18. Hafta kahverengi lekelenme!!

selindion

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
159
30
298
33
Merhaba. Benim 2 gün önce açık pembe birkaç damla lekelenmem oldu hemen acile gittik doktor bebeğe baktı ve sorun gözükmüyor dedi. Progestan kullanmamı ve kanamayı takip etmemi söyledi. 2 gündür de birkaç damla kahverengi akıntı gelmeye başladı. Yatıyorum sürekli tuvalet harici hareket etmemeye çalışıyorum ama bunun nedeni ne olabilir? Benzer durum yaşayan oldu mu bu haftalarda? Ayrıca biz 11. Haftada Fatal DNA testi yaptırmıştık herhangi bir genetik sorunu çıkmamıştı normaldi her şey.

Kahverengi eski kan 2 gün önce olan kanamanın içeride kalan kanı yani korkmana gerek yok pembe veya kırmızıya dönmediği sürece

Kahverengi eski kan 2 gün önce olan kanamanın içeride kalan kanı yani korkmana gerek yok pembe veya kırmızıya dönmediği sürece
İnşallah öyledir bugün kendi doktoruma da gideceğiz umarım korkulacak bir durum değildir. Çok stresli bir şey sürekli tuvalete giderek akıntı var mı diye korka korka kontrol etmek. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten

Doktorda aynı şeyi söyleyecektir eski kan diye fazla ayakta durma uzan dinlen bol bol

Cnm bende 4+4 haftalık kahverengi akıntı başladı bugün neden bilmiyorum endişelendim

Gittin mi cnm doktoruna ne dedi

Gittin mi cnm doktoruna ne dedi
Merhaba evet gittim. Plesantanın bir kısmı rahim ağzına yaklaşmış sanırım o yüzden kahverengi lekelenmesi oluyor dedi. Sporu cinsel ilişkiyi bırak ve kanama tamamen durana kadar işe bile gitme yat dinlen dedi. Tam bir tanı koymadı ama ben dikkat edeceğim 2 hafta işe gitmem. 2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim orada net çıkar ama sizin daha erken bir gebelik böyle bir durum olduğunu sanmıyorum benim de 9. Haftada yoğun kahverengi kanamam olmuştu yine progestan kullanıp 3 gün rapor alıp yatmıştım sadece

Progestanı günde kaç kere kullanmştınız bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…