18 haftalık gebeyım bebegım 170 gr moralım bozuldu cokmu küçük kızlar ya:((

melis92

cnm eşim ve minik kuzumuz
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
43
0
16
Siirt
18 haftalık gebeyım bebegım 170 gr moralım bozuldu cokmu küçük kızlar ya(

hayır zaten şu ana kadar bebişin organlarını oluşturmakla meşguldu 1 ay sonra bi bakıcaksın yarım kilonun üstüne çıkıcak bundan sonraki hızına sen bile yetişemeyeceksin

Selam kizlar bende suan 12 Haftalik gebeyim gecen hafta dok gittim 11+1 di simdi 12+2 girdik dogumu
1 hafta sonraya atti bebek kücükmüss sizce bir sorun olabilirmi benim gibi yasayanlar varmi ???

cevaplarsaniz sevinirimm!!!!!

doktorunuz her hangi bir şey söylemediyse durumunuz normaldir ayrıca ölçümler net ölçümler değildir rahat olun gebelikte rahat olmak en önemli şey hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı açısından :)) kendinizi üzmeyin hamilelikte her şeyi kafaya takıyoruz ama bazen salmak gerek bazen bilenlere bırakmak gerek sıkıntı olsa doktorunuz derdi iyi geceler...

Son düzenleme:

SIMDI beni birazcik olsun da rahatlatiniz saolun sizede iyi geceler...:)

2 hamilelik geçirdim gerçekten sıkıntı olduğunda hemen söylüyorlar hatta gerekirse başka bir yere yönlendiriyorlar siz gebeliğinizin rahatına bakın bireysel farklılıklar vardır o ölçümlerde zaten ortalamadır sizinki çok az altında kalsa da bu normal olmadığı anlamına gelmez :)) tekrar iyi geceler...

-Ben gecen sene bir düsük yasamisdim 1 sene sonra Gebe kaldim Allaha sukur tekrar ondan sonra tabi Hormonlar degisti benim
batimda sasiriyordu simdi doktorum bebek kucuk dedi yani dogummu bile 1 hafta sonraya atti suan bile kac haftaligim diye neten bilemiyorum
12+2 diye tahmin ediyorum gecen hafta gittigimde 11+1 diye gösteriyordu ultrasonda ..

bn nasil simdi bile bilirim kac haftalik hamile oldugum tsk ettim

bebeğiniz küçük olduğu için 1 hafta ileriye atmış ama ölçüm bazen şaşabiliyo kaç haftalık olduğu genelde ilk hamile kaldığınızda doktora gittiğinizde daha doğru sonuç veriyo tabi bir de adetinizin son gününe göre ama ilerleyen haftalarda sapma oranı artıyor yakın arkadaşımın bebeği de normalden 2 hafta geri geliyordu kilo olarak ama şimdi maşallah pek bi sağlıklı açıkcası tecrübelendim ki bazen gereksiz ve bilmediğimizden kendi kendimize kuruntu yapıyoruz 3. ye hamile kalsam bu kadar kılı kılına takip etmiycem her şey daha kolay oluyor o vakit :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…