Merhaba canım benimde 3 yaşında oglum var oğluma 25 haftaya kadar kız dendi 25 hafftalikken 4 boyutluda erkek oldugu çıktı ama eşim hep oğlum olacak diyodu simdi ikinciye hamileyim 22 haftalik kız dendi yine icimde bir şüphe var acaba pipi cikarmi yine sonradan diye saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin allah ama imkansız degil değişebiliyor
Canim walla ben hala kabullenemedim kizi. Saglikli olsun en onemlisi o tabiki kimse kizmasin ama ben hala erkek hissediyorum esimde ayni sekilde inanamadi. % 70 80 dedi doktor ama ben hala o % 20 lik kisimdayim.
Allah gönlünüzce versin inşallah babalar hissediyor genelde benim esimde doktor kız dedi ama o erkek diyor bakalım pazartesi gunu başka bir doktora gidiyorum kontrolum var yine kız derse kesin artık diycem kızdır hayirlisi olsun ama oglum bana çok düşkün bende çok seviyorum onu kız nasıl olacak bakalım her ne kadar kız oldugunu eşim kabullenemesede
Şu an 25 haftalık oldu 22 de girdim kız dedi bakalım degisecekmi hayırlısı yazarım yine
Canim ne oldu senin bebis netlesmistir iyiceBekliyorum canim benim ki 2 hafta sonra bugun. Bende yazarim
Canim ne oldu senin bebis netlesmistir iyice
Kıza benziyor dedi yine yüzde yüz kız demedi 6 mart da kontrol var bu sefer kesin der artikEwet canim netlesti kizim oluyor kesinlsti :) senin
Kızlar benin komşuna 9 ay boyunca kız dediler bir tane oğlu var buda kız diye seviniyordu çocuk bir doğmuş ki erkek sezeryanla doğum yaptı doktor bile şaşırmış yani olabiliyor en yakinimdan biliyorum kız dendi erkek dogdu
Kizima hamileyken ve bu hamileligim arasinda cok fark var..kkizimda 6 ay bulanti kusma bunda cok nadir olurdu ve 3 aydan sonra gecti..kizimda karnim top gibiydi ama cok yukaridaydi gogusumun altindan buyumustu Bunda yine top gibi ama midemin altindan asagindan buyudu baya asagida yani ilkinden sivilcelerim olurdu kizimda alnimda bunda hic yok goguslerim kocamandi hemen kakarmisti kizimda bunda hic buyumedi uclarida kararmadi simdilik bunlar yani bu belirtiler erkek bebis belirtisimi acaba :))Erkek demis ayrıca 14. Haftada görmüş yani erken görmüş değişeceğini zannetmiyorum kız hgec gösterir derler ama o komsu olayından sonra hicbiseyden emin olamiyorum peki sendeki belirtiler neler karnın ne sekil ne biliyim top gibimi bak o komşuya biz hep erkek olacak diyorduk cunli erkek belirtileri vardı senin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?