlerdi . Uyarabilirdi kardeşini .

bak canım evlilik planı yoksa, evli değilseniz vs sevgilinin kesesine karışamazsın. aile planlarına maddi veya manevi müdahale edemezsin.
adamda geleceği ile ilgili sorumluluk yoksa ki olmadığını göstermiş ayrılırsın biter gider. bu sorumluluğu kazandıracağım diye sürekli konuşamazsın batar. biri sana da bununla ilgili konuşsa sana da batar. adamın canı istemiş kardeşinin düğününe vermiş. kısacası sana ne. ha sen gelecek planlarımız vardı diyorsan adam bunu düşünmemiş belli ki niye kendini yiyorsun yol ver gitsin.
bu kadar basit.

Back
X