- 29 Eylül 2021
- 1.353
- 324
- 73
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
Merhaba arkadaşlar dün kontrole gitim . Açıkçası şu an oradaki tahtaya gelene kadar sadece kadın doğumda takip edildim bir defa üniversiteye gittim bir defada kilitles için özele gitmiştim her neyse ikili test için gittiğim zaman doktor biraz korkuttu beni açıkçası benim 4 sezeryanım olacağı için zaten üniversitede hani o gitmemi söyledi üniversiteye falan da gittim onlar da seni takip edeceğiz 4 sezer'in olduğu için biraz riskliymis. Her neyse yani bu 4 çocuk hani planlayarak olmadı şimdi ben şunu merak ediyorum ben dün doktor kontrolüne gittim yine özele bazı değerlerin düşüktü ben tüp mideliyim. Diyet senin bazı kanlar istemişti ben de bu kanları verdim ve bazı değerlerin düşük geldi diyetisyen bana biraz ilaç önerdi ama ben kadın doğum doktoruna sormadım tabii ki ilaç kullanmadım bunun için gittiğim zaman işte doktor bana iğne şeklinde Demir verdi serumla acilde falan aldım bunu sonrasında işte bebeği hani kontrol etti ve bebeği suyu az dedi bebeğin suyu Bu hafta da neden az olabilir ya da ne yapılarak bebeği suyu fazlalaşır başını daha önce böyle bir durum gelen var mı.korktum biraz açıkçası dünden beri yani doktorum bol bol su iç dedi dünden beri şişeyi elimden indiremiyorum Bir de tüp midil olduğum için de çok fazla hani tüketemiyorum ama yine de şişe sürekli elimde sürekli açıp içiyorum tavsiyeleriniz nelerdir başına gelen olduğunu nasıl bir süreç l