18. haftada rahim acilmasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi elca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elca

kendme yeni bir ben lazım
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
348
10
68
Kayseri
Arkadaslar herkese merhaba 17 + 5 gunluk hamileyim dun kontrolum vardi ve doktorum rahim agzinda 0.26 cm lik aciklik oldugunu farketti ve erken dogum riski oldugunu soyledi. Bu kadar erken bir zamanda boyle rahim agzinda acilma yasayan arkadaslar var mi tecrubelerinizi yazarmisiniz insan endiseleniyor ve iyi seyler duymak istiyor... Simdiden tesekkur ederim...

Canim altan mi muayene etti birde buralarda rahim agizi yetmezliği diye bir topik var oraya yazsan daha sağlıklı bilgi alirsin..inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim

Evet Allttan muane etti. Tesekkur ederim oraya yazayim o zaman hani rahim agzi yetmezligi var diye bi tani koymadi sadece erken dogum riski tasidigimi soyledi.

Evet Allttan muane etti. Tesekkur ederim oraya yazayim o zaman hani rahim agzi yetmezligi var diye bi tani koymadi sadece erken dogum riski tasidigimi soyledi.

Canim inşallah olmaz..peki ne yapacakmissin birde genel olarak bakılıyor mu yoksa neden bakti bende 18. Haftamda kontrole gidecem de bakmazsa söyleyim mi ?

Canim inşallah olmaz..peki ne yapacakmissin birde genel olarak bakılıyor mu yoksa neden bakti bende 18. Haftamda kontrole gidecem de bakmazsa söyleyim mi ?

Suan icin iliski kesinlikle yasak evde dinlen dedi bide progestan kullaniyordum gunde uc taneya cikardi. Ama ilerki asamalar icin ne yapcam bilmiyorum. Benim genis tarama yapiyordu dortlu test icin rahimede bakicam dedi normal ultraasonla bakarken suphelenip vijanal bakti birde . yanii eger doktorun bununla ilgili bisey demezse sen bi sor bence

Back
X