Kimyasal gebelikten bir ay sonrası yaşadığım hamilelik belirtileri kahverengi lekelenme ve uzayan sarımsı akıntı

birkartanesii20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
19
0
1
28
Merhaba arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adetle birlikte et parçaları ile düştü ilk kez yaşıyorum düşüğü. size sorum şu belirtilerim öncelikle bu ay yumurtlama biter bitmez gögüslerim dolgunlaştı ağrısı hiç kesilmedi( kimyasalda göğüs ağrısı yaşamamıştım) koltuk altıma doğru yayılan bir ağrım var göğüslerim acıyor. Göğüse yakın yerdeki kol içlerim damar belirginleşmesi oldu, ara ara beyaz sarı kremsi akıntı oldu iki gün önce de küçücük üç damla koyu kahverengi lekelenmem oldu adete 4 gün varken. Bugün ise beyaz ve sarımsı hafif sarı uzayan ip gibi akıntı oldu sümük gibi test yapıyorum cıkmıyor bu ne olabilir belki benim gibi aynı süreci yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler adetime 2 gün kaldı bayram bitince adet görmezsem kan vereceğim şimdiden teşekkürler

Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Pıhtılı kanamayla düşük oldu. Yumurtlamadan itibaren kasıklarımdski sızı, batma ve gerilme hissi hiç geçmedi. Ara ara sarımsı beyaz yoğun kıvamlı akıntım oldu. Bat dan 1 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı. Sonra bekledim. Bat dan 4 gün sonra yaptığım silik çıktı yine bat dan 5 gün sonra tekrarladım çizgi koyulaştı. Şuan bat dan sonra 9. Günüm. Araya bayram girdiği için kan vermedim. Hem beta hcg yeterince yükselsin kimyasal riski kalmasın diye düşündüm. Bayramdan sonra kan vereceğim. Bence sen de bat gecikince bi idrar testi ile bak sonra kan ver.

Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Pıhtılı kanamayla düşük oldu. Yumurtlamadan itibaren kasıklarımdski sızı, batma ve gerilme hissi hiç geçmedi. Ara ara sarımsı beyaz yoğun kıvamlı akıntım oldu. Bat dan 1 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı. Sonra bekledim. Bat dan 4 gün sonra yaptığım silik çıktı yine bat dan 5 gün sonra tekrarladım çizgi koyulaştı. Şuan bat dan sonra 9. Günüm. Araya bayram girdiği için kan vermedim. Hem beta hcg yeterince yükselsin kimyasal riski kalmasın diye düşündüm. Bayramdan sonra kan vereceğim. Bence sen de bat gecikince bi idrar testi ile bak sonra kan ver.
Ya gerçekten çok sevindim🥰 kimyasal sonrası rahim temizleniyormuş duyduğum kadarıyla o kadar çok okuyorum ki yorumları kimyasal gebelikten sonraki ay çoğu kişi hamile kalmış inşallah sağlıklı hamileliğiniz olur şimdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🥰 ben de bayram dolayısıyla gitmedim evde test yapıyorum bugün 1 saat sonra kuruma çizgisi gibi bir şey çıkmış var mı yokmu anlamadım bile anlayamadım sanırım artık ben kafamdan mı uyduruyorum bu ay uzayan ip gibi sümüksü bir akıntınız oldu mu bugünlerde seffaf gibi sarımsı gibi

Rica etsem belirtilerinizi yazar mısınız çünkü bu kimyasal gebelikten sonra çok saçma sapan belirtiler gördüm sizi de görmüşken sormak istiyorum aynı ay kimyasal düşük yaşamışız🙏 kahverengi lekelenmem oldu 2 gün önce sizinde oldu mu acaba

8 Mayıs – 28 Mayıs (Yaklaşık 1. ve 2. hafta sonrası)

Muhtemel yumurtlama ve döllenme süreci​

• Kasık ağrıları (özellikle sağ kasıkta hafif sızılar, iğne batmaları, pıt pıt seyirme hissi)
  • Vajinal akıntılarda değişiklik: beyaz-sarı renkte, koyu kıvamlı
  • Göğüslerde hafif dolgunluk
  • Duygusal dalgalanmalar
  • Zaman zaman baş ağrısı ve yorgunluk

🔍 29 Mayıs – 1 Haziran (Adet Gecikmesi Başlangıcı)

En dikkat çeken belirtiler:​

• Regl olacakmış gibi hissetme ama kanama olmaması
  • Sabahları aşırı idrar sıkışıklığı
  • Kasıkta ağrı ve karın alt bölgesinde gerginlik
  • Göğüs ucunda renk koyulaşması (mora yakın fark edilen ton)
  • Karnın alt bölgesinde "baloncuk patlaması" hissi
  • Sağ ve sol kasıkta sırayla kısa süren sızılar
  • Mide bulantısı (özellikle açlıkla artan)
  • Bel ve sırt ağrısı
  • Sarımsı-beyaz yoğun kıvamlı akıntı
  • Kuyruk sokumu ve sırt ağrısı, uzun süre ayakta kalınca artması
  • Duygusal hassasiyet ve aşırı beklenti hali

Chat gpt ye her gün belirtilerimi yazmıştım. Yumurtlamadan itibaren kasıklarımda hafif hafif sızılar hep oldu, akıntım da gün gün rengi farklı olsa da hep vardı. Lekelenmem olmadı benim, herkeste olmuyormuş zaten. Gebelik testim pozitif olduktan sonra göğüslerim aşırı büyüdü ve uçları çok sızlamaya başladı hâlâ devam ediyor. Ve sırt-bel ağrım çok fazla.

Ya gerçekten çok sevindim🥰 kimyasal sonrası rahim temizleniyormuş duyduğum kadarıyla o kadar çok okuyorum ki yorumları kimyasal gebelikten sonraki ay çoğu kişi hamile kalmış inşallah sağlıklı hamileliğiniz olur şimdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🥰 ben de bayram dolayısıyla gitmedim evde test yapıyorum bugün 1 saat sonra kuruma çizgisi gibi bir şey çıkmış var mı yokmu anlamadım bile anlayamadım sanırım artık ben kafamdan mı uyduruyorum bu ay uzayan ip gibi sümüksü bir akıntınız oldu mu bugünlerde seffaf gibi sarımsı gibi
Çok teşekkür ederim, umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım. Ve umarım siz de önce güzel haberi alırsınız sonra da bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Kimyasal düşükte kanamam başladığında hemen doktora gitmiştim. Sağlıksız bi gebelik olduğu için vücudun attığını söylemişti. İyi yönlerinden bakmamı en azından hamile kalmama engel bi durum olmadığını, vücudun hamilelik sürecinde kendini hazırladığını bundan sonra sürecin daha hızlı olacağından bahsetmişti. Sonra forumda hep kimyasal gebelikle ilgili açılan konuları okudum ve dediğiniz gibi çoğu kişi ilk ay veya sonraki bir kaç ay içinde hamile kalmış. Umarım sizden de bu güzel haberi alırız. Dediğim gibi adet geciktikten sonra yapılan test sonucu daha sağlıklı oluyor. Benim yumurtlama dönemimde şeffaf uzayan akıntım oldu daha sonraki günlerde beyaz-hafif sarı koyu kıvamlı akıntım oldu.

Çok teşekkür ederim, umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım. Ve umarım siz de önce güzel haberi alırsınız sonra da bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Kimyasal düşükte kanamam başladığında hemen doktora gitmiştim. Sağlıksız bi gebelik olduğu için vücudun attığını söylemişti. İyi yönlerinden bakmamı en azından hamile kalmama engel bi durum olmadığını, vücudun hamilelik sürecinde kendini hazırladığını bundan sonra sürecin daha hızlı olacağından bahsetmişti. Sonra forumda hep kimyasal gebelikle ilgili açılan konuları okudum ve dediğiniz gibi çoğu kişi ilk ay veya sonraki bir kaç ay içinde hamile kalmış. Umarım sizden de bu güzel haberi alırız. Dediğim gibi adet geciktikten sonra yapılan test sonucu daha sağlıklı oluyor. Benim yumurtlama dönemimde şeffaf uzayan akıntım oldu daha sonraki günlerde beyaz-hafif sarı koyu kıvamlı akıntım oldu.
Merhaba benim de adetime 2 gün var bu sabah kahverengi-koyu kırmızı lekelenme gibi bişey geldi peçeteye. Ama regl olabilirim diye de düşündüm çünkü kasık ağrısı dışında belirti yok. Dün erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı.

Merhaba benim de adetime 2 gün var bu sabah kahverengi-koyu kırmızı lekelenme gibi bişey geldi peçeteye. Ama regl olabilirim diye de düşündüm çünkü kasık ağrısı dışında belirti yok. Dün erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı.
Merhaba, emin olmak için henüz erken. Bat ın geçmesini bekleyip testi tekrarla bence. Herkes aynı belirtileri hissetmiyor. Çok fazla insanın belirtilerini okudum bu forumda kimisi yalnızca kasık ağrısı yaşıyor kimisi hem kaşık hem göğüs ağrısı, kiminde akıntı oluyor kiminde olmuyor. Ve yine bat tan önce negatif görüp bat dan sonra pozitif gören de epey kişi var. Eğer bat günü adet olmazsan yeniden yap test. Umarım güzel haberi alırsın. 🌸

Back
X