18 hafta bebek hissedilmiyo

oylesinebiri3333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
37
12
3
21
Arkadaşlar şu an ben 18+2 haftalık hamileyim başlarda böyle 12-13 haftalık 14 haftalık hamileyken böyle küçük bir damar gibi bebeğini attığını falan çok hissediyordun hatta çok erken hissettiğim için çok mutluydum şu an pek hissetmiyorum hatta hiç hissetmiyorum günde bir sefer ya da iki günde bir sefer birkaç saniyelik hissediyorum sadece bebeğim erkek ve sürekli sağ tarafımda duruyor onu biliyorum sizde de öyle mi normal mi siz kaçıncı haftada hissettiniz bebişinizi

2. cocugum olmasına ragmen 20 den sonra hisettim net

O haftalarda hissettiğiniz şeyler bebeğin hareketi olamaz zaten imkansız iç organlarınız falan olabilir ancak. Plasenta konumu ve kilo hissedişi etkiler. 75 kiloydum tekrar hamile kaldığımda plasentam arkaya yerleşimliydi 20+0 da ilk hareketini hissettim 23 lerde netleşti 29. Haftadan sonra da hareketleri düzene girdi. İlk hissettikten sonra bile dengesizlik oluyor 28 29 a kadar bi hissedip bi hissetmeyebilirsiniz gayet normal. Hissederseniz de sayısının bir önemi yok şu noktada 28 den sonra da günde 10 hareket almanız yeterli. Bu tarz şeyler düşünüp bebişi de stres altında bırakmayın. Sağlıkla gelsin

Ya içimi rahatlattıniz teşekkür ederim

2. cocugum olmasına ragmen 20 den sonra hisettim net
Teşekkür ederim siz de benim içimi rahatlattınız İçim içimi yiyordu bir yengem 4 aylık hamileydi 16-17 haftalarda hiçbir şey hissetmiyorum diye doktora gitti doktor bebeğin karnında öldüğünü söyleyince çok korkmuştum ondan sormak istedim sizlere de sizler kaçıncı haftada hissettiniz diye hissediyorum ama iki günde bir bende veyahut da günde bir sefer kendini hep sağ tarafa veriyor

18+6 da hissetmiştim ilk kez

plesenta konumu da etkılıyor hıssetmeyı. gobek delıgıme dogru karın duvarımda önde duruyor mesela benim :) cok guclu vurmadıkca uzun bı sure hıssedememıstım ama usg de boks macı yapıyordu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…