• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 haftalık hamileyim

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
1.353
324
73
24
Merhaba arkadaşlar dün kontrole gitim . Açıkçası şu an oradaki tahtaya gelene kadar sadece kadın doğumda takip edildim bir defa üniversiteye gittim bir defada kilitles için özele gitmiştim her neyse ikili test için gittiğim zaman doktor biraz korkuttu beni açıkçası benim 4 sezeryanım olacağı için zaten üniversitede hani o gitmemi söyledi üniversiteye falan da gittim onlar da seni takip edeceğiz 4 sezer'in olduğu için biraz riskliymis. Her neyse yani bu 4 çocuk hani planlayarak olmadı şimdi ben şunu merak ediyorum ben dün doktor kontrolüne gittim yine özele bazı değerlerin düşüktü ben tüp mideliyim. Diyet senin bazı kanlar istemişti ben de bu kanları verdim ve bazı değerlerin düşük geldi diyetisyen bana biraz ilaç önerdi ama ben kadın doğum doktoruna sormadım tabii ki ilaç kullanmadım bunun için gittiğim zaman işte doktor bana iğne şeklinde Demir verdi serumla acilde falan aldım bunu sonrasında işte bebeği hani kontrol etti ve bebeği suyu az dedi bebeğin suyu Bu hafta da neden az olabilir ya da ne yapılarak bebeği suyu fazlalaşır başını daha önce böyle bir durum gelen var mı.korktum biraz açıkçası dünden beri yani doktorum bol bol su iç dedi dünden beri şişeyi elimden indiremiyorum Bir de tüp midil olduğum için de çok fazla hani tüketemiyorum ama yine de şişe sürekli elimde sürekli açıp içiyorum tavsiyeleriniz nelerdir başına gelen olduğunu nasıl bir süreç l

önce ki doğumda plesanta previa ya da herhangi farklı bir rahatsızlığınız oldu mu mesela,her sezeryandan sonra sonra ki gebelikler riske giriyor,eskiden sınır iki iken şimdi 3 oldu,sizin için de bebek için de sorunlar tehlikeler mevcut fazla detaylandırıp kendinizi endişelendirmeyin de doktorunuzun dediği gibi bol su tüketin az az bile olsa faydası olacaktır,bazen sezeryan doğum dışında da olası durum bu,kontrollerinizi de aksatmayın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

önce ki doğumda plesanta previa ya da herhangi farklı bir rahatsızlığınız oldu mu mesela,her sezeryandan sonra sonra ki gebelikler riske giriyor,eskiden sınır iki iken şimdi 3 oldu,sizin için de bebek için de sorunlar tehlikeler mevcut fazla detaylandırıp kendinizi endişelendirmeyin de doktorunuzun dediği gibi bol su tüketin az az bile olsa faydası olacaktır,bazen sezeryan doğum dışında da olası durum bu,kontrollerinizi de aksatmayın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sağolun evet daha önce ki gebelikte problemler olmuştu şöyle ki bebekte gerilik vs oldu plasenta da çentik vs vardı ozamanlar 2 defa yatış yapıldı sonra çıktım işte plasenta yapışma gibi bir durum söz konusu olmadı işte bu gebelikte de suyu az dedi ve 17 . haftadan beri baş ağrısı yaşıyorum şuan bile başım ağrıyor 🤕 bu baş ağrısı yordu beni

Back
X