Doğuma Hazırlık 18. haftada kiz dendi erkek olmazmiii :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
133
Bugun ultrasona girdim gostermiyodu ilk kez gosterdi ve doktor hic bi zaman % 100 demem ben ama kiz bu dedi kendinden de cok emindi. Tabiki saglik oncelik ama kiz demesine ragmen hala bendede esimdede erkek hissi war. Acaba erkek istiyoduk ondan mi kabullenemedik yoksa hislerimiz dogrumu. Ya da pipisimi kucuk acaba goremedik :) ay biseyler diyin kayinvalidem diger oglunun kizi war diye bizede ille kiz olsun diyodu onun siniride war hala sindiremiyorum iyyyy sinir oldummm :)

Merhaba canım benimde 3 yaşında oglum var oğluma 25 haftaya kadar kız dendi 25 hafftalikken 4 boyutluda erkek oldugu çıktı ama eşim hep oğlum olacak diyodu simdi ikinciye hamileyim 22 haftalik kız dendi yine icimde bir şüphe var acaba pipi cikarmi yine sonradan diye saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin allah ama imkansız degil değişebiliyor

Canim walla ben hala kabullenemedim kizi. Saglikli olsun en onemlisi o tabiki kimse kizmasin ama ben hala erkek hissediyorum esimde ayni sekilde inanamadi. % 70 80 dedi doktor ama ben hala o % 20 lik kisimdayim.

Canim walla ben hala kabullenemedim kizi. Saglikli olsun en onemlisi o tabiki kimse kizmasin ama ben hala erkek hissediyorum esimde ayni sekilde inanamadi. % 70 80 dedi doktor ama ben hala o % 20 lik kisimdayim.

Yani bence kız deyince yine bi ihtimal değişebiliyor kız deyip erkek olanı çok gördüm ben ama erkek deyip değişene rastlamadım :) bence ihtimal var ama sağlıklı olsun da önemli olan o üzme canını hiç

Allah gönlünüzce versin inşallah babalar hissediyor genelde benim esimde doktor kız dedi ama o erkek diyor bakalım pazartesi gunu başka bir doktora gidiyorum kontrolum var yine kız derse kesin artık diycem kızdır hayirlisi olsun ama oglum bana çok düşkün bende çok seviyorum onu kız nasıl olacak bakalım her ne kadar kız oldugunu eşim kabullenemesede

Banada 12+3 te erkek dedi bukadar erken belli olmasina çok şaşırdım eminmisiniz dedim bak burasi bacak arası buda cikintisi dedi hâlâ şüphedeyim

KAC HAFTALIK senin ki canim eger pazartesi banada bildirirsen cok mutlu olurum. Benim esjmde kabullenemiyo 28 inde ayrintili ultrasonum war simdide onu bekliyo o zaman bakariz diye :)

Şu an 25 haftalık oldu 22 de girdim kız dedi bakalım degisecekmi hayırlısı yazarım yine

Kızlar benin komşuna 9 ay boyunca kız dediler bir tane oğlu var buda kız diye seviniyordu çocuk bir doğmuş ki erkek sezeryanla doğum yaptı doktor bile şaşırmış yani olabiliyor en yakinimdan biliyorum kız dendi erkek dogdu

Ne buyuk bi surpriz ben 4 boyutluyada girdim ordada kiz artik eminim kiz :)

Banada 14 haftada erkek bebek dedi drum yuzde yuz diyebilirim dedi ama bize pipi gostermedi degisirmi acaba ilk bebegim kiz buda erkek olsun istiyorum ama boyle degisenleri okuyunca korkuyorum benimkide degisirmi diye 6 martta randevum var tirstim valla gitmeye simdi .. gider gitmez pipi gormek istiyorum diyecegim :)))

Erkek demis ayrıca 14. Haftada görmüş yani erken görmüş değişeceğini zannetmiyorum kız hgec gösterir derler ama o komsu olayından sonra hicbiseyden emin olamiyorum peki sendeki belirtiler neler karnın ne sekil ne biliyim top gibimi bak o komşuya biz hep erkek olacak diyorduk cunli erkek belirtileri vardı senin nasil

Kizima hamileyken ve bu hamileligim arasinda cok fark var..kkizimda 6 ay bulanti kusma bunda cok nadir olurdu ve 3 aydan sonra gecti..kizimda karnim top gibiydi ama cok yukaridaydi gogusumun altindan buyumustu Bunda yine top gibi ama midemin altindan asagindan buyudu baya asagida yani ilkinden sivilcelerim olurdu kizimda alnimda bunda hic yok goguslerim kocamandi hemen kakarmisti kizimda bunda hic buyumedi uclarida kararmadi simdilik bunlar yani bu belirtiler erkek bebis belirtisimi acaba :))

Sanırım erkek bebek belirtileri birde iki gebelik arasında fark olursa cinsiyet değişikliği derler bildiğim kadarıyla ya zaten seninki 14. Haftada çok erken belli olmuş erkektir o inşallah rahat ol inş. Sağlıkla kucağına alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…