• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 haftalık gebelikte göğüslerimden süt geliyor?

begonvilll8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
17
9
1
29
Herkese merhaba, 18+3 haftalık hamileyim. 16. haftamdan sonra düzenli olarak sağ göğsümden su gibi sıvı gelmeye başladı uyandığımda pijamama bile çıkmış oluyor az az da sol göğsümden geldiğini fark ettim. Duştan çıkınca sıcak suyun etkisiyle daha fazla oluyor gelen akıntının ucunda sarılıklar da gördüm pijamamda. Bazen su gibi, bazen yapışkan bir sıvı… Etrafımda kime sorsam öyle bir şey yaşamadıklarını söylediler internetten baktığımda normal olduğu söyleniyor yine de kafam karıştı bu kadar erken haftalarda yaşamama şaşırdım. Aranızda yaşayan oldu mu ? Doktoruma henüz gidemediğimden soramadım.

Benim ebelerim süt gelebilir sıkmayın demişlerdi yani normal ama siz sıkmayın oynamayın göğüs pedi ile kapatabilirsiniz🥰

Normal, siz sıkıp daha çok çıkmasına neden olmayın. Artık 38. Haftayı geçtikten sonra şırınga ile çekip bebek ilk doğduğunda beslenmek için kullanabilirsiniz.

Herkese merhaba, 18+3 haftalık hamileyim. 16. haftamdan sonra düzenli olarak sağ göğsümden su gibi sıvı gelmeye başladı uyandığımda pijamama bile çıkmış oluyor az az da sol göğsümden geldiğini fark ettim. Duştan çıkınca sıcak suyun etkisiyle daha fazla oluyor gelen akıntının ucunda sarılıklar da gördüm pijamamda. Bazen su gibi, bazen yapışkan bir sıvı… Etrafımda kime sorsam öyle bir şey yaşamadıklarını söylediler internetten baktığımda normal olduğu söyleniyor yine de kafam karıştı bu kadar erken haftalarda yaşamama şaşırdım. Aranızda yaşayan oldu mu ? Doktoruma henüz gidemediğimden soramadım.
Normal aynı haftada bana da oldu sonra ara ara oldu

15-16.haftadan beri aynı şeyleri yaşıyorum, sıkmayın, gelen sıvıyıda gördüğünüz zaman meme ucuna sürün.

Sıkmayın rahmi uyarırsınız . Kendı gecıyor bi süre sonra

İlişki sırasında falan esin okşamasin dokunmasın etkiler bebeği sıvı gelmeye devam eder zamnla yavaslar

Back
X