18 haftalık gebelikte erken doğum olurmu?

gebekadnn34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
25
1
1
28
İdrar yolu enfeksiyonum var geçmeyen 4 5 gündür karnımın altında adet sancısı var sırtım belim çok kötü erken doğum değildir dimi enfeksiyon bu ağrıları yaparmı

Eklentiler

• 1000024550.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 23
İdrar yolu enfeksiyonum var geçmeyen 4 5 gündür karnımın altında adet sancısı var sırtım belim çok kötü erken doğum değildir dimi enfeksiyon bu ağrıları yaparmı
Zaten enfeksiyon saydıklarınızı yapar. İdrar yolu enfeksiyonu erken doğuma mu yol açarmış doktorunuz ne dedi

Evet tabi ki yapar. Tek kullanımlık toz antibiyotikler var hamilelikte kullanılan onlardan verir doktorunuz yüksek ihtimal şikayetleriniz azalır zamanla. Bol bol su için. Ama bel ağrısı adet ağrısı enfeksiyon hariç de hamilelikte oluyor dönem dönem. Bende de oluyor ilk aylar çoktu özellikle

Onları hep kullandım geçmedi hâlâ devam ediyor tekrar gideceğim. İlk hamileliğimde bu kadar erken başlamamıştı ondan tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…