Selam
Bende 19 haftalık hamileyim - bir sıkıntım yok Allaha çok şükür
Hamileiğim bu güne kadar normal ötesi geçti - umuyorum devamı da byle olur
Tek sıkıntı 1 aydır dinmek bilemeyn bir öksürük - ilkbaşta grip olduğumu sanıyodum ama öyle bişey değil - durup dururken boğazımı bişey rahatsız ediyor ve saatlerce öksürüyorum - sonra kendiliğinden geçiyor. İlaç kullanamıyorum - bal pekmez yiyorum ama çok bıktım görmek istemiyorum
Başkalarının da başına geldiyse böyle bi durum lütfen çözümlerini paylaşabilir mi.
Herkese mutluluklar diliyorum kaydirigubbakcemile2
merhaba bende tam 18 .haftanın içindeyim
benimde kolay geçti sayılır bugüne kadar.tek kötü şey kanama yaşadım ve 14.haftaya kadar lekelenmem vardı hep
şimdi yok çok şükür
şimdiki tek derdim bebişimin hareketlerini hissedebilmek,
1 haftadır aslında minik harekeltler var sanki ama daha emin olamkıyorum hala?
ne zamn hissedicez kızlar ???
Slm
Artık hissetmemiz lazım - bende bişeyler hissediyorum gibi ama aynen emin olamıyorum
Kas oynaması gibi bişeyler a.s
Bakalım bundan sonra neler bekliyo bizi.....lülülülülülü
Arkadaşlar ben 18 haftalıkken erken doğumla kaybettim bebeklerimi..Bebek hareketleri sanıyordum ,rahim kasılmalarıymış...Doktorunuza rahim ağzını mutlaka ölçtürün..
Arkadaşlar ben 18 haftalıkken erken doğumla kaybettim bebeklerimi..Bebek hareketleri sanıyordum ,rahim kasılmalarıymış...Doktorunuza rahim ağzını mutlaka ölçtürün..
çok geçmiş olsun cnm
18 haftanın içindeyim.acının büyüklüğünü tahmin bile edemiyorum
benim hareketler tam karnımda oluyor.
moralin bozulmazsa anlatırmısın? aniden kanaman filan mı oldu?
çok geçmiş olsun cnm
18 haftanın içindeyim.acının büyüklüğünü tahmin bile edemiyorum
benim hareketler tam karnımda oluyor.
moralin bozulmazsa anlatırmısın? aniden kanaman filan mı oldu?
Sağol canım..Karnımda tümsek gibi hareketler oluyordu..yani bir köşeye doğru sivrilme oluyordu..ben bebek haraketi sanıyordum...Çok hafif bir kanamam oldu..sancısız doğum yaptım evde.....Rahim ağzı yetmezliği varmış....
ben 16 haftalık hamileyim.karnım hızlı büyüme dönemine girdi.bazen çatlayacam zanneidyorum.
geceleri rahat uyuyamıyorum.sabaha doğru uyur gibi oluyom iş yüzünden kalkıyorum.
bide hala kilo alamadım..
çok mu sorunluyum yaa..
bende 17 haftaya girmek üzereyim.. acayip bi yiyecek alerjisi yüzünden bebeğime faydalı olan hiçbirşeyi yiyemiyorum.. hatta kullandığım demir ilacı bile alerji yapıyor. bulantılarım da tam geçmedi zar zor kıyma yiyorum ama et hala ağzıma koyamıyorum... bunların dışında bel ağrılarım başladı geçenlerde toz almak için biraz eğildim hemen belim ağrıdı çömelerek yapayım dedim ertesi gün sanki saatlerce spor yapmışım gibi bacaklarım tutuldu.. bir de bel ağrım kalçama doğru vuruyor otururken ve yatarken biraz zorlanıyorum.. daha 4 aylık bu kadar derdim varsa önümüzdeki 5 ay için çok endişeliyim
benimde 18 haftam bitti bugün ama yazılanlardan çok korktum ve üzüldüm çünkü bukadar acı çektik hayırlısıyla doğurmak nasip etsin allah kimseye göstermesin
benimde karnımda kasılmalar oluyor.ve tek taraflı şişkinlikler.18. haftadayım.ilk haftalarım kanamalı geçmişti.4 ayda rahat ettim derken.şimdi kasık ağrım oluyor.dr normal dedi.2 haftada bir kontrole gidiyorum.inş.kaybetmem bebeğimi.Allah hepimize hayırlısıyla doğurmak nasip etsin.senin bu kasılmalar ne kadar devam etti.bu arada çok geçmiş olsun.üzüldüm senin adına.
mide yanmam hatsafhada....ılk zamanlar mıde bulantısı vardı sımdı sadece ıspanak ve pazı yemeklerının kokularında öğürme gelıyor..kasık agrılarım zaman zaman oluyor...akıntım normal durumda ne az ne cok...