18 haftalik cennet kokulu bebegim melek oldu

Bu sabah kontorlum vardi. Doktorumdan Alla razi olsun. Herseyi anlatmam gerekti o yuzden agladim yine. Doktorum iranli musluman. Gorunus olarak cok farkli gorunsede insanin icini bilemeyiz iste. Almanca konusuyor benimle ama 'kismet' dedi bebegin artik bi melek dedi. Onunda gozleri doldu... Odadan cikmadan once ellerimi tuttu gozlerini kapatti besmele cekip fatiha okudu.. Allah razi olsun cok duygulandim o an..

Lohusalik kanamam daha tam bitmemis tamamen temizlenebilmem icin 5 sise vajinal temizleyici ilac verdi sise gibi bisey 5 gun pes pese kullanmam gerekmis..

Normal adetiim toplam 8 hafta sonra gelmesi gerekirmis ama insanin psikolojisine bagliymis insan kendini ne zaman hazir hiss ederse o zaman gelirmis..

Rahminde hersey yerine yerlesmis hersey iyiymis cok sukur..

Tekrar hamileligi en az 3 ay sonra dusunmeliymisiz..

Cikarken almanca konusuyordu ama 'insaAllah' seni tekrar iyi haberlerle gorecegim dedi..

Haberler bu sekilde kizlar...

Yarin esim geliyor insaAllah bundan sonra hersey daha iyi olacak..

Bu sabah kontorlum vardi. Doktorumdan Alla razi olsun. Herseyi anlatmam gerekti o yuzden agladim yine. Doktorum iranli musluman. Gorunus olarak cok farkli gorunsede insanin icini bilemeyiz iste. Almanca konusuyor benimle ama 'kismet' dedi bebegin artik bi melek dedi. Onunda gozleri doldu... Odadan cikmadan once ellerimi tuttu gozlerini kapatti besmele cekip fatiha okudu.. Allah razi olsun cok duygulandim o an..

Lohusalik kanamam daha tam bitmemis tamamen temizlenebilmem icin 5 sise vajinal temizleyici ilac verdi sise gibi bisey 5 gun pes pese kullanmam gerekmis..

Normal adetiim toplam 8 hafta sonra gelmesi gerekirmis ama insanin psikolojisine bagliymis insan kendini ne zaman hazir hiss ederse o zaman gelirmis..

Rahminde hersey yerine yerlesmis hersey iyiymis cok sukur..

Tekrar hamileligi en az 3 ay sonra dusunmeliymisiz..

Cikarken almanca konusuyordu ama 'insaAllah' seni tekrar iyi haberlerle gorecegim dedi..

Haberler bu sekilde kizlar...

Yarin esim geliyor insaAllah bundan sonra hersey daha iyi olacak..
Canim sagligin gun gectikce toparlaniyor esin de geliyor artik birbirinize sarilicaksiniz 3 ay kafani topla insallah rabbim kizina kardes gelsin insallah

40 ımın çikmasina bir kaç gün kala normal adet kanamam geldi şükürler olsun.. inşaAllah benim yaşadıklarımı yaşayan her anne bedensel olarak en kısa zamanda sağlığına kavuşur.. dualarımızda kader arkadaşlarımızı unutmayalım inşaAllah..

RABBIM CENNET MELEKLERIMIZE KAVUŞTURSUN BIZLERI INŞAALLAH..

VE EVLAT HASRETIYLE YANAN HERKESIN ATEŞINI SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARLA SÖNDÜRSÜN INŞALLAH..

♡☆♡ 26~06~2014 cennetliğim melek kızım ♡☆♡

40 ımın çikmasina bir kaç gün kala normal adet kanamam geldi şükürler olsun.. inşaAllah benim yaşadıklarımı yaşayan her anne bedensel olarak en kısa zamanda sağlığına kavuşur.. dualarımızda kader arkadaşlarımızı unutmayalım inşaAllah..

RABBIM CENNET MELEKLERIMIZE KAVUŞTURSUN BIZLERI INŞAALLAH..

VE EVLAT HASRETIYLE YANAN HERKESIN ATEŞINI SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARLA SÖNDÜRSÜN INŞALLAH..

♡☆♡ 26~06~2014 cennetliğim melek kızım ♡☆♡

Ne güzel dua etmissin.ben de amin diyoru.m.Rabbim bu aciyi bir daha yasatmasin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razı olsun. Ben yurt dışındayım ya şu an. Hafta sonu dönüyorum. O gün yaklaştıkca içimi panik kaplıyor. Kızımın mezarina gidecek olmam korkutuyor beni. Şöyle ki 'nasıl karnımda değilde toprak altında göreceğim kızımı' diyorum. Herşey Allahtan biliyorum inaniyorum. InşaAllah bu zor adımı da atıp yaralarımın birini daha sarmış olurum.
Ne güzel dua etmissin.ben de amin diyoru.m.Rabbim bu aciyi bir daha yasatmasin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son ve en zor adımı dün attım kızım.
Sana geldim minik meleğim toprağına geldim.
Babanla beraber ağladık beraber dua ettik.
O kadar zor ki yaşadıklarım hiç bir kelime kafi gelmez anlatmaya.
Cennette kavuşalım inşaAllah kızım.

Mune Mune abla yetkili moderatör her kim ise buraya bir kilit vurabilirmi lütfen. Teşekkürler.

Son ve en zor adımı dün attım kızım.
Sana geldim minik meleğim toprağına geldim.
Babanla beraber ağladık beraber dua ettik.
O kadar zor ki yaşadıklarım hiç bir kelime kafi gelmez anlatmaya.
Cennette kavuşalım inşaAllah kızım.

Mune Mune abla yetkili moderatör her kim ise buraya bir kilit vurabilirmi lütfen. Teşekkürler.
Bende tam 1 yıl önce Oğlumu canımın parçasını 18 haftalık ölü doğum yaptım acımı anlatmaya kelimeler yetmez seni çok iyi anlıyorum doğumdan yeniden bebeğimi kaybetmekten öyle çok korktum ki aylarca korundum bebeğimin kıyafetlerini aylarca dolabından kaldıramadım her gece kabus gördüm sütüm geldi emziremedim tüm arkadaşlarım doğum yaptı hamile kaldılar ben bomboş eksik kaldım uzun bi süre sonra yeniden bebek istedim ama bu kez olmadı aylarca uğraştım dualar ettim sonunda duam kabul oldu Rabbim nasip etti. Şuan tam 18 haftalık hamileyim... Ve korunduğum için öyle pişmanım ki keşke hemen yapsaydım verende allah alanda allah.. Hakkımızda herşeyin hayırlısını istemekten başka elimiziden ne gelirki.. Bu arada ilk hamileliğim çok ama çok kolaydı herşey normaldi en ufak bi problemimiz yoktu ama bi gün kontrole gittiğimde suyumun akıntı olarak gelip tamamen bittiğini öğrendim ve doğuma alındım..Olacağı varsa her şekilde oluyo
Bu hamileliğim çok zor geçiyo mide bulantılarım kusmalarım kanamalarım oluyo ama bebeğim iyi Allaha emanet..
Bu acıyı yaşayan tek insan değilsin yalnız değilsin..
Kendini toparlayıp yeniden anne olman dileğiyle..

Back
X